İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama melekler k. Kadir iyiydi bence.
Aslında, Erene baktırmak istemiştim ama randevuyu alan arkadaş beni yanlışlıkla Emre'ye yazmış.
Daha önce Emre'ye baktırmıştım, beğenmemiştim, o yüzden Emreyi istemedim. Eren de o saatlerde dolu olduğu için aradan da alamadılar beni. Ne yapsam diye düşünürken Kadir'in iyi olduğunu söyledi bir garson arkadaş. iyi deniyim dedim ve memnun kaldım.

Kızlar, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama melekler k. Kadir iyiydi bence.
Aslında, Erene baktırmak istemiştim ama randevuyu alan arkadaş beni yanlışlıkla Emre'ye yazmış.
Daha önce Emre'ye baktırmıştım, beğenmemiştim, o yüzden Emreyi istemedim. Eren de o saatlerde dolu olduğu için aradan da alamadılar beni. Ne yapsam diye düşünürken Kadir'in iyi olduğunu söyledi bir garson arkadaş. iyi deniyim dedim ve memnun kaldım.

Kadir de övülüyordu ben de çok duydum adını forumda ve melekler kahvesinin sitesinde. Şaşırtıcı mıydı nokta atışı açısından?

Ben baktırdım Saadet'e iyi değil maalisef,ilk baktığında olucak dediği kişiye ikinci gittiğimde bunla olmaz yeni biriyle tanışıcaksın dedi,tabikide gelecek tutmadı yeni biriyle tanışmadım :confused:

Son düzenleme:
damlalar'da saadet hanıma baktıranınız oldu mu hiç? baktırdıysanız nasıldı?
Baktırdım ve beğenmemiştim hiçbir şeyi bilemedi sürekli soru sormuştu ve gelecek ıcın söylediklerinde zaman oldugu içinde gelecek için söyledikleri henüz cıkmadı

Tuğba'nın 3 Kasımı patladı arkadaşlar :KK61::KK61::KK61: dünyam başıma yıkıldı nasıl kaptırmışsam kendimi ...

Tarihlere çok takılma kuzum, o ay içi olacakmış gibi düşün. Benim erkek arkadaşımla görüşme tarihimi söylediği tarihte yaşamışlığım var mesela. Olmuyorsa sağlık olsun de ve daraltma içini.

Ben baktırdım Saadet'e iyi değil maalisef,ilk baktığında olucak dediği kişiye ikinci gittiğimde bunla olmaz yeni biriyle tanışıcaksın dedi,tabikide gelecek tutmadı yeni biriyle tanışmadım :confused:
arkadaşlar merhaba falcı olarak ızmirde kemal vardı ona gitmiştim bir ara baya gidiyordum gayette iyiydi ama dediklerini yaşamadım kendisi çok iyi biridir du fiesta kafede alsancak ta
Tecrübelerimden bahsedicem pasaklı Birsen tam bir fiyaskoydu ve 100 tl idi iyi olsaydı neyse ama çok sıra bekledik .
Aynalı emel vardı Yeşilyurt ta ilk başlarda fena değildi ama evleneceksin dediği tarihte ayrıldık yaşadığım şoku anlatamam ve acımı 2 yıl önceydi
Kemeraltinda bir ara bulunan ama daha sonra bodruma yerleşen Bodrum lu erden var ki randevu almak mümkün değil en yakın arkadaşım yaşadığım şeyleri çok iyi bildiği için bayana ulaşıyor adıma rica minnet randevu alıyor bekleme sıraya girme ve sıranın bana gelmesi 2 haftaydi ümidimi yitirmiştim ve sogumustum gerçekten beklemek çok kötü birşey sıra bana geldiğinde ki ovuyorlarmis kendisini baya kırgındim ama öyle biriyle tanıştım ki 5 dk da moralim düzeldi fal resmen bir saat 15 dk sürdü bıkmadan baktı beni rahatlatana dek verdiği tarihler tutarsa yazicam burdan ama beyin okuma geçmişi görme ve verdiğim isimleri okuması sasirticiydi . aldığı parayı bence hak ediyor sabırsızlıkla tarihleri bekliyorum iş ve sınav ile ilgili çıktı kariyer aile ki ailemi bir konuda topladı vs ama beni ilgilendiren aşk konuları çıkarsa eğer çok mutlu olucam 2 ay bir süreç verdi .neyse devam ediyorum elis diye bir falcı var Kıbrıs'taydi aradığım da oda tarih verdi ama onuda bekliyorum hepinizin tecrübelerini okudum iyiki böyle forumlar var .
Eylemle görüştüm çok iyi diyemem fena değildi
Izmirde berk var aman diyim gitmeyin sakın kızlar
Ayrıca muglada kuyucak köyünde bir bayan var ama henüz ulaşamadım işlem vs de yapıyormuş kuzenim gitmiş geçen yıl çok ta memnundu ben bir gün sıra aldım ama gelmedi bana sıra:(kaç km geldik geri dönmek zorunda kaldık gece 4 te adı alev gidersem yazacagim muhakak teli bende yok zaten tel çekmiyor pek orda gidip sıraya girmek gerekiyor ama giremedim iste:( sosyal medyada hesap varmı bilmiyorum umarım ulaşirim tecrübelerimi yazacağım tekrar hoşçakalın

Arkadaşım merhaba Serkan nerde Yeşilyurt ta bir Serkan duydum omu acaba ?

Yok canım, bagdat caddesindeki symbol cafe' de bakan serkan .
Saat 9-12 arası bakıyormuş. Randevu vermiyorlar. Saat 9 buçukta ordaydım. 8 kişi vardı önümde :-) ben begendim, fincana bakmıyor bile doğru düzgün, arka arkaya sıralıyor. Soyledikleri olumsuzdu ustelik ama doğru bence , kabul etmek lazım :-) ama tek sorun kısa tutması, o yuzden ben bir kaç soru sorma ihtiyacı hissettim o söylediklerini bitirince. Cevapladı.

Ben de gittim Serkan'a, muhtemelen arka arkayaymışız :) şunları bildi diyemem, gelecekteki olacaklarla ilgili beklemek lazım..

Gelecek çıkmıyor bana hiç bir şey bilemedi gel sana fal bakim dedim bir ara gemicilik mi yaptın dedin ve evet Dedi şok oldu ben daha iyi baktım ondan açıkçası sıfır yanı :(

Gelecek çıkmıyor bana hiç bir şey bilemedi gel sana fal bakim dedim bir ara gemicilik mi yaptın dedin ve evet Dedi şok oldu ben daha iyi baktım ondan açıkçası sıfır yanı :KK43:
Hımmm öyle mi , anladım. Zaten gelecekle ilgili ( aşk konusunda - onemli olan konu o benim için bu aralar-) net konuşmadı çok.

Back
X