• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Ayhan'a yıllar önce baktırdığım için bana sizinle aynı cümleleri kurmamış :) Falından hatırladığım tek şey 'bu çocukla olmaz, ama ciddi zaafın var buna karşı o yüzden çok fazla şey söylemeyeceğim.' demesiydi. Ki Allah için bu kısmı doğruydu ama falın kalan kısmını da hatırlamıyorum :(

Eskiden nerdeyse haftada 2 3 kez fal baktırırdım şimdi ayda bir anca. En son Aslı'ya gittim, bana göre iyiydi. Ha bi de Evren'e giderim arada bir. Artık Burak'mış, Yiğit'miş falan umrumda değil, zaten bi fala taş çatlasa 30 liradan fazlasını vermek çok saçma geliyor. Geleceği Allah'tan başkası bilemezken bir fal dinlemek için bi anda 50 lira, 100 lira vermek biraz lüks benim için :)

Ayhan dan zaten birşey cikmayacagi belli idi her gidene mi olumsuz konuşulur burda okuyup ta eminim çok kişi gitmiştir.
Yiğit in çıkan fal haber lerini sabırsızlıkla beklemekteyim.

"ben bi halt bilmiyorum" diyemiyeceği için "dönmez o,bitmiş" diyip kestirip atıyor,zaten sen adamın bitmiş demesi üzerine dumur olduğun için başka bir soru bile soramıyorsun,zaten inanılmaz ukala bir tavrı var,sanki hayrına fal bakıyor 50tl veriyoruz az para değil senin ukalalığını çekecek değiliz,siz siz olun bir falcı size ters dawranıyosa para ödemeden terk edin orayı,para kazanmak kolay değil millet böyle böyle zengin oluyor,müsterisine saygısı olmayan insanlardan uzak durun.siz ona değil o size muhtaç bunu unutmayın.

Bana da mart 2014 de basliycaksin, 2014 onla, 2015 evlilik olabilir dedi
soruyu agzina tikma kismini da takiliyorum...
ve kesinlikle benim de tum pazar gunu boyunca icimi bir huzursuzluk kapladi, evden adimimi atamadim...
Tamam benimki nisan vs boyutunda deildi, belki de dogru soyluyo da, sorularima cevap alamadim ki!
hayatinda biri var 100% ona da yok dedi mesela, bu ne simdi o zmn?

ve kesinlikle benim de tum pazar gunu boyunca icimi bir huzursuzluk kapladi, evden adimimi atamadim...
Tamam benimki nisan vs boyutunda deildi, belki de dogru soyluyo da, sorularima cevap alamadim ki!

cnm hiç takma kafana baksana hemen hemen herkese aynı şeyleri söylemiş,olumsuz konuşması mesele değil sakın yanlış anlaşılmasın ama bir şeyi söylemenin bir adabı var,adamın olumsuzu söylerken öyle bir hali var ki sanki azarlar,ezer gibi :S insana bildiğini unutturacak cinsten bir adam aylar,yıllarca sanki beraber yaşamışızda ilişkiyi adamı benden iyi tanıyo gibi.

Yalnîz şu da var ki ; eğer bahar aylarında, güneşi beklediğimiz dönemlerde Ayhan ın deyimiyle,burdaki herkesin hayatında söylediği yönde bi hareketlenme olursa bu yazdıklarıma çok pişman olurum o zaman.

nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları ;) genelde baharda başlıyor ilişkiler,yaz aşkları vs :)

ayhan için yapılan olumsuz yorumlara hiç şaşırmadım
aksine nasıl bu kadar çok beğenildiğini anlamamıştım
yiğitin ön sezileri ve kişilerle ve ilişkiyle ilgili yorumları gayet isabetli neyse onu söylüyor,hoş benim sorduğum kişi özel sektörde bana önce devlette mi çalışıyor dedi hayır özelde dedim,falın sonuna doğru bu adam özelde mi çalışıyor dedi,ama genel olarak yorumları iyi

Kızlar uzun zaman sonra foruma girdim meraktan gözüme uyku girmedi ne olur biri bana su meşhur yigitin numarasını göndersin. Çok ihtiyacım var bu ara

Ya canım tamamen insanın psikolojisini bozuyor artık tövbe ettim ben. Bugün eski sevgilimin doğum günü, mesaj atacağım şimdi inşallah cevap yazar dua edin kuzularım :( eğer barışırsak ayhana tek bi çift sözüm olacak ..
Adam tayinim çıksa lojman ayarlasam evlensek planları yapıyor, ayrılmadan 1 hafta önce annesi babası beni arıyor vs ayhan bey kalkmış sen ayrılmasaydın o bi bahane bulup ayrılacaktı diyor. Hı bide şunu unuttum kızlar, evet sadık biri ama sadece sdadık olması evleneceğin anlamına gelmiyor, siz sürekli tartışmalar yaşıyorsunuz dedi.Bende dedim ki çıktığımız süre boyunca anlaşamadığımız tek konu ben recep ivediği seviyordum o sevmiyordu ve sadece bu konuda farklıydık.Ayrıca tartışmayı bırakın aramızda en ufak bi sürtüşme bile olmadı dedim. Biraz afalladı fln. Kartlar öyle gösteriyo dedi. Valla zaten söyledikleriile gözlerim dolmuştu, biöfke patlaması yaşayacağım diye biran korktum ..

Ayhan'ın baktığı falla ilgili bu kadar detay verip burda paylaşmasaydık, şu anda çoğunluk memnun olduğunu söyleyecekti, hatta katlanarak çoğalacaktı. (Yorumlarda anı çok iyi bildiği, kişilik analizinde çok iyi olduğu söyleniyor, an konusunda ve kişilik analizinde herkese aynı şeyi söylediğini düşünürsek tek bir kalıbın hemen herkese uyduğunu görüyoruz bu kadar zekice.. başta ismin içindeki birkaç harfi söylemesi zaten algıda yanılgı yaratarak sonraki söylediklerine beyin otomatik inanıyor).. Hatta cafeyi arayıp Ayhan konusunda şikayetçi olmak istiyorum, bu kadar kişiye aynı cümlelerle aynı falı bakması insanları aptal yerine koymaktır, ki bu forum dışındada müşterileri vardır onlarada aynı falı baktığını ve memnun kaldıklarını düşünmek istemiyorum, en azından bu forumu okumalarını isterdim. (üstelik gereksiz yere insanların psikolojisini altüst edebilecek cinsten tehlikeli)

Kendi fikrimce Yiğit de bana göre iyi değil çok sıradan, Ayhan ne kadar olumsuzsa Yiğitte o kadar pozitif etki bırakmak istiyor, bende bişey bilemedi, anı bildi tabii şuan ayrıyız an buysa bildi, bunun dışında söyledikleri kalıp cümleler çoğunluğa uyacak cinsten.. Tabiki ortalık birsürü palavra falcıyla dolu, ama Yiğit ve Ayhan son dönemde burdaki yorumlardan birçok kişide merak uyandırdılar haliyle, ama ikisininde 50-60tl lik falcı olmadığını düşünüyorum.. Kendi fikrimi bir kere daha paylaşmak istedim..

ayhan için yapılan olumsuz yorumlara hiç şaşırmadım
aksine nasıl bu kadar çok beğenildiğini anlamamıştım
yiğitin ön sezileri ve kişilerle ve ilişkiyle ilgili yorumları gayet isabetli neyse onu söylüyor,hoş benim sorduğum kişi özel sektörde bana önce devlette mi çalışıyor dedi hayır özelde dedim,falın sonuna doğru bu adam özelde mi çalışıyor dedi,ama genel olarak yorumları iyi

Yiğit'in telefonunu gönderebilir misiniz? Bir de onu deniyim, bu kadar çok yorumdan sonra çok merak ediyorum

Kızlar şöyle düşünüyorum kendi adıma ;diyelim ki Ayhan herkese aynı tarihleri verdi.Bahar ayları,güneşi gòrmeye yakin zaman gibi....Anlık yorumuda bi kenara biraktim.Ben kendi Ayhan ve Yigit fallarimin gelecek yorumumdan yola çıkarak baktığımda gelecekle ilgili bana ikisininde verdiği tarihler aynı.Yiğit te bana bahar ayları mart ,nisan,mayıs dedi.Üstelik Yiğit burda büyük çoğunluğun memnun kaldığı,çıkan falına çokta fazla şahit olduğumuz bi isim.Şu durumda kendi falıma baktığımda "kötü çocuk Ayhan ve iyi adam Yiğit" arasında ben kendi falımda ,gelecek yorumumda aynı noktaya varıyorum.Arada fark yoksa (yine soyluyorum kendi falım adına sadece,sizlere aynı tarihlerimi verdiler bilmiyorum),bu durumda benim Yiğit' ide bitirmem gerekir.E ben bu duruma anlam veremiyorum.Biri çoookkk iyi,diğeri çoookkk kötü.Ama gelecek yorumum aynı.On yıldır hiçbir falcıyı bu kadar analiz edip,bu kadar didiklememiştim.Gerçekten şu güneşi görsekte aklar karalar ortaya çıksa artık.

Yiğit terketmiş, Ayhan olumsuz söylemiş, X sallamış, Y tutturamamış... Hep böyle olmadı mı zaten... Ticarete dökülmedi mi bu iş yıllar yıllar önce... Forumda bir arkadaş "kumar gibi bi illet bu" dediğimde kafama dank etmişti ne paralar kaybettiğim.
Yine de fal terapidir, eğlenceli hale getirmek sizin elinizdedir. O kadar derinlemesine inanıp hayatınıza ona göre şekil verirseniz tabi ki fal patlar.

1. Gazetede çıkmış olan kum falı bakan beyefendi tam bir ticari. 10 söylediğinden 1'i çıkar. Sonra muhteşem falcı olur paşam..
2. Sembol cafe serkan: 3 dakika bakar. Makinalı tüfek gibi, takip edemezsiniz söylediklerini ama kafanızda gittiğiniz soruyu da bilir cevabını da...
3. Sığınak Niko: herkesin ölüp bittiği Niko. 3 hafta Cafe'ye gelmesini 3 saat sıranın gelmesini bekleyince çıldırtan ve bana soru sorarak cevap bulan Niko Lütfen bana söylediklerin çıkmasın zaten..
4. Telefonda bakan Seda: kişilik analizleri çok başarılı.. Kişiliği nedir, lokasyon olarak nerededir, kalben ne hisseder... Vb konularında gayet iyi. Yüz yüze baksa daha neler çıkar Allah bilir... Gelecekle ilgi söylediği şey henüz çıkmadı ama çıkmaması için gerçek hayatta ne sular aktı o köprüden..
5. Laf cafe sevim hanım: ağzımı açık bırakan, fal boyunca beni bağırta çağırta ağlatan tek isimdir. Kişiliğinmiş, burcunmuş hiççç vakit kaybetmiyor onlarla.. Direk konuya girer, eleştirileri acımasız ama doğrudur.. Aynı şekilde olacak dediği şey henüz olmadı.. Kesin de bi tarh vermedi ama gerçek hayatta olaylar farklı gelişti..olursa şaşarım artık..
6. Telefonda ya da yüz yüze bakan Ayça: kafandaki soruya o kadar çok odaklanmışsın ki benim kafamı karıştırıyorsun dedi. Ve bence çok haklıydı bi olacak derken hemen olmayacak diyordum.. Anlık değişimlerim vardı, kendim konsantre olamıyorum.. Bu nedenle Ayça bana çok dürüst gelmiştir. Onun dışında sağlık ve para konuları ile ilgili ne söylediyse oldu..

Yaa bu arkadaşın en son bahsettiği Ayça kimdir arkadaşlar? Tanıyan, duyan bilen var mı? Ben önceki sayfalarda hiç duymadım bu ismi. Yardımcı olur musunuz lütfen?

ben Ayhan'ın falını not almıştım bana "hayatına evlilik geçirmiş biri girdimi?o senin için olumlu olabilirmiş.Yeni biri olarak e-r-i-t harflerinden 3 tanesinin olduğu yeni biriyle tanışacaksın.şubat mart dönemi tanışacaksın,bu kişi yoğun çalışan biri yöneteci biri,ego sorunu yok kız kardeşi veya ablası var.yapılı kumral tenli,ilişkide ona uymak gerekiyor,eğlenceli biri 30-33 yasında,hayatına denge getirecek 2014e yayılacak ciddi bir ilişki olacak" demiş.sizin falınızla benzeyen tarafı var kontrol edin diye yazdım,bir bakın bakalım :)

ben Ayhan'ın falını not almıştım bana "hayatına evlilik geçirmiş biri girdimi?o senin için olumlu olabilirmiş.Yeni biri olarak e-r-i-t harflerinden 3 tanesinin olduğu yeni biriyle tanışacaksın.şubat mart dönemi tanışacaksın,bu kişi yoğun çalışan biri yöneteci biri,ego sorunu yok kız kardeşi veya ablası var.yapılı kumral tenli,ilişkide ona uymak gerekiyor,eğlenceli biri 30-33 yasında,hayatına denge getirecek 2014e yayılacak ciddi bir ilişki olacak" demiş.sizin falınızla benzeyen tarafı var kontrol edin diye yazdım,bir bakın bakalım :)

Ayhan bana bu haftasonu mart-nidan gibi biri ile tanışacağımı, kumral, eğlenceli olduğunu, ego sorunu olmadığını, 2014 ün tümünü onunla geçireceğimi söyledi...yine benziyor sanırım:))

Ayhan bana bu haftasonu mart-nidan gibi biri ile tanışacağımı, kumral, eğlenceli olduğunu, ego sorunu olmadığını, 2014 ün tümünü onunla geçireceğimi söyledi...yine benziyor sanırım:))

hahahaaa ego sorunu olmayan adam demesinden anlamalıydım,öyle adam mı kalmış :) aynı adamı bulma ihtimalimiz epey düşük dimi:)

Back
X