hahaha antenleri bükerim ben be
sende mi bürütüs![]()
ahahah ne olacak bizim bu fal çılgınlığımız bir bilsem :))) Samsunlu sert çıkmış gerçi, galiba yine adanalı olacak. hem hemşom :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha antenleri bükerim ben be
sende mi bürütüs![]()
ooo adanalı kiim kaça bakıyor nerde bakıyor nasıl bakıyor?ahahah ne olacak bizim bu fal çılgınlığımız bir bilsem :))) Samsunlu sert çıkmış gerçi, galiba yine adanalı olacak. hem hemşom :)))
adanalı kim kiahahah ne olacak bizim bu fal çılgınlığımız bir bilsem :))) Samsunlu sert çıkmış gerçi, galiba yine adanalı olacak. hem hemşom :)))
ooo adanalı kiim kaça bakıyor nerde bakıyor nasıl bakıyor?
hemen onuda bir arayım![]()
ay bunlarda ortaya taşı atıp çıkıp gidiyorlar bir yazsalar nerde bakıyorlar kaça bakıyorlar...adanalı kim ki
Allah'ım affet bizi :S
kızz dur sakin ol hele
hadi hadi diyim bendeeee fal bakıyorum![]()
ay bunlarda ortaya taşı atıp çıkıp gidiyorlar bir yazsalar nerde bakıyorlar kaça bakıyorlar...
yazın öyle çıkııın![]()
hııı ben biliyorum onu yaay yok ayol ortaya taş atıp kaçmadım, film izliyom sakin olun :))) başka bir başlıkta adı geçiyor onun, adı eylem galiba. ben baktırmadım, 50ye bakıyormuş öyle okudum. numarasını almıştım, yolliim istersen? ama dediğim gibi baktırmadım, nedir, necidir, nasıldır bilmiyorum.
yaa ben etmedim neden gözardı etmişim kiahhaah bilemedim, beni neden görmezden geliyorsun pofu??? neden neden neden??? :))))
hııı ben biliyorum onu ya![]()
sen görebiliyorsan o da görür sanırım yani :)Merhabalar
Ezgi ye giden arkadaşlara bir şey soracağım biraz önce aradım yarın gitmek için ama sadece cumartesi ve pazar cafe de oluyormuş elimdeki fotoğraf çok net değil ama net olması lazım gözlerini muhakkak görmen gerekiyor dedi ben fotoğrafa baktığımda görüyorum ama acaba onun açısından daha mı net olmalı giden arkadaşlar böyle bir şey oldu mu size de
ıı ıhhhh baktırcaktım cüzdanıma baktım aaa poffuuu paran yokkk dedimsen baktırdın mı ona peki?
yaa ben etmedim neden gözardı etmişim kisen mesaj yazınca da GÖZARDI EDİLEN ÜYE yazdı koptum ben ya
bugün niye hep gülüyorum sanırım sıyırdım hayırlı olsun cümlemize
![]()
afadfagadfafds gözardı edilen zeytin, hayatta ve burada heb ehhehehehehe
sen görebiliyorsan o da görür sanırım yani :)
face i falan yok mu?bende öyle düşündüm de emin olamadım net olması lazım diye tutturunca
ankaradada bir eylem vardı sankiafadfagadfafds gözardı edilen zeytin, hayatta ve burada heb ehhehehehehe
ya bu ezgi telefonda söyler mi ki bir şeyle benim gitmeye vaktim yookface i falan yok mu?
ordan bi resmini al madememin değilsin
ayy bende gitmek istiyorum bu kıza sırrff böyle doğa üstü olayları sevdiğimden