Onları ben yazdım ama onlar cafe falcıları gibi herkesin bildiği kişiler değil, Anna gerçekten çok ünlü insanlara bakar 20 yılı akın süredir bazı çevrelerde çok bilinen bir isimdir ve müşterileri de genellikle çok uzun zamandır kendisine gider. Şebnem zaten özel yetenekleri olan bir insandır yani bilinen falcı tiplerinden farklıdır, Sebnem'in müşterileri de uzun yıllardır ona giderler.
kızlar olgu hakkında olumlu konustu ama olumsuz cıktı diyeniniz varmı fal orucundayım kimseye gidemiorum son falıda olguya baktırdım catlıcam ortadan!
selam ben olguya 4-5 kez gitmişimdir sölediklerinin hepsi çıktı diyemem ama bazıları oldu ilişkim başlamadan önce başalayacığını bilmişti mesala şimdi ayrıyız barışıcaksınız diyo ama zaten gittiğim herkes barışıcaksınız diyorağız birliğimi yapıyolar, istediğimi bana mı sölyolar bilmiyorum valla ama olguya geçen hafta gittim işle ilgili sölediği birşeyi bildi ve ufak bir kaç bişeyi daha bildi aralarda sölediği detaylara dikkat et genelde onlar oluyo bence ben asıl meseleyi bekliyorum gerçi o olursa tarık,levent ,olgu ,dimo fatoş ,seymbol de bir bayan var ayfer diye o hepsi tutturmuş olucak bakalım allah bilir en nihayetinde benimkisi sabırsızıktan kendini fala verme görücez bakalım ...
Rica ederim daha yazabileceğim pek çok şey var ama özel hayatımla ilgili çok detaya girmek istemiyorum anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...
we sonundaa 100.msjm :):)
Nihayet bende dayanamayıp elmira ya gittim bugün..ben evine gidip baktrdım çok başarılı buldum çok da sevdım kendisini..
herşeyden öte içimdeki takıntı haline gelen fal baktırma merakını aldı...inş. artık gerek duymuycam :) herşeyi ayrıntılarıyla anlattı bütün geleceğimi döktü emıne ablayla paraleldi birçok dediği..bence sağa sola gidip baktıramaktansa 1 kere doğru dürüst baktırmak daha iyi...gitmeyi düşünenlere tavsıye ederım hiç tereddüt etmesınler parası çok diye emın olun değiyor...
canım bu emıne kartal soganlıktakı emıne mı ?
Nihayet bende dayanamayıp elmira ya gittim bugün..ben evine gidip baktrdım çok başarılı buldum çok da sevdım kendisini..
herşeyden öte içimdeki takıntı haline gelen fal baktırma merakını aldı...inş. artık gerek duymuycam :) herşeyi ayrıntılarıyla anlattı bütün geleceğimi döktü emıne ablayla paraleldi birçok dediği..bence sağa sola gidip baktıramaktansa 1 kere doğru dürüst baktırmak daha iyi...gitmeyi düşünenlere tavsıye ederım hiç tereddüt etmesınler parası çok diye emın olun değiyor...
Sevindim senin adina, ayni hissi bende aldim kendisinden.. ayrica Emine abla ile paralel olan ikinci kiside sensin.. basklari varmi hatirlamiyorum, ama kafamdaki soru isaretlerini yok etti kendisi, simdi sira, bekleyip gormekte :)
evet canım genelde paraleldi söyledikleri çok ufak farklılıklar var ama ancak zamanla anlarım hangisi tutturacak.. ama ıkısınden de çok memmunum emıne abla şuana kadar iyi gidiyor bende bol bol telefonlaşıyoruz da..ikisi birbirini gayet tamamladı bende :)
Fukfuk a ve size 3 ünün de numaralarını göderdim
bende tesekkür ederimmmmm
Fuufuk'cum, telefon için çok sağ ol! Zaten hemencecik randevumu da aldım :) Çarşamba ben, ve iki arkadaşım Elmiraya gidiyoruuuuuuzzzzbizim seanslar 4.30'da başlayacak, en geç 10'da yorumlarımı yaparım :)
Kadın çok tatlı, çok iyi niyetli ve alçakgönüllü daha şimdiden heyecan yaptım :18:
birsey degil canim umarim sizde memnun kalirsiniz... bana cok güzel bakti gerci bende herkes gecmisi biliyor seceremi döküyorlar hep cok memnun kaliyorum ama gelecek önemli olan onda da sabir diyorlar sabir sabir sabiiiiiirrrrrrr
yorumlarinizi bekloíyoruz mutlaka!
elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ
gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!
iki saatten beri kendime gelemedim inanin...
mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...
gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...
sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa
Teşekkür eden arkadaşlarım, rica ederim umarım siz de memnun kalırsınız...
Bu arada Elmira bana da telefonda bakacak sanırım Pazartesi akşamı, merak ediyorum gelecekle ilgili söyleyeceklerini??? Gelecekle ilgili özellikle yakın gelecekle ilgili söylediklerinden çıkanlar var mı baktıran arkadaşlar arasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?