İstanbul'da Fal - Falcılar

yorum yapayımmmı yapayımmmıııı
yes meselaa ben bu cicişi cok sevsem yorumlarına güvensemde onun ılkı benım sonum benım ılkım onun sonu....
ya bıde bırı var bır guzel katına bakıyor ama kartları kkayıpp,bı gelse kartları gerıı yanı su tum falcılara bın basıyorr aslında,o kadar da ıhtıyacım var kı yorumlarına....özledım o bırınııı,

zaten yanımda 65 lirami ne vardı 40 kendımkını verdım 20 de yarısını vermıstım:) ama olsun yınede kızı işten ızın al taaa kurtulusların bılmem neresıne getır sonra hava..o

ben yanımda para götürmüyorum genelde. fal bitince hesap gelince, iyi falcı olsaydın yanımda para olmadığını bilirdim diyip kavga ediyorum.

Ben manyaklaştım
söyledikleri çıkmasın elmiranın istiyorum
herif beni terk etsin, iş değiştiriyim
evet evet tersi çıksın litfen

sana katılıyorum bende burdaki isimlerin hepsini denedim nerdeyse tarık,levent,olgu ,dilek mesala Levent'in ilk batığı fal tamamen oldu o zaman aklımda başkası vardı bunla hiç bişi olmıcak şu karakterde biriyle tanışıcaksın ayrılıp barışmalı bir ilişkin olucak demişti gerçekten de dediği karakterde biriyle tanştım ve dediği oldu ama ayrıyız maalesef ,3kez tekrar gittim bakalım olucakmı dedikleri bekliyorum,dilek 'in işle ilgili sölediği ve verdiği ufak 1-2 şey çıkıyo ama tutturamadığıda oluyor,tarığı ilk kez dedim denedim bekliyorum,dimo cafe fatoş diye birini duydum gittim bilmiyorum ama bana sallıyomuş gibi geldi pek inanmadım sölediklerine komşum fal bakmış gibi hissettim,olgu nunda bildiği 1-2 şey oldu benim gittiklerimle ilgili görüşlerim bunlar bi tek soğanlık emineyi merak ediyorum no yu aldım ama gidemedim bi türlü başkada gitmem atık çünkü bu işe sardınmı sarıyosun sonu yok tab kafaya taktığın bişi varsa ondan böle oluyor umarım herkesin istediği gerçekleşir tabi benimde kızlarrr benim görüşlerim bölee 3:

Ayşe (Sarmaşık)
Birsen Abla (G.O paşa)
Briz Hanım (Pilav Kafe)
Emel (Laf )
Enfal (Almira)
Gül (Centimento)
Hasan (Sarmaşık)
İranlı Elanit
İranlı Elmira
Kurtuluş Melehat
Mercan Hnm
Meryem (Kad.Kah)
Olgu (Nostradamus)
Ömür Abla (İstasyon)
Rita
Roza (Kapris)
Selma Toprak
Semra (Cafeinn)
Serhan Hnm
Seyhan (Sunway)
Soğanlık Emine
Şeker Hnm (Avcılar)
Şengül (Kad.Kah)
Talin (Altıncı His)
Tarık (Symbol)
Tasula (Kapris)
Yasemin (Gossip Cafe )
Yiğit (Dejavu)
Zeynep (Angel's )

arkadaşlar aynen bu konseptte aklınıza gelen kimler varsa yazsanıza tuğba kimdir yaww...
selincimmm azmettimm ben bu anketi açıcam:))

sen herifi terket? emine demiş miydi fikir değiştirecen diye? :)))

emine temmuz gini hayatına biri girecek , herşey onunla mükemmel olacak demişti.
ben terk edemem çok aşığım ama o gaddar terk edebilir .
aslında terk etmesini sitediğimden değil iş olayım olsun diye
hani o terk ederse dedikleri çıkmaz iş olayım olur mantıgı psikopata bağladım iyice

Hadi yaaaa! Yanlış kişiyi mi takip ediyorum yaniiii :18:
Tarık da uyuşuyoruz ama bak olsun =) Olgu'nun da tarzı bana uymadı, en baştan kime baktırıcaksın diye sorması fln...

eee eylulde essas oglanla evlenıırsem gülü begenıcem ama cıkamadan nasıl evlenecez acebaa
ayrıca sybatta tanısacan kısıyle tanısmadım
ayrıca hayatımdakı bırı ıcın esas oglanın sana yaptıgını sen ona yapıcan dedı olmadı
hepsı donecek dedı olmadı
bı donem kesın su tarıh dedı olmadı
ee ne dıyeyım ben sımdı

her zaman üçüncü bir ihtimal var minikdepresif. genelde inanış falcı bilse bile yüzde yüzünü bilemediğidir. o yüzden iş olayını bilememiş, seninki de terketmemiş olur falan.

eylülde ben de evleniyorum güle göre. beraber evleniriz artık :)

Gül (Sentimento)
Tarık (Symbol)
Roza (kapris)
Çetin (Angel yeditepe)
Yasemin (gossip yeditepe)
Rita (kurtuluş)
Emine (soğanlık)
Şengül (melekler kahvesi)
Ayhan
Sini mantı kadının adını unuttum...
İmam (kapris)
Biriz (Pilav Cafe)
Zeynep (Angels)
Semra (Cafeinn)
Levent (Symbol)

takdire ettim. laf cafedekileri de yaz bence,çiğdem halil falan, sonra arzu var fincan da bi ara giden çoktu. tuğba da sanırım caruselin orda bi yerd ebakıyor.

her zaman üçüncü bir ihtimal var minikdepresif. genelde inanış falcı bilse bile yüzde yüzünü bilemediğidir. o yüzden iş olayını bilememiş, seninki de terketmemiş olur falan.

agzından bal damlıyo selin
emine,olgu,elmira iş konusunda aynılarını süledi
aşkta elmira ve olgu paralel ,emine zıt süledi.
hayırlısı olsun artık.

Hadi ya bana da 2 aylık sürede dediği herşey oldu... Mayıs için yeni biriyle tanışıcaksın dedi... Onu bilmiyorum bi tek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…