Teşekkür eden arkadaşlarım, rica ederim umarım siz de memnun kalırsınız...
Bu arada Elmira bana da telefonda bakacak sanırım Pazartesi akşamı, merak ediyorum gelecekle ilgili söyleyeceklerini??? Gelecekle ilgili özellikle yakın gelecekle ilgili söylediklerinden çıkanlar var mı baktıran arkadaşlar arasında?
Ya arkadasım inan bende soklardayım!! MERCAN bana bi senaryo yazdı, al bunu oyna dedi.. hiç mi şaşmaz insan. o günden beri ne dediyse aynılarını yaşıyorum.gecmiş zaten tamamen anlattıgı gibiydi. daha öncede anlattım hep yazmak istemiyorum sıkmamak adına sizleri ama,bir insan nasıl olurda telefonda bu kadar seyi bilebilir ki onun soku da bi ayrı zaten... ne diyimki teşekkürler handekuka arkadasım iyiki attın numarasını bana. o dönem yerlerdeydim şimdi ise göklerde mercan sayesinde.. Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah.
Günlerdir bakamadım yine buraya...
Kızlar eski Dejavu Duygu... şimdi kendine cafe açmış Duygum diye...
Ona gittik arkadaşımla şuanla ilgili çok şey bildi... Ve çok değişik bir enerjisi vardı insanın gözlerinin içine bakıyor, çok değişik bir enerji aldım ondan ama geleceği biliyor mu deneyen var mı? Daha önce dedikleri çıkan oldu mu mesela?
vallla bu elmıra yorumları beni kendımden süphe ettirecek yanııı,verecem bır 75 daha o olacak....sankı aynı kadın degıl yanı bana bakan....
ve olgunun olumsuz yorum yaptıgı bır ınsan kulu olmadıgına göre demekki o da umut taciri ablalardann,bu durumda ümitlenmeyeyimmi ben....
ve her dedıgı cıkmıyo olabılır ama dan dan hemde bırlıkteyken bu adamla olmayacak diyebilen tek falcı yine sadece emine,ha bırde ayrıyken dönmeyecek diyen Yiğit var.
arkadaslar biri bana elmira ve eminenin telini gönderebilir mi :) ikinci yazışımm lütfenn :)
gonderdim canim
çok teşekkür ederimm :)
vallla bu elmıra yorumları beni kendımden süphe ettirecek yanııı,verecem bır 75 daha o olacak....sankı aynı kadın degıl yanı bana bakan....
ve olgunun olumsuz yorum yaptıgı bır ınsan kulu olmadıgına göre demekki o da umut taciri ablalardann,bu durumda ümitlenmeyeyimmi ben....
ve her dedıgı cıkmıyo olabılır ama dan dan hemde bırlıkteyken bu adamla olmayacak diyebilen tek falcı yine sadece emine,ha bırde ayrıyken dönmeyecek diyen Yiğit var.
Cnm eminim Elmiradan cokk memnun kalacaksın sende. benim bugüne kadar baktırdıgım insanlar içinde en iyileri Mercan,Elmira,ve birde abla var avcılarda ama bu işi faal yapmıyor sordum olmaz dedi.benim baktırmadıgım ünlü ünsüz kalmadı gibi bişey ama bu 3 ü benim için deger biçilemez. birde Azeri elanit var ama ona henüz ulaşamadık ilk fırsatta arkadasım ulasır ulasmaz iletişim bilgilerini paylaşacagım sizlerle. senden ricam o sebnemin bilgilerini banada gönderirsen cok sevinirm. cok teşekkürler.
Bana bi dedigi cikti, canim.. insallah digerleride cikar, ama icimden cikicak gibi bi his var. Umarim olur, umarim Istanbul'da kalirim!
Nihayet bende dayanamayıp elmira ya gittim bugün..ben evine gidip baktrdım çok başarılı buldum çok da sevdım kendisini..
herşeyden öte içimdeki takıntı haline gelen fal baktırma merakını aldı...inş. artık gerek duymuycam :) herşeyi ayrıntılarıyla anlattı bütün geleceğimi döktü emıne ablayla paraleldi birçok dediği..bence sağa sola gidip baktıramaktansa 1 kere doğru dürüst baktırmak daha iyi...gitmeyi düşünenlere tavsıye ederım hiç tereddüt etmesınler parası çok diye emın olun değiyor...
canim Elmiranin sana soyledigi ne cikti mesela, bizimle paylasirmisin, cok ozele inmene gerek yok, kabaca anlatman bile yeterli..
merhaba aranıza yenı katıldım ama uzun zamandır takıp edıyordum son 2 aydır cok kotu seyler yasayıyorum ve sabır sabır patlıcam:2:taksımde bırcok falcıya gıttım ama onlarında cook cok az sey bılıp umut verdıklerını dusunuyorum sızden rıca mercan,elmıra ve emıne hm telefonlarını bana mail atmamız cunku yenı oldugum ıcın buradan alamıcagım 100 mesaj olayındanbana 2-3 ay ıcınde olabıleceklerı soylebılecek ama cok ıyı nokta atısı yapabılecek bırılerı lazım ona gore yapmayı dusundugum bazı seylerı yapıp yapmıcagıma kara verıcem.sınırlerım ve ruhum cok yorgun lutfen kızlar ( maıl adresım (ebrukarakas78@hotmail.com) sımdıden hepınıze cook tesekkurler
Canım bende elmıra ve emıne ablanın var. yazdığın adrese atarım kımse atmamışsa benımde özel mesaj hakkım yok çünkü. mercana baktırmadım bilmiyorum ama onu da öğrenir atarım..banada elmıranın ,mercanın ,emıne hm numarası atabılırmısınız cok ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?