İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar bende cok guzel bi dua var, isteyen ozelden mesaj atabilir gonderirim. Bende cok ise yaradigi zamanlar olmustur ve nitekim olmaya devam ediyor. Ama tek kural karsinizdaki kisinin sizi sevdigine inanmaniz, yoksa tam tersi bi durumla karsilasirsiniz ve bunu asla istemem.

canım baktıgında gece 12 bucuk tu ama düzgün bakabılmek ıcın 1 gün beklettı benı yogunum dıye ama olmadı ıste....yanı anı bılemedı,gelecek zaten cıkmadı,gecmısı de bılemedı baktım olmuyo ben anlattım herseyı oda yorumladı ama yorumu da tutmadı dedıgının tam tersı oldu keskin bir şekilde....böyle yanııı ıstee

kımse yazmamıs yokmu olgunun olumsuz konustugu hıc kımse....ılıskısıyle ılgılı tabıı kıı
ya boncuk mu dagıttı bana ögrenmeye calısıyorummm

benimde başıma bir iki defa geldi bu..öylesine bir cafeye gitmişim yada bilerek duyarrak gitmişim..kadın aldı beni başladı burcumdan tutunda herseyi sacma sapan soyledı yok dedıkçe sınırlendı..ben de genelinde ödedim ama bir defasında ciddi ciddi sen hiçbirsey bilemedin kusura bakma dedim ve ödemedim..eğer ödeseydim kendime cok kızıcaktım cunku...

genel olarak falcılar adına konusuyorum eğer hiçbirseyi bilemedini anladılarsa paralarının helal edılmesı ıcın cıdden para alınmaması gerekıyor..cunku insan hıc bılemeyınce haram olsun demıyor kesınlıklee ama helal olsun da demıyor...hee bastaa bılır sonraa dedıklerı cıkmazz o ayrı tabıkı gıdıpp paramı ver demek olmaz ama barı fal zamanında bişeyleri bilde bi işe yarasın barı...

Melehat abla eskıden superr superr fal bakardı ama artık cok yaslanmıs 2 sene evvel 2 arkadasımı goturmustum..bana ve bır arkadasıma gayet ıyı baktı fakat 1ınee o kadar berbat baktıkı resmen sınırlendık 40 lira az da degıl ..mesela o kadar bu ısten para kazanıyorsun de dimi bir kızım bugun senin falın acılmadı almıycam gıt baska zaman gel o zaman bakıcam de dimi! yok ama kızdan aldı ucretı ınanın nasıl mahcup oldum kıza anlatamam!

okudukça asabım bozuluyor yahu...kış günü dondurucu soğukta gittim akşamın bir vakti. kart destesini 2 kez açtı baştan ama yok, elle tutulur bir şey yok. geçmişten eksik tek bir şey, şu an yok hatta alakasız, gelecek henüz yok. hatta son kart belirleyici bir karttı, direk anlamını söyledi kartın. ama sonradan öğrendiğimde o kartın anlamı o değildi. bize bakamadı sanırım, herkes beğendiğine göre var bir şey galiba.

olgu'nun bana söylediği bir şey var, ona da yok artık demiştim 2. gittiğimde o olursa yuh derim. gerçekten yuh denilecek bir şey. bir de söylediği bir şey çıkacak gibi dün aldığım bir duyuma göre. benim elektriğim tuttu onunla, daha da bırakmam.

ama aklımda bir mercan kaldı. biri yazmış dediklerini yaşıyorum hala diye. probably miydi acaba? başka var mı yaşadım diyen.

o dedıgını avcılar nesıbe de yasadım sustum sustumm en sonunda e bırseyı de bılseydın dedımmkovdu benıı bırde para aldı salaklarr....kadın bılemıyor bırde ıddıa edıyooo

neyse o dedıgın helal olsun durumunu eminede yasıyorum,ınsallah falı da cıkacak bana

puahahah supermis bu yaw

ben olsam çıkarıp cebimden verirdim.

Angel artık kendimi kötü hissediyorum seni kobay gibi kullanıyormuşum hissine kapılmaya başladım... Aklımda olan falcıları sen beğenmeyince direk eliyorum çünkü...
Senle elektriğimiz tutan insanlar aynı oluyor çünkü genelde...

katre canımm su elmıraya gıdıs tarıhımızı bulmak ıcın gecmıse döndümm canım mercanı kazen kac kere yakalmıs sahte üyelikten bir kere daha düşün derim sana unutuyoruz hep gecmısı

bırde cok eglenıyormusuzzz ya okuyunca hosuma gıttıı

Bence biz artık toplanıp falcılara gidelim... Çoğunluğumuz beğenmezse o kişinin falını ödemiyoruz diye ayaklanma çıkarırız...

bu elektrık meselesı % 1500 dogru. olmayınca olmuyor. bana net ısım veren kısı dıgerınde karıstırabılıyor. baskasının begendıgı bırının neredeyse her dedıgının yanlıs oldugunu yasayabılıyorum. ama kişisel fal tarihimde elmira ve isminin burda gecmesını ıstemeyen bır kısı ılk sırada bulunuyor. ondan sonra tugba ve mercan , sonra cesıtlı cafe falcıları en son da soganlık emıne gelıyor.

rahat ol hayatımmmsıkıntı yokk bak ben gezmeye basladım gene
elektırık deyınce aklıma ılk tarık gelıyorr gecen cok keyıflıydı kendısıı

bence angelin beğenmediklerine git ama zararlı çıkarsın

bence çok önyargılısın angel :) en iyilerin bile reklama ihtiyacı vardır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…