İstanbul'da Fal - Falcılar

orda başka birisi daha mi var bakan ? yoksa sırf o mu bakıyor ?
Ezgi öğretmenmiş. Başka biri daha var ben ezgiyi daha önce ki sayfalarda dedğim beni çok etkilemedi dediği şeylerden çıkan oldu ama farklı bir fal olduğu için anlamadım kısacası yanında ki kızı bende merak ettim çünkü onada gelen vardı baya.

Ezgi öğretmenmiş. Başka biri daha var ben ezgiyi daha önce ki sayfalarda dedğim beni çok etkilemedi dediği şeylerden çıkan oldu ama farklı bir fal olduğu için anlamadım kısacası yanında ki kızı bende merak ettim çünkü onada gelen vardı baya.
ahh biz kadınlarrr :)

aman boşverin falı malı
düşleyin isteyin dua edin
bak o zaman nasıl oluyor..
canım çok haklısın Allah hakkımızda hayırlısını versin... :)
bende hiç baktırmıyım o zaman ezgiye zaten zehra hanımın dediklerinden çoğu çıktı.
daha gerek yok fala.
dediğin gibi boşa paramız gidiyor.
duyacağımı duydum ben :)

canım çok haklısın Allah hakkımızda hayırlısını versin... :)
bende hiç baktırmıyım o zaman ezgiye zaten zehra hanımın dediklerinden çoğu çıktı.
daha gerek yok fala.
dediğin gibi boşa paramız gidiyor.
duyacağımı duydum ben :)
kızz ezgi fal bakmıyor :D
o kızın psişik yetenekleri mevcut
onu kullanıyor sadece
düşünce okuma yeteneği gibi bişey bu :)

Kızlar gecen sene ben samsunda arzundıye bır kadına baktırdım telefonla. dün tesadüf ses kayıtlarına bakarken kadının bana dedıklerının çıktıgını gördüm o zaman da olan erkek arkadasınla biteceği ( ki ben buna imkan vermıyordum) hayatıma gircek insanın harfını vermıs su andada hayatımki kişi verdıgı isimdeki kişi yanı çıkan falları konusuyorsak bole bır falım var bilginize

Kızlar gecen sene ben samsunda arzundıye bır kadına baktırdım telefonla. dün tesadüf ses kayıtlarına bakarken kadının bana dedıklerının çıktıgını gördüm o zaman da olan erkek arkadasınla biteceği ( ki ben buna imkan vermıyordum) hayatıma gircek insanın harfını vermıs su andada hayatımki kişi verdıgı isimdeki kişi yanı çıkan falları konusuyorsak bole bır falım var bilginize
biz akıllanmayız valla :D
kimki o kadın

Bende eski telefonumu karıştırırken tesadüf dinledim dün ama soledıgı tarıh ve zamanlar çıkmış tam bır sene once baktırmısım ben çıkmaz dıye sallamamısım .kadın samsunda tlfla baktırmısım nerden bulmusum onu hatırlamıyorum:KK66: 10 sey soledıgıse 7 si çıkmıs
Ama su anda bakıyor mu tlf aynı mı bilmiyorum.

Bende eski telefonumu karıştırırken tesadüf dinledim dün ama soledıgı tarıh ve zamanlar çıkmış tam bır sene once baktırmısım ben çıkmaz dıye sallamamısım .kadın samsunda tlfla baktırmısım nerden bulmusum onu hatırlamıyorum:KK66: 10 sey soledıgıse 7 si çıkmıs
Ama su anda bakıyor mu tlf aynı mı bilmiyorum.
kaça baktırdın
neye baktırdın de bakim
ay bende sıkıntıdan falla uğraşıyorum :D

kaça baktırdın
neye baktırdın de bakim
ay bende sıkıntıdan falla uğraşıyorum :KK70:
Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.;)

Back
X