İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar kurtköy de mehpare diye bir bayan varmış evinde bakıyormuş duyan bileniniz varmı?duyduguma göre gayet iyi bakıyormuş. belki burdan bulabilirm diye düşündüm iletişim bilgilerini?duyan bileniniz varmı?

Bana bi dedigi cikti, canim.. insallah digerleride cikar, ama icimden cikicak gibi bi his var. Umarim olur, umarim Istanbul'da kalirim!

ne güzel ne güzel ne güzel

demekki gelecekle ilgili dedikleri de cikiyor sayet öyle olursa ben varya sevincten

vallla bu elmıra yorumları beni kendımden süphe ettirecek yanııı,verecem bır 75 daha o olacak....sankı aynı kadın degıl yanı bana bakan....

ve olgunun olumsuz yorum yaptıgı bır ınsan kulu olmadıgına göre demekki o da umut taciri ablalardann,bu durumda ümitlenmeyeyimmi ben....

ve her dedıgı cıkmıyo olabılır ama dan dan hemde bırlıkteyken bu adamla olmayacak diyebilen tek falcı yine sadece emine,ha bırde ayrıyken dönmeyecek diyen Yiğit var.

anca ole gozunun ıcıne bakar ıste ole oo 4 dakkada gonderır ısım bılır ahanda baska da hıcbırsey bılemez..
gelecegın cıktıgı hıc olmadı....
Uzgunum şekerımmm(
cok eskı baktırdımm cıkmaz onun falııı

canim ya valla ben de sasirdim cunku elmira bana direk isim verdi ve yaptigim isi bilen tek falci, ve en ufak seue bile sunu bilemedi doyebilecegim birsey yok.

Ama henuz gelecekle ilgili verdigi seyleri beklemedeyim

çok teşekkür ederimm :)

herkese günaydın:)

şu elmir'yı ben çok merak etmeye başladım.forum da çok kişi baktırdı ve yorumlar genelde fena değil.2 aylık fal baktırmama dönemini bozuyorum:)

elmira'ya bugün telefonda fal baktıracağım.yorumlarımı paylaşırım:)

Elmira bana verdigi zamanlarda kesin dediginin oldugunu ama atiyorum bu ayni is yeri olmayabilir demisti.. bu ayni sevgili olmayabilir de olabilir diye aklima gelmedi degil. Bu durumda benim teorime gore, Elmiranin fali cikiyor, ama bazen farkli kisilerle farkli is yerleriyle

Emine ablaya gelince, o direk yuzune soyluyo olup olmayacagini, umutlandirmanin insani daha cok uzecegini dusunuyor. Ben ki bir kac kere sordum, bakin beni umutlandirmiyorsunuz degil mi? diye.. ama ben gordugumu soylerim kizim diyip noktayi koydu. Onda'da cikmadigini soyleynler oldu, ama ufak bi arastirmadan sonra sonradan ciktigini yazan birisi var.

diorrisimo
" Evet ilk gittiğimde çok da memnun kalmamıştım ancak sonraları çok gittim ben Emine'ye. İlk defa sanırım tarzını pek benimseyememiştim ancak sonrakilerde daha bilir oturunca önüne o da daha net şeyler söyledi. Benim için iyi falcı dediklerinin arkasında durup her seferinde belli konuyla ilgili aynı şeyleri diyebilendir öncelikle. Tabii Emine aynı konu hakkında her keresinde aynı yorumu yaptı bana bir de isimler bile aynı. Çok iddialı ya bu benim çok hoşuma gidiyor çünkü bu kadar iddialı olması yaptığı işin hakkını vermesi anlamına geliyor bana göre. Tatlım umarım dediklerini yaşarsın.... "

Kendisi gelsede son gelismeleri alabilsek.

Son düzenleme:

canim Elmiranin sana soyledigi ne cikti mesela, bizimle paylasirmisin, cok ozele inmene gerek yok, kabaca anlatman bile yeterli..

Bu arada Elmira hakkinda soylediklerim yanlis anlasilmasin lutfen.. kadin bazen iletisimde sorun olabilicegini, yanlis anlasilmalar olabilicegini soylemisti. Hani o ay kesin bir is degisikligi olur, ama belki baska bi yerdir, kafasindaki yerin benzeridir gibi bi ornek vermisti. Ama iliskilerde bu kadar buyuk bi hata yapilirmi diye sorarsaniz, pek sanmiyorum. Bide zamanlarada takilmamak lazimda, hani atiyorum 5 ay demis aradan bir sene gecmisse artik gecmis olsun diyebiliriz bence. Gerci 6 sene onceki sevgilim bile gecen sonbahara kadar arayabiliyorsa, bellide olmaz bu isler

Bana bi dedigi cikti, canim.. insallah digerleride cikar, ama icimden cikicak gibi bi his var. Umarim olur, umarim Istanbul'da kalirim!

merhaba aranıza yenı katıldım ama uzun zamandır takıp edıyordum son 2 aydır cok kotu seyler yasayıyorum ve sabır sabır patlıcam:2:taksımde bırcok falcıya gıttım ama onlarında cook cok az sey bılıp umut verdıklerını dusunuyorum sızden rıca mercan,elmıra ve emıne hm telefonlarını bana mail atmamız cunku yenı oldugum ıcın buradan alamıcagım 100 mesaj olayından bana 2-3 ay ıcınde olabıleceklerı soylebılecek ama cok ıyı nokta atısı yapabılecek bırılerı lazım ona gore yapmayı dusundugum bazı seylerı yapıp yapmıcagıma kara verıcem.sınırlerım ve ruhum cok yorgun lutfen kızlar( maıl adresım (ebrukarakas78@hotmail.com) sımdıden hepınıze cook tesekkurler

banada elmıranın ,mercanın ,emıne hm numarası atabılırmısınız cok ıhtıyacım var

yaaa bende olgudan aynı ümitsizliğe düştüm kimseye olumsz konusmamış bende acaip ümitlenmiştim memnun kalmıstım 2 kere gittim nisan dedi eğer bişe olmazsa nisanda ben daha falcı fln dolasmam diğer dedikleri cıktımı yani ufak seyler cıktı ama asıl mevzu of ki ne of!

canim Elmiranin sana soyledigi ne cikti mesela, bizimle paylasirmisin, cok ozele inmene gerek yok, kabaca anlatman bile yeterli..

Cnm sunu söyleyeyim bu insanlar bu işi biliyor yani Elmira ve Mercan dan bahsediyorum.ben olayı suna baglıyorum mercan mısırda kalmış bu iş için elmira ise iranlı. sanırım bu işin sırrı o ülkedeki insanlar yada orda ögrenenler diyim bu anlamda daha basarılı. bugüne kadar ki deneyimlerim bu kanıya varmama sebep oldu.denenebilcek kişiler gönül rahatlıgı ile tavsiye edebilirm.

yolladim kedicik

banada elmıranın ,mercanın ,emıne hm numarası atabılırmısınız cok ıhtıyacım var
Canım bende elmıra ve emıne ablanın var. yazdığın adrese atarım kımse atmamışsa benımde özel mesaj hakkım yok çünkü. mercana baktırmadım bilmiyorum ama onu da öğrenir atarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…