Valla ne kadar cok insanın bu işlere bulaştıgını görseniz şaşarsınız. Ben inanıyorum. Benim ayrıldığım kişide cok güvendiğim bir reiki uzmanı büyü var diyip yapanı da tarif etti 3 yıl önce kendisine bağlamak için yapmış, fakat ters tepmiş ne ona gitmiş ne de baskasıyla düzgün bir ilişki kurabiliyor. Bana daha önce 3 yıldır sabit bir ilişki kuramadıgını söylemişti... Neyse ben de reiki enerjisi ile olumlama yapmasını rica ettim, o negatif enerjiyi kaldırması için bir süreliğine de olsa. Onun enerjisine benim enerjim üzerinden ulaşmak için bana bir taş verdi, yastıgının altına koy, meditasyon yaparken senin enerjinle ona olumlama yollayacagım dedi. Neyse uzatmayayım, o gece yaşadıklarımı size anlatamam. Gece uyanık gibiyken banyodan su sesleri geliyordu, kendimi yatakta yerde sürünürken görüyordum, banyodan ayak sesleri ve fısıldaşmalar ve sürekli sabaha kadar karabasan geldi. Sabah 4 te kalkıp 6 ya kadar tüm ışıkları yakıp ayetelkürsi ve nas felak okudum, evde yalnız kalıyorum bir de, düşünün ne kadar korktuğumu. Sırf o negatif enerjiyi biraz hafifletmek için çabaladıgım ve benim enerjim üzerinden baglantı kurulduğu için tüm gece rahat vermediler bana. Sabah ilk iş kadına gittim, beni koruma altına aldı. Onun büyüsünü bozdurmaya calıssam kimbilir basıma neler gelecek. Özetle kendi yaşadıgım bu olayı paylaşmak istedim. İnsanlar sırf kendi pis arzuları için bir insan hayatıyla acımasızca oynayabiliyorlar. Yiğit de onda büyü var, çözmeye çalışmışsın sana gelmişler Allahtan çabuk bırakmışsın, sen uğraşma onun yapması lazım dedi. Hikaye budur.