İnanamıyorum 1 haftadır yoğun çalışıyorum diye giremedim, neler olmuş neler..Reklamcı falcılar türemiş, Ayhan'a ve Yiğit'e giydirenler arka arkaya..
Şimdi bir giydirmeyi de ben yapıcam, zeka seviyesi yerlerde gezinen bir grup insan yine anlamayacaktır ama 1-2 kişi de olsa ve anlasa kafi :)
Öncelikle Yiğit çok iyi bir falcı tamam mı? Neden diyeceksiniz..Benim yanımda telefondan anneme, arkadaşıma ve ablama baktı. Yani 3 kişinin falını bizzat ben de dinledim. Kimseye söylediği başkasınınkiyle aynı falan değildi. Hem siz neden fal baktırıyorsunuz kuzum? ya sevgili ya eş, ya para, y iş değil mi? E ne söyleyecek bu çocuk, atomu parçalayacaksın ve NASAdan 1 haftaya çağrılacaksın minvalinde şeyler mi bekliyorsunuz? Her falcının bir bakım ve ifade tarzı vardır, sapla samanı karıştırmayın!!! Ha zaten Yiğiti kötüleyenler bence ÇOĞUNLUKLA ya başka cafede çalışan falcılar ya da oranın sahipleri. Önüne gelenin falcı olduğu memlekette tek ekmek kapıları da burası. Ha yiğit her şeyi bilebilir mi tabii ki hayır ama adam İYİ!!!!!!!
Ben aralıkta işten ayrılmıştım ve canım çok sıkkındı. Çalışacağım firmanın adını, çalışacağım kişiyi ve tam olarak işe başlayacağım tarihi bildi ki ortada böyle bir şey yoktu.
Ayrıldığım kişinin beni arayacağını bildi. Ailemle ilgili özel bir konuyu bildi. Annemin falınd da şu an çıkan çok şey var. Ve anneme bakarken kimsenin tahmin edemeyeceği detaylar da baktı. Ben gördüğümü ve yaşadığımı bilirim. Değil 1 isterse 10 milyon kişi kötülesin önemli olan BENİM NE DÜŞÜNDÜĞÜM!!!
Gelelim Ayhana. Giden ve kötüleyenlerin büyük kısmı SEVGİLİN SANA DÖNECEK lafını bekleyip gidiyor. Hadi Allah aşkın arkadaşlar, kendimize dürüst olalım; kalkıp sürekli biri için baktırıyorsak o adamın kendisi problemlidir zaten değil mi? Hele terkedip gittiyse sevgisinde eksik bişiler vardır yani bir sorun vardır. Ha bu kişi arayabilir ama zaten sıkıntılı giden bir şeyin çok iyi bir şeye dönmesi mümkün olsa dahi düşük ihtimal.. Ayhan da bunu böyle ÇAAAT diye söyler. Ha kesinlikle HERKESE OLUMSUZ KONUŞMUYOR.. Ayrıldığım ve beni sevmediğini düşündüğüm birinin beni çok sevdiğini ve döneceğini söylemişti, ben bile inanmıyordum. Ben o adamı çok iyi buldum dediği çok oldu bana. Arkadaşlarımın fallarından da çıkan çok şey oldu. Ayrıldığın kişi iyi biri dönecek sana dediği de.. YANİ BURDA UYDURUP YAZDIĞINIZ GİBİ HERKESE OLUMSUZ ŞEY YAZAN BİRİ DEĞİL. Anlaşıldı mı? Anlaşılmadıysa 10 kere daha okuyun son paragrafı...
Gelelim bize, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına demişler.. Arkadaşlar birini beğendiyseniz başkasının düşüncesi neden bu kadar önemli oluyor. Yeni baktıracağınız biridir anlarım, ama benim ne YİĞİT ve AYHAN için kimsenin referansına ihtiyacım yok, defalarca denedim ikisini de..Bir falcıdan beklentilerim makul ve yarı Tanrı gibi görmüyorum. İyinin hakkını da veriyorum ama..
Bir sürü falcı denedim son 10 yıldır. Elimde sadece bu ikisi varsa kıyas bile kabul etmem. Ha ukalalık yapıcam belki kusura bakmayın ama iki üniversite mezunu ve üniversite okul birincisi biri olarak kimin uydurup kimin salladığını anlayacak analitik zekaya, ve iyi falcıyı tanıyabilecek tecrübeye de sahibim. Bir sorunu olan varsa ALCANZARa veya burda başka herhangi bir arkadaşa değil, direkt bana yazın, cevabınızı ben veriririm.
Ayrıca baktırmayacaksanız baktırmayın Allah Allah.. Telefonunu verdiğimize pişman ediyorsunuz. Adamın verdiği tarih bile gelmemiş ki bu kadar falcı içinde tarih tutturabilen istisnai adamlardan biridir, gelmiş orda konuşuyor, bence çıkmayacak diye. E ne baktırıyorsun o zaman madem çok iyi biliyorsun????? Ne şizofren milletiz ya çözemedim gitti.
Yiğiti en çok ben savunuyorum, kendini kaybetmiş biri yazmış savunanlar nerde diye.. Varsa bir derdin, direkt bana yaz arkadaşım, yukardaki yazıdan ortalama zekaya sahip birinin yapacağı çıkarımları yapmıyorsan, 0-6 yaş grubu seviyesinde bir açıklamam daha var, bir de ondan yaparım senin için..
Hadi kalın şimdi sağlıcakla...