• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakirkoyde andaca baktiranlar yorumlarini soyluyebilirmu yarin baktirmayi dusunuyorum da
andaca 4 kere gittim. 1-2 ay arayla hepsi. Cok begeniliyo diye her seferinde bi sans daha vereyim dedim ama olmadi. anda fena degil, gelecekte de soyleyip de cikti dedigim bi sey hatirlamiyorum. Ama benim icin onemli bi kac sey tamamen olmadi. yine de cok begeneni var burda. denenebilir.
ben size siginak kafedeki leventi sorucam. eskiden cok duyardim adiini. hic baktirmadim. duyan bilen varsa onerir mi

andaca 4 kere gittim. 1-2 ay arayla hepsi. Cok begeniliyo diye her seferinde bi sans daha vereyim dedim ama olmadi. anda fena degil, gelecekte de soyleyip de cikti dedigim bi sey hatirlamiyorum. Ama benim icin onemli bi kac sey tamamen olmadi. yine de cok begeneni var burda. denenebilir.
ben size siginak kafedeki leventi sorucam. eskiden cok duyardim adiini. hic baktirmadim. duyan bilen varsa onerir mi
Tesekkur ederim yarin bende bi deniyim diyorum sitede cok bahsedilen falcilarin cogunu denedim pek iyi degillerdi bakalim bu nasil olcak :)

Arkadaslar yigit evinde ve telefonda bakan hala forumda cok konusuluyo bahsetmek istedim :) kendisi gercekten cok tatli biri ben subat gibi baktirmisdim telefonda sasirmisdim bende icimi rahatlatmisdi baya soledikleri okudugum bolumu hayatimdaki kisiyi ani gercekten cok iyi biliyo yakin tarih de cikti ama 4-5 aylik soledigi tarihler tutmadi yani genel olarak bakilinca iyi bir falci ama bana sorsaniz bidaha baktirmam sanirim :) numarasini isteyen yazabilir iyi gunler
yakın tarih derken 1-2 aylık süre mi?

Tesekkur ederim yarin bende bi deniyim diyorum sitede cok bahsedilen falcilarin cogunu denedim pek iyi degillerdi bakalim bu nasil olcak :)

Andaç yıllık izindeymiş boşa gitmeyin 6 ekimde orda olacakmış bende bugün gidecektim arkadaşım söyledi banada

Andaç dediğiniz hangi kafede çalışıyor peki?
Bakırköy'de başka iyi falcı var mıdır?

Ya andacda olmadigina gore tavsiye edebiliceginiz yakin gelecekte iyi olan biri varmi :) taksim besiktas taraflarinda

taksimde zaten iyi bi falcı bulmak zor kadınlar kahvesi var ayhan ışık sokakta orda pelin idare eder bana bir iki dediği çıkmıştı zamanında beşiktaşta mi cafe de hande varmış oda beğeniliyordu burda ama ben hiç gitmedim sabahtan gitmek lazımmış sıra alınıyomuş fln diye gerçi andacada erken gitmek gerekiyo çabuk doluyo oda

Andaç dediğiniz hangi kafede çalışıyor peki?
Bakırköy'de başka iyi falcı var mıdır?

Andaç bakırköyde laf cafe de çalışıyor fincan cafede neslihan vardı oda ordan ayrıldı adanaya gitti orda şeyda mı şeyma mı ne tam ismini hatırlamıyorum oda iyidir

taksimde zaten iyi bi falcı bulmak zor kadınlar kahvesi var ayhan ışık sokakta orda pelin idare eder bana bir iki dediği çıkmıştı zamanında beşiktaşta mi cafe de hande varmış oda beğeniliyordu burda ama ben hiç gitmedim sabahtan gitmek lazımmış sıra alınıyomuş fln diye gerçi andacada erken gitmek gerekiyo çabuk doluyo oda
Handeyide pelinide denedim ikiside kesinlikle kotu ozellikle hande icin o kadar sira beklemeye asla degmez 2 kere denedim hatta :)

Handeyide pelinide denedim ikiside kesinlikle kotu ozellikle hande icin o kadar sira beklemeye asla degmez 2 kere denedim hatta :)

Yok hiç iyi bi falcı bi tek andaç benim favorim o gerçekten iyi fal biraz daha enerji işi bana iyi gelen bi başkasına iyi gelmiyor

Geçenlerde Ataköy de cansu diye birine fal baktırdım ve ben şok oldum resmen herşeyi söyledi , ve direk isim verdi .Sadece yüzüne bakarak söylüyor kendime gelemedim .
Daha önceden baktıran var mı ?

Kapris cafe imam kesinlikle tavsiye etmiyorum asla diyorum denemeyin bile gercekten berbat bir faldi parama ilk defa bu kadar acidim . Simdi damlalar cafede denize baktiricam bakalim pek umutlu degilim

Geçenlerde Ataköy de cansu diye birine fal baktırdım ve ben şok oldum resmen herşeyi söyledi , ve direk isim verdi .Sadece yüzüne bakarak söylüyor kendime gelemedim .
Daha önceden baktıran var mı ?
Merhaba bende.2 hafta once baktimistim burada da sordum hatta ama pek.taniyan yok gibi benfe sok olmustum bakalim verdigi tarihlere henuz var

Kapris cafe imam kesinlikle tavsiye etmiyorum asla diyorum denemeyin bile gercekten berbat bir faldi parama ilk defa bu kadar acidim . Simdi damlalar cafede denize baktiricam bakalim pek umutlu degilim

Ayyyyyy imam mı berbat ötesidir o bende baktırdım bu kadar mı berbat olur bi falcı ona gidene kadar kadınlar kahvesine giderim daha iyi acayip olumsuz hiç bi dediği de çıkmadı

Back
X