bu elektrık meselesı % 1500 dogru. olmayınca olmuyor. bana net ısım veren kısı dıgerınde karıstırabılıyor. baskasının begendıgı bırının neredeyse her dedıgının yanlıs oldugunu yasayabılıyorum. ama kişisel fal tarihimde elmira ve isminin burda gecmesını ıstemeyen bır kısı ılk sırada bulunuyor. ondan sonra tugba ve mercan , sonra cesıtlı cafe falcıları en son da soganlık emıne gelıyor.
zaten yanımda 65 lirami ne vardı 40 kendımkını verdım 20 de yarısını vermıstım:) ama olsun yınede kızı işten ızın al taaa kurtulusların bılmem neresıne getır sonra hava..o
bence angelin beğenmediklerine git ama zararlı çıkarsın
bence çok önyargılısın angel :) en iyilerin bile reklama ihtiyacı vardır:))
Angella uyuşmadığımız sanırım bi Emine oldu... Angel Emineyi beğenmişti ben beğenmedim...
bu elektrık meselesı % 1500 dogru. olmayınca olmuyor. bana net ısım veren kısı dıgerınde karıstırabılıyor. baskasının begendıgı bırının neredeyse her dedıgının yanlıs oldugunu yasayabılıyorum. ama kişisel fal tarihimde elmira ve isminin burda gecmesını ıstemeyen bır kısı ılk sırada bulunuyor. ondan sonra tugba ve mercan , sonra cesıtlı cafe falcıları en son da soganlık emıne gelıyor.
Ben manyaklaştım
söyledikleri çıkmasın elmiranın istiyorum
herif beni terk etsin, iş değiştiriyim
evet evet tersi çıksın litfen
angel gülü de beğenmiyor denizden :)
sen herifi terket? emine demiş miydi fikir değiştirecen diye? :)))
Hadi yaaaa! Yanlış kişiyi mi takip ediyorum yaniiii :18:
Tarık da uyuşuyoruz ama bak olsun =) Olgu'nun da tarzı bana uymadı, en baştan kime baktırıcaksın diye sorması fln...
emine temmuz gini hayatına biri girecek , herşey onunla mükemmel olacak demişti.
ben terk edemem çok aşığım ama o gaddar terk edebilir .
aslında terk etmesini sitediğimden değil iş olayım olsun diye
hani o terk ederse dedikleri çıkmaz iş olayım olur mantıgıpsikopata bağladım iyice
eee eylulde essas oglanla evlenıırsem gülü begenıcem ama cıkamadan nasıl evlenecez acebaa
ayrıca sybatta tanısacan kısıyle tanısmadım
ayrıca hayatımdakı bırı ıcın esas oglanın sana yaptıgını sen ona yapıcan dedı olmadı
hepsı donecek dedı olmadı
bı donem kesın su tarıh dedı olmadı
ee ne dıyeyım ben sımdı
Ayşe (Sarmaşık)
Birsen Abla (G.O paşa)
Briz Hanım (Pilav Kafe)
Emel (Laf )
Enfal (Almira)
Gül (Centimento)
Hasan (Sarmaşık)
İranlı Elanit
İranlı Elmira
Kurtuluş Melehat
Mercan Hnm
Meryem (Kad.Kah)
Olgu (Nostradamus)
Ömür Abla (İstasyon)
Rita
Roza (Kapris)
Selma Toprak
Semra (Cafeinn)
Serhan Hnm
Seyhan (Sunway)
Soğanlık Emine
Şeker Hnm (Avcılar)
Şengül (Kad.Kah)
Talin (Altıncı His)
Tarık (Symbol)
Tasula (Kapris)
Yasemin (Gossip Cafe )
Yiğit (Dejavu)
Zeynep (Angel's )
arkadaşlar aynen bu konseptte aklınıza gelen kimler varsa yazsanıza tuğba kimdir yaww...
selincimmm azmettimm ben bu anketi açıcam:))
her zaman üçüncü bir ihtimal var minikdepresif. genelde inanış falcı bilse bile yüzde yüzünü bilemediğidir. o yüzden iş olayını bilememiş, seninki de terketmemiş olur falan.
eee eylulde essas oglanla evlenıırsem gülü begenıcem ama cıkamadan nasıl evlenecez acebaa
ayrıca sybatta tanısacan kısıyle tanısmadım
ayrıca hayatımdakı bırı ıcın esas oglanın sana yaptıgını sen ona yapıcan dedı olmadı
hepsı donecek dedı olmadı
bı donem kesın su tarıh dedı olmadı
ee ne dıyeyım ben sımdı
tugba vıolet cafe bakırkoy carouselın karsısı arka kapısından ammaa
bu arada ben onu da begenmedımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?