Şimdi ben uzun uzun patlayan fallarımı yazıyorum . Falı terapi olarak görenlerdenim bunuda belirteyim ....
1)Didem : Hayatımda baktırdığım ağzımı açık bırakan tek falcı.. Anı ve geçmişi çok güzel analiz ediyor.yüreğim hopladı resmen baktırırken.. Ama gelecek patladı .. Hem iş hem aşk konusunda
2) yiğit : an ve geçmiş harika .. Haziran diyenlerden o da bana hem iş ve hem aşk
O da patladı bende :)
3)Burak : Mayıs diyenlerden o da o çoktan patladı bende :) hiçbir dediği çıkmadı ..
4) Bursa kurtuluş : terapi gibi kurtuluş yani ilk falı bende güzeldi Haziran dedi o da patladı bende ne iş ne aşk tutmadı
5)medyum belkıs beşbudak: o da patladı bende aman aman bilemedi ciddi ciddi ağlatmıştı beni 2000 tl para istedi büyü var diye..
6) izmir alsancak daisy cafe sevgi : Nisan dedi o da patladı :)
7) izmir kemeraltı Selim : Tamamen patladı :) Ocak Şubat demişti bana çünkü
8 ) izmir Buca da Teo var:) Nisan dedi o da patladı :)
9)izmir kemeraltı angel:) Mart dedi patladı :)
10) Şahcihan:) vadesi dolmadı bekliyorum :) mantıklı analiz etti bana:)
Temmuz başı görcez bakalım iş için...
11)izmir Babacan cafe de Eylül var 5 vade dedi 5 ay da geçtiğine göre o da patladı :)
12)Muğla Gülsüm:))) aman diyeyim sakın ki sakın hem mevcuttu bilemiyor hemde herkese büyülü diyor :) para istiyor :)
13)izmir alsancak Canan abla:)
Yani fena değildi çok beğendiğimi söyleyemem görücez dedikleri çıkacak mı :)
14)telefonda Derya ve Serap diye hatunlar tarot bakmıştı iğrenç ötesindeydi kesinlikle :)
15) online falcılara gelelim ben telweye bir dadandım ki koparana aşk olsun :)
Medyum selena dışında hepsi boş canı yürekten söylüyorum bunu.. Selenanın vadelerine var daha çıkarsa yazarım
Güzel bayanlar :)
Benden bu kadar valla aklıma gelen bunlar :)