İstanbul'da Fal - Falcılar

çok ghüzel bir yorum olmuş. emine'nin böyle bir özelliği var sanırım. daha önce karşılaştım sanırım.
misal a olduktan sonra b oluyor ya. emine b'yi söylüyor. ama a dan bahsetmediği için ve biz a yı yaşadığımız için çıkmadı diye düşünüyoruz. ve bi süre a dan sonra b oluyor. ve dediği doğru çıkıyor. sanırım daha önce böyle bi mesaj okudum.
emine abla detaycı değil. mercan detaylarda daha iyiydi bende. yalnız mercanın çok kötü olduğu falımda tek 1 konu vardı. geri kalanında baya detaylar verdi.

Ama tuhaf degil mi herkesin cok mutlu ayrilmasi.. hani burdaki kadinlarin 99% bekledigi sevgilisiyle evlenicek mi? .. bu biraz kafa karistiriyor.

Beni suan tek umutlandiran Emine abla ne yalan soyliyim. O daha detaylarina girdi, sana bunlari soyleyecek, sebepleri bunlar dedi. Tam bi tarih vermedi ama nisan mayis ayinda oturucak birseyler demisti.. hadi bakalim iki ay var bu iki ay icerisinde hersey anlasilicak. Dedigi birsey cikti, birseyden eminim, ama devamini merak ediyorum iste.

Son düzenleme:

aasla sabır diye dua etme. yooksa allah sabır verir başka da birşey vermez.

Ama tuhaf degil mi herkesin cok mutlu ayrilmasi.. hani burdaki kadinlarin 99% bekledigi sevgilisiyle evlenicek mi? .. bu biraz kafa karistiriyor.

yok evlenmio dönüolar ama biz baskasıyla oluoruz daha ck ego tatmini sunuolar allah razı olsn=))

birşey soracam canım. mercan'ın verdiği tarihler doğru çıktı mı sende? yani 1 ay dediyse 1 ay içinde yaşadın mı o senaryoları.

bi de falında sende şöyle şeyler yaşandı mı. misal 4 ay önce şu oldu, yoo sen dün oldu diyorsun ama 4 ay önce olan şey yine alakalı ama tam olarak onun söylediği şey değil. gibi? böyle oldu mu sende?

Emine abla bana ikinci kere aradigimda daha net birsey soylemisti.. ilk gittigimde sebeplerini ufakta olsa soyledi ama daha sonra detaya girdi diyebilirim. Elmira'da benzeri seyleri soyledi, ama Emine'den daha detay aldim diyebilirim. Suan birseylerle ugrasiyor, zamani var.. zaman ver dedi bana. Nitekim konusma olumsuz olmadi, ve zaman'a ihtiyaci oldugunu ben farkettim. Olumsuz birsey duymadim.

ama birde söyle birsey var emine ablada bana bu adam seni seviyor evlenceksiniz dedi o kadar emin konuştuki haftası gecmeden adam 1 senedir görüştügü kişiyle gizliden evlenmişti bunları bana mercan benimle yasasmıscasına anlatınca ve yazdıgı senaryo bire bir hayata gecince size soruyorum kime inanmalıyım? birde mercan hep tabiiki insanız yanılma payımız olabilir demesi benim acıkcası hosuma gitti. bende öyle düşünüyorum çünkü gelecegi Allahtan baskası bilemez mercan da bunu hep dile getirdi konuşmalarında.

emine abla bana da 2.sinde daha iyiydi verdiği detaylar falan çook daha iyiydi. ısrarla hayatımda böyle biri yok dememe rağmen aynı isimden bahsetti.
hani falcılar yan çizer bi süre sonra ya emine ablada bu yok.

ama ben hala umutsuzum :)

bana ikisi de olumlu konuştuğuna göre ben kime inanayım

aynen yasadım. daha önceki msj larımda da dile getirdim bana ne dediyse ben bire bir yasadım şu ana kadar ve her gün tekrar sasırıyorum nasıl olurda bir ses duyarak bunları bilir bir insan diye. bu su anlama gelmesin siz de bire bir yasayacaksınız demiyorum. sadece kendi tecrübelerimi paylasıyorum.sonucta kimse benim babamın kıız değil ama,eger bu övgüyü benim tarafımdan hak etmişsse bende bunu dile getiririm.mercanla ilgili tek konuyu begenmedim dedigin seyi merak ettim cnm?

merhaba hiç elmıra ya baktırdınızmı ve eger baktırdıysanız mercanla aynı dogrultuda mıydı? ben ıkısı arasında kaldım da 1-2 gun gun ıcınde bırıne baktırcam once hangısı olsun dıye dusunuyorum

Belki adam bosanir, sonra seninle evlenir, bu tip hikayeleri cokca duyuyoruz . Ama boyle birsey olsa bile, senin onu dusunurken olmayacagi kesin, hayatina devam etmelisin. Karsina daha iyi biri cikar kararlarini tamamen degistirir belki. Ayrica bazilari ile elektiriklerinin uyusmadigini soyluyolar. Elmira'da soylemisti bunu bana. Bazilarinda net goruyorum, bazilarinda ise karisik. Net birsey soylememeleri gerekiyor ama yinede emin olmadan soyluyolar, merak ettigimiz icin.

cnm ben ikisinede baktırdım ikisde cok iyi ama benim favorim mercan. neden dersen cok detaylara iniyor.sanki terapi gibi ama olan seyler tarif edilmeyecek bir rahatlama. pofpoflamıyor ama bunu belirtmeliyim bazı seylerde asla diyebiliyor..sen bunu unut asla bundan bir cacık olmaz misali. zaten benim su anki sözlümü ben tanımıyordum o bana tarih verdi su günde melez biriyle su su su olcak dedi ve aynen de oldu..yardımcı olabildimmi bilmiyorum?

Merhaba kızlar.. kıbrısta mercan diye bir kadın varmış çok ünlü bir falcıymış acaba burada bahsedilen omu bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…