yetere ben de gitmiştim ama gergin bi zamanıydı sanırım çok iyi hatırlamıyorum. emektrik meselesi işte. ama benim de dikkatimi çeken bi şey var. bu kadar çok kişiye baktırdım (tabii ki sadece bu siteden çoğunluğun oy verdiği isimlere gidiyorum olur olmaz her duyduğum isme değil. çoğunluk beğenisi benim için önemli) ve hepsi de dediğiniz gb geçmişi biliyor. artıııı bilinçaltımızı ya da zihnimizi okuyorlar. aklımızdaki adamın ismi vs böyle çkıyor olmalı. bu konuda yetenekli kiilerin sayısı giderek artıyor. eskden bukadar fal kafe mi vardı kızlar? evinde bakardı falcılar şimdi adım başı kafelerde ve hep geçmişi şu anı bilen insanlar var. gelecek konusuna gelince... ben yakın zaman verenlere odaklanıyorum. onun dışındakiler çok uzak geliyor zman açısından. ama şu da bir gerçek. tıpkı geçmiş ve şu anı bildikleri gb. hakkımda yazdıkları gelecek senaryoları da hep aynı oluyo. sanki sözbirliği etmişlercesine. nitekim dün gittiğim nişantaşı symblo hande de, leyla da, cadde symbol levent de cafezade armağan da hep aynı geleceği söyledi. artık ne gerek var, nasılsa al birini vur ötekine diyorum aynı şeyleri duymaya niye para veriyorum diyorum ama işte önüne geçemiyorum. mesela şimdi de sıramda serhan var:18: yine burada gidenlerin oyuyla gitmeye karar verdim. bakalım o farklı mı çıkacak