2. soru da sana gelsin. olgunun yakın tarih verdiği bir kehaneti var mı sana? yani haftaya kadar ortaya çıkacak birşey?
alla alla valla elmiranın sana bakamadığına cidden şaşırdım...gül için zamanında iyii bakıyor demiştin bende o zaman güle gittim gerçektende şu anı ıyı bilmişti fakat beni fal seansı anlamında tatmin edememişti..ama elmirayı beğeniceğini ümid ediyordum..yaa sen yada elmira o gün kapalı gününüzmüş demek..valla ben 75 lirayı ömrümde vermedğimden arkadaslarıma bile soyleyemedım yahuu ugrasırlar benle dıye ..o sebepdendir ki kendimii aça aça bitap halde gittim ve memnun kaldım..elmira senin tahlilini mi yapamadı yoksa yapsa bile dediklerimi olmadı!
selınnnn dene canım dene ne kaybedersın kı maksımummm
canım baktıgında gece 12 bucuk tu ama düzgün bakabılmek ıcın 1 gün beklettı benı yogunum dıye ama olmadı ıste....yanı anı bılemedı,gelecek zaten cıkmadı,gecmısı de bılemedı baktım olmuyo ben anlattım herseyı oda yorumladı ama yorumu da tutmadı dedıgının tam tersı oldu keskin bir şekilde....böyle yanııı ıstee
benimde başıma bir iki defa geldi bu..öylesine bir cafeye gitmişim yada bilerek duyarrak gitmişim..kadın aldı beni başladı burcumdan tutunda herseyi sacma sapan soyledı yok dedıkçe sınırlendı..ben de genelinde ödedim ama bir defasında ciddi ciddi sen hiçbirsey bilemedin kusura bakma dedim ve ödemedim..eğer ödeseydim kendime cok kızıcaktım cunku...
genel olarak falcılar adına konusuyorum eğer hiçbirseyi bilemedini anladılarsa paralarının helal edılmesı ıcın cıdden para alınmaması gerekıyor..cunku insan hıc bılemeyınce haram olsun demıyor kesınlıklee ama helal olsun da demıyor...hee bastaa bılır sonraa dedıklerı cıkmazz o ayrı tabıkı gıdıpp paramı ver demek olmaz ama barı fal zamanında bişeyleri bilde bi işe yarasın barı...
Melehat abla eskıden superr superr fal bakardı ama artık cok yaslanmıs 2 sene evvel 2 arkadasımı goturmustum..bana ve bır arkadasıma gayet ıyı baktı fakat 1ınee o kadar berbat baktıkı resmen sınırlendık 40 lira az da degıl ..mesela o kadar bu ısten para kazanıyorsun de dimi bir kızım bugun senin falın acılmadı almıycam gıt baska zaman gel o zaman bakıcam de dimi! yok ama kızdan aldı ucretı ınanın nasıl mahcup oldum kıza anlatamam!
o dedıgını avcılar nesıbe de yasadım sustum sustumm en sonunda e bırseyı de bılseydın dedımmkovdu benıı bırde para aldı salaklarr....kadın bılemıyor bırde ıddıa edıyooo
neyse o dedıgın helal olsun durumunu eminede yasıyorum,ınsallah falı da cıkacak bana
benimde başıma bir iki defa geldi bu..öylesine bir cafeye gitmişim yada bilerek duyarrak gitmişim..kadın aldı beni başladı burcumdan tutunda herseyi sacma sapan soyledı yok dedıkçe sınırlendı..ben de genelinde ödedim ama bir defasında ciddi ciddi sen hiçbirsey bilemedin kusura bakma dedim ve ödemedim..eğer ödeseydim kendime cok kızıcaktım cunku...
genel olarak falcılar adına konusuyorum eğer hiçbirseyi bilemedini anladılarsa paralarının helal edılmesı ıcın cıdden para alınmaması gerekıyor..cunku insan hıc bılemeyınce haram olsun demıyor kesınlıklee ama helal olsun da demıyor...hee bastaa bılır sonraa dedıklerı cıkmazz o ayrı tabıkı gıdıpp paramı ver demek olmaz ama barı fal zamanında bişeyleri bilde bi işe yarasın barı...
Melehat abla eskıden superr superr fal bakardı ama artık cok yaslanmıs 2 sene evvel 2 arkadasımı goturmustum..bana ve bır arkadasıma gayet ıyı baktı fakat 1ınee o kadar berbat baktıkı resmen sınırlendık 40 lira az da degıl ..mesela o kadar bu ısten para kazanıyorsun de dimi bir kızım bugun senin falın acılmadı almıycam gıt baska zaman gel o zaman bakıcam de dimi! yok ama kızdan aldı ucretı ınanın nasıl mahcup oldum kıza anlatamam!
ben olsam çıkarıp cebimden verirdim.
yok gıtmedım ona genelde telde baktırdılar sımdı belkı hatırlarsınn FUfuuukkk un mesajına alıntılıcaktım ama bulamadım mesajı ona da yazıyım ...
sımdı bır donem ekım kasım gıbı sanırımm bır gül furyası vardıı sonra dedıklerı cıkmayınca cogu arkadasa kı cıkanlar da var tabıı kııı,bır mercan furyası basladı....bızım kızlardan da baktıran oldu ama begenmedı baktıran arkadasımm neyse sonra bu mercan reklam amaclı bır cok uyelık aldı forumda sıte tarafından yakalandı ve yasaklandı...begenenler var falını ama ben ıyı falcı reklama gerek duyaz mantıgı ıle baktırmadım kendısıne...
sonra elmıra dalgası geldı,cok kısı baktırdı ben gene cekımser kaldım,baktıranlar begendı hatırladıgım bır katre bırde ben begenmedımm...eskı yorumlar sıtede var hala bana gecenın 12 bucuk unda baktı belkı bu yzuden bılemıyorum ama ne ısım,ne burc ,ne karekter,ne tıp 1 saat ugrastı ama olmadı anlattıgım gıbı secıcen dedıgı kısıyle evlılık dedı ama ben coktan baskasıyla baslamıstım o kısıyle gorusmedık bıle bır daha amaa kızlar begenıyorlar bılmıyorum belkı gununde degıldı bunu denemek ıcın o kadar parayı bır daha veremem acıkcası ama elmıra da emıne gıbı ıyı nıyetlı bırı bence ama emıne abla paragöz degıl mesela,samımı bır ınsan,güvenılır bır kadın...burda da yazdım elmıranın yerınde olsam benden o gunku fal parasını almazdım şanssızlık oldu belkıde bılemıyorum...
elmıraya baktırdıgım tarıhh cok daraldıgım bır andı ocak olabılır aralık sonu olabılır tam hatırlamıyorum ama aralık tı herhalde forumdan bulunabılır tarıhı ancak ben elmıraya o dönem son baktıranlardanım hanı 4 ay demıs ya ıste boylee.....
okudukça asabım bozuluyor yahu...kış günü dondurucu soğukta gittim akşamın bir vakti. kart destesini 2 kez açtı baştan ama yok, elle tutulur bir şey yok. geçmişten eksik tek bir şey, şu an yok hatta alakasız, gelecek henüz yok. hatta son kart belirleyici bir karttı, direk anlamını söyledi kartın. ama sonradan öğrendiğimde o kartın anlamı o değildi. bize bakamadı sanırım, herkes beğendiğine göre var bir şey galiba.
olgu'nun bana söylediği bir şey var, ona da yok artık demiştim 2. gittiğimde o olursa yuh derim. gerçekten yuh denilecek bir şey. bir de söylediği bir şey çıkacak gibi dün aldığım bir duyuma göre. benim elektriğim tuttu onunla, daha da bırakmam.
ama aklımda bir mercan kaldı. biri yazmış dediklerini yaşıyorum hala diye. probably miydi acaba? başka var mı yaşadım diyen.
Angel artık kendimi kötü hissediyorum seni kobay gibi kullanıyormuşum hissine kapılmaya başladım... Aklımda olan falcıları sen beğenmeyince direk eliyorum çünkü...
Senle elektriğimiz tutan insanlar aynı oluyor çünkü genelde...
Angel artık kendimi kötü hissediyorum seni kobay gibi kullanıyormuşum hissine kapılmaya başladım... Aklımda olan falcıları sen beğenmeyince direk eliyorum çünkü...
Senle elektriğimiz tutan insanlar aynı oluyor çünkü genelde...
katre canımm su elmıraya gıdıs tarıhımızı bulmak ıcın gecmıse döndümm canım mercanı kazen kac kere yakalmıs sahte üyelikten bir kere daha düşün derim sana unutuyoruz hep gecmısı
bırde cok eglenıyormusuzzz ya okuyunca hosuma gıttıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?