İstanbul'da Fal - Falcılar

şebnem in telefonunu rica edebilirmiyim kızlar yazıyorum yazıyorum ama kimse tel atmıyor lütfen şebnem ve elmiranın telini rica ediyorum bilenlerden uygun zamanımda gidicem çünkü çok teşekkür... :84:

kızlar olgu hakkında olumlu konustu ama olumsuz cıktı diyeniniz varmı fal orucundayım kimseye gidemiorum son falıda olguya baktırdım catlıcam ortadan!

selam ben olguya 4-5 kez gitmişimdir sölediklerinin hepsi çıktı diyemem ama bazıları oldu ilişkim başlamadan önce başalayacığını bilmişti mesala şimdi ayrıyız barışıcaksınız diyo ama zaten gittiğim herkes barışıcaksınız diyor ağız birliğimi yapıyolar, istediğimi bana mı sölyolar bilmiyorum valla ama olguya geçen hafta gittim işle ilgili sölediği birşeyi bildi ve ufak bir kaç bişeyi daha bildi aralarda sölediği detaylara dikkat et genelde onlar oluyo bence ben asıl meseleyi bekliyorum gerçi o olursa tarık,levent ,olgu ,dimo fatoş ,seymbol de bir bayan var ayfer diye o hepsi tutturmuş olucak bakalım allah bilir en nihayetinde benimkisi sabırsızıktan kendini fala verme görücez bakalım ...

bu arada sembol yazmışım angels cafe olucaktı kızlar angels kafe ayfer olan durumu direk söledi tarot bakıyo ama gelecekte herkesle aynı şeyleri söledi üç aşağı beş yukarı... bakalım...

ben maltepe çanga cafedeki serkanı cok duydum.yarın gıtmek istiyorum.baktım ama cafenın numarasını bulamıyorum ben bu kısıye nasıl ulasabılırım yardım edebılır mısınız ? acil

Rica ederim daha yazabileceğim pek çok şey var ama özel hayatımla ilgili çok detaya girmek istemiyorum anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

ben maltepe çanga cafedeki serkanı cok duydum.yarın gıtmek istiyorum.baktım ama cafenın numarasını bulamıyorum ben bu kısıye nasıl ulasabılırım yardım edebılır mısınız ? acil

Nihayet bende dayanamayıp elmira ya gittim bugün..ben evine gidip baktrdım çok başarılı buldum çok da sevdım kendisini..
herşeyden öte içimdeki takıntı haline gelen fal baktırma merakını aldı...inş. artık gerek duymuycam :) herşeyi ayrıntılarıyla anlattı bütün geleceğimi döktü emıne ablayla paraleldi birçok dediği..bence sağa sola gidip baktıramaktansa 1 kere doğru dürüst baktırmak daha iyi...gitmeyi düşünenlere tavsıye ederım hiç tereddüt etmesınler parası çok diye emın olun değiyor...

canım bu emıne kartal soganlıktakı emıne mı ?

canım bu emıne kartal soganlıktakı emıne mı ?

evet canım genelde paraleldi söyledikleri çok ufak farklılıklar var ama ancak zamanla anlarım hangisi tutturacak.. ama ıkısınden de çok memmunum emıne abla şuana kadar iyi gidiyor bende bol bol telefonlaşıyoruz da..ikisi birbirini gayet tamamladı bende :)

Sevindim senin adina, ayni hissi bende aldim kendisinden.. ayrica Emine abla ile paralel olan ikinci kiside sensin.. basklari varmi hatirlamiyorum, ama kafamdaki soru isaretlerini yok etti kendisi, simdi sira, bekleyip gormekte :)

Sevindim senin adina, ayni hissi bende aldim kendisinden.. ayrica Emine abla ile paralel olan ikinci kiside sensin.. basklari varmi hatirlamiyorum, ama kafamdaki soru isaretlerini yok etti kendisi, simdi sira, bekleyip gormekte :)

bende demınden beri yorumlara bakıyorum kim nasıl bulmuş diye :) bana herkes aynı şeyi söylüyor ama ciddiye almak başka mevzu tabii hayırlısı olsun ben fala da o niyetle gittim valla kendisine de söyledim şimdi fal baktırmadan beklemekte aman ne olur kimse şurda şu facı var yazmasın :)

Son düzenleme:

saol canım ıcımı ferahlattın aslında
elmırayı merak edıyorum ama hem cok uzak hem de emınenın uc katı pahalı
ptesı aksamı phestayla gıtces emıneye
bı gıdelım bakalım noolcak :))

bende tesekkür ederimmmmm

Fuufuk'cum, telefon için çok sağ ol! Zaten hemencecik randevumu da aldım :) Çarşamba ben, ve iki arkadaşım Elmiraya gidiyoruuuuuuzzzz bizim seanslar 4.30'da başlayacak, en geç 10'da yorumlarımı yaparım :)
Kadın çok tatlı, çok iyi niyetli ve alçakgönüllü daha şimdiden heyecan yaptım :18:

birsey degil canim umarim sizde memnun kalirsiniz... bana cok güzel bakti gerci bende herkes gecmisi biliyor seceremi döküyorlar hep cok memnun kaliyorum ama gelecek önemli olan onda da sabir diyorlar sabir sabir sabiiiiiirrrrrrr

yorumlarinizi bekloíyoruz mutlaka!

İnşallah çok fazla sabretmen gerekmez ve bütün istediklerin en kısa zamnda gerçekleşir gerli gelmez yapacağım ilk şey sizinle paylaşmak olacaktır :86:

Teşekkür eden arkadaşlarım, rica ederim umarım siz de memnun kalırsınız...

Bu arada Elmira bana da telefonda bakacak sanırım Pazartesi akşamı, merak ediyorum gelecekle ilgili söyleyeceklerini??? Gelecekle ilgili özellikle yakın gelecekle ilgili söylediklerinden çıkanlar var mı baktıran arkadaşlar arasında?

Ya arkadasım inan bende soklardayım!! MERCAN bana bi senaryo yazdı, al bunu oyna dedi.. hiç mi şaşmaz insan. o günden beri ne dediyse aynılarını yaşıyorum.gecmiş zaten tamamen anlattıgı gibiydi. daha öncede anlattım hep yazmak istemiyorum sıkmamak adına sizleri ama,bir insan nasıl olurda telefonda bu kadar seyi bilebilir ki onun soku da bi ayrı zaten... ne diyimki teşekkürler handekuka arkadasım iyiki attın numarasını bana. o dönem yerlerdeydim şimdi ise göklerde mercan sayesinde.. Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah.

Cnm eminim Elmiradan cokk memnun kalacaksın sende. benim bugüne kadar baktırdıgım insanlar içinde en iyileri Mercan,Elmira,ve birde abla var avcılarda ama bu işi faal yapmıyor sordum olmaz dedi.benim baktırmadıgım ünlü ünsüz kalmadı gibi bişey ama bu 3 ü benim için deger biçilemez. birde Azeri elanit var ama ona henüz ulaşamadık ilk fırsatta arkadasım ulasır ulasmaz iletişim bilgilerini paylaşacagım sizlerle. senden ricam o sebnemin bilgilerini banada gönderirsen cok sevinirm. cok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…