İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım
Kızlar ben cok fal baktırdımm heryerde tavsıye ustune gıttım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede okan dıye bır falcı var adam dehset super bakıyo dıyebılırımm resmen senlen yasıyomus gıbı anlatıyo ve verdıgı tarıhte ne soledıse yasadım super tek kelımeyle adam ısım soy ad aldı bu olmus bu tarıhte bu olmus bu tarıhte bu olcak dıyıp herseyı soluyo herkese bende grıs medyum okanıntavsıye ederımm super
Canım sana özel den msj attım bakarmısın: )

Fiyatları ben sordum da o gün o yüzden yazdım. En çok baktırılan oymuş (!) Anı bende bildi onu herkes biliyor zaten. Göker'i ilk defa senden duydum. Okan'ı da burdan duymuştum zaten. Ayrı olduğumuzu bildi ama niye falan dedi benden bekledi anlatmamı yani. Tek farkı Leyla ile Emre gibi şeyler söylemedi. Uzun vadede konuştu genelleme gibi ayrıntı vermedi. Bu arada Okan bana da yıldızın düşük dedi.
Okan söylemednnmi sallıyo büsürü şey oluyo. He canm he yıldızımız düşük inanma ona bn başka bişi demiyorum inanırsan büyü muska fln da der. 200 ü alan 1000 i de alır bndn söylemesi.

Beyoğlu Kafe Symbol Falcı Nesil e gitmenizi önermiyorum arkadaşlar. 3 arkadaş gittik hepimize aynı şeyi söylemiş.
1. O adamdan sana yâr olmaz sana herkese davrandığı gibi davranıyor.
2.işinden memnun değilsin hak ettiğini kazanamıyorsun ek iş yap.
3. Sen işine yönel sen iş insanısın.

Bu 3. Gidişim olduğu için geçen seferlerde de aynı şeyler söylediğini anladım. Hatta arkadaşlarıma bile aynılarını demiş şaka gibi :))
Gidin deneyin :)

Falcı nesil karakter analizi yapıyor aklınızda olsun. Size bakarak ipuçları ile çözüyor ve muhtemelen bilinçaltı korkularınızın neler olabileceğini ön görerek nokta atışı yorumlar yapmaya çalışıyor.
Fark ettiyseniz çok kararlı ve kendinden emin duruyor ve ezberlediklerini siz daha konuşmadan sıralıyor ki o kararlılıkla sizi etkilesin. Birazcık vücut dili bilen insan ne olduğunu anlar bu adamın.

Ha bir de günümüz kadının sorunları yani, umarsız erkek tipleri ile baş eden bir kadına söylenebilecek fix cümleleri kuruyor. Fala giden pek çok kadın zaten bu konu ile ilgili dertli olduğu için "aaa evet" gibi tepkiler veriyor. Nedir mesele pek cok kadın zaten ıssız adam diye nitelendirilen erkek tipinden dertli, bunun için de kurulabilecek bir cümle bulmuş. 3 arkadaş hepimize birden aynı cümleyi kurmuş ya "bu adam herkese sana davrandığı gibi davranıyor". Eğer bir kadın ilişkisi zaten kötü gidiyorsa bunu yer. Ama siz siz olun yemeyin, herkese benzer numaraları atan böyle tiplere prim vermeyin.

Bir de yine günümüz çalışan kadının bir imajı var; güçlü kadın olma imajı. Benim benden başka giden bir kaç arkadaşıma da aynı şeyi söylemiş; sen işine yönel. Ancak bir de işinden memnun olmama hali var ki o hepimizde var. Burada da falcı nesil genelde şunu diyor "sen işinden memnun değilsin" Hangimiz kazandığımız paranın yettiğini düşünüyoruz ki?
Evet falcı nesil in buna da bir cevabı var; ek iş yap! :)))
Neyse hanımlar ben giden pek çok kişiden duyduklarımı birleştirip, analiz edip arkadaşın fal bakma sistemini çözdüm. Lütfen aklınızda olsun bunlar. Tabi seçim yine de sizin demek isteyen denesin ☺️

Sevgiler.

Ha bir de aklınızda olsun hanımlar; falcı nesil ve benzeri adamlar hayatta istedikleri yere gelememiş, yapamadıkları nedeniyle de insanların hayatları üzerinden yaptıkları negatif yorumlarla beslenirler. Bundan zaman zaman da zevk alırlar üzerine de para kazanırlar. Ah be nesil sen kimsin de kimlere neler diyorsun, ne yaşadın çocukluğunda nasıl bir travman var ki böylesin. Zaten bir şey olaydın orada ne işin var. Başka hanımlar takılmasın böyle konulara diye yazdım bu analizleri tek tek ve net, buradaki yazılanlara okuduklarıma istinaden ✌️

Son düzenleme:
Ha bir de aklınızda olsun hanımlar; falcı nesil ve benzeri adamlar hayatta istedikleri yere gelememiş, yapamadıkları nedeniyle de insanların hayatları üzerinden yaptıkları negatif yorumlarla beslenirler. Bundan zaman zaman da zevk alırlar üzerine de para kazanırlar. Ah be nesil sen kimsin de kimlere neler diyorsun, ne yaşadın çocukluğunda nasıl bir travman var ki böylesin. Zaten bir şey olaydın orada ne işin var. Başka hanımlar takılmasın böyle konulara diye yazdım bu analizleri tek tek ve net, buradaki yazılanlara okuduklarıma istinaden ✌️
Çok güzel söylemişsin :)) moral bozuyolar başka bişi yapmıyolar ztn :)

Fiyatları ben sordum da o gün o yüzden yazdım. En çok baktırılan oymuş (!) Anı bende bildi onu herkes biliyor zaten. Göker'i ilk defa senden duydum. Okan'ı da burdan duymuştum zaten. Ayrı olduğumuzu bildi ama niye falan dedi benden bekledi anlatmamı yani. Tek farkı Leyla ile Emre gibi şeyler söylemedi. Uzun vadede konuştu genelleme gibi ayrıntı vermedi. Bu arada Okan bana da yıldızın düşük dedi.
Dmekki onun da ezbere yani :)) soyacak adam arıyolar onlar :))

Okan söylemednnmi sallıyo büsürü şey oluyo. He canm he yıldızımız düşük inanma ona bn başka bişi demiyorum inanırsan büyü muska fln da der. 200 ü alan 1000 i de alır bndn söylemesi.
Neyi söylemedim mi anlamadım. Ya anı bildi bende ama herkes biliyor onu bilinen şeyler genel şeyler yani. Robot gibi geldi bana bilemiyorum. Yok ya ne 200 vereceğim para koparmak için bizi enayi sanıyorlar. İnsanların umutlarından beslenen insanlardan nefret ediyorum.

Neyi söylemedim mi anlamadım. Ya anı bildi bende ama herkes biliyor onu bilinen şeyler genel şeyler yani. Robot gibi geldi bana bilemiyorum. Yok ya ne 200 vereceğim para koparmak için bizi enayi sanıyorlar. İnsanların umutlarından beslenen insanlardan nefret ediyorum.
Okana kendinle alakalı bişi söylemedin mi sallıyo büsürü şeyi. Hatta ben ayrıldım dedim o başkasınla demişti ama o başkası hiç olmadı yani komik bişi :)) bu eylülde de birsürü şey olcaktı valla evde oturdum bütün eylül baya salladı yani canm. Hatta bana kalırsa fala mala da gitmeyn girin bi mağzaya baştan aşağı yenilenin en güzeli bu bana kalırsa :))

Valla kızlar adam dehset guzel bakıyo baya ınsanda sırada beklıyo ben batırdımm herseyı soledı bıldı muallak yok adam dehset super bakırkoyde tek super falcı dıyebılırımm

Bence okanbey hakkında yorumları az once okudum kotu konusan bence pıskolısı bozuktur gıdın sırayı gorun fısıltım cafede kızlar

Bence okanbey hakkında yorumları az once okudum kotu konusan bence pıskolısı bozuktur gıdın sırayı gorun fısıltım cafede kızlar
Psikoloji demek istedin sanırım ama canm . Burda 200 tl sini çöpe atmak isteyen yok. Boşuna insanların beynine girme gidenler memnun değil.

Kımsenın burda reklam yaptıgı yok arkadasımm herkez beklıyo sıra orda bende baktırdımm herseyı takır takır saydı soledı sen bence bukadar art nıyetlı dusunce oldugun ıcın ceken mıyosunm falcı okanbeyı okadar ından oraya sırada beklıyo ıyı olmasa nasıl sıra olur arkadasımm

Senın sorunlu oldugun art nıyetlı oldugun her halınden bellı hasa sana evlıya gelse sen evlıyadanda memnun kalmazsınn benım bırcok arkadasımm o cafeye fala gıdıyo baktıran sok oluyo ve bırcok ınsanda sırada beklıyo anladınn bunu ıyı bıl ben cok falcı gezdımm hepsı muallak konusuyo ama bakırkoyde fısıltım cafedekınokan dehset arkadasımm adamın reklama ıhtıyacı yokk gıtde sırayı gor bılmem anlatabıldımm ben fal masasında otururkenn ıcerde sıra coknvar adamın telefonu susmuyo rezerve ustune rezerve gelıyo ayrıca fesbukuna bakınn sanatcılarda var baktırann grıs medyum okan dıye gır gorursunn cnm

Kımsenın burda reklam yaptıgı yok arkadasımm herkez beklıyo sıra orda bende baktırdımm herseyı takır takır saydı soledı sen bence bukadar art nıyetlı dusunce oldugun ıcın ceken mıyosunm falcı okanbeyı okadar ından oraya sırada beklıyo ıyı olmasa nasıl sıra olur arkadasımm
O sokağın köşesinde bugün iskender yedm önünden de geçtim valla cafe bomboş. Okan bnm paramla bana fal bakmasını isteyebileceğim herhangi bir falcı aynı işi yapmadığımız için bi alıp veremediiim yok ;) insanları yanlş yönlendirme boşu boşuna moralleri bozulmasın diye söyledim durumu. Ayrıca senin su falına ya da klasik bi kahve falına 40 50 lira bayılacak kadar psikolojin bozuk olabilir sonra bu yüzden de insanlarn moralleri çıktığı gibi düşebilir. Baktıran arkadaş da bana söylediğinin aynısını söylediğini burada zaten yazdı. Okana çalışıyosan cafenin önünde dur fal var diye bağır. Burdaki üzüntülü sıkıntılı insanlarında beynine boşu boşuna girme.

Senın sorunlu oldugun art nıyetlı oldugun her halınden bellı hasa sana evlıya gelse sen evlıyadanda memnun kalmazsınn benım bırcok arkadasımm o cafeye fala gıdıyo baktıran sok oluyo ve bırcok ınsanda sırada beklıyo anladınn bunu ıyı bıl ben cok falcı gezdımm hepsı muallak konusuyo ama bakırkoyde fısıltım cafedekınokan dehset arkadasımm adamın reklama ıhtıyacı yokk gıtde sırayı gor bılmem anlatabıldımm ben fal masasında otururkenn ıcerde sıra coknvar adamın telefonu susmuyo rezerve ustune rezerve gelıyo ayrıca fesbukuna bakınn sanatcılarda var baktırann grıs medyum okan dıye gır gorursunn cnm
sanırım yazdıklarımı okumuyosun ben o adama iki kere boşu boşuna fal baktırdım sonu hüsran oldu. İnsanlarda aynısını yaşamasn isterim. O sokaktaki hiç bi falcı iş yapmıyo bn bakırköyde oturuyorum sormama gerek yok biliyorum. Art niyetli olsam 200 tl bayılın diye reklam yaparım gitmeyn boşuna fala gidin mağazaya üstüne başına al demem insanlara. Biraz haddini aşıyosun bence sen. Kendine gelmeni tavsiye eder reklamını başka yerde yap derim ;)

Bence sız kıskanıyosunuzz okanbeyı sızı oraya bırılerı dıkkmıss galba mekan sahıbı herkesı karalıyosunuz ayıp bence tanımadan etmeden yorum yapmayınn senın art nıyetli oldugunn her halındenn konusmandan bellı ayıp bence ıyı bakan falı super olan bırınınburda karalamayınnn

Back
X