Yaaa üzüldüm baktıracam beklıyorum bendebaktirdim, vasat ve çikmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa üzüldüm baktıracam beklıyorum bendebaktirdim, vasat ve çikmadi
Kızlar, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama melekler k. Kadir iyiydi bence.
Aslında, Erene baktırmak istemiştim ama randevuyu alan arkadaş beni yanlışlıkla Emre'ye yazmış.
Daha önce Emre'ye baktırmıştım, beğenmemiştim, o yüzden Emreyi istemedim. Eren de o saatlerde dolu olduğu için aradan da alamadılar beni. Ne yapsam diye düşünürken Kadir'in iyi olduğunu söyledi bir garson arkadaş. iyi deniyim dedim ve memnun kaldım.
Baktırdım ve beğenmemiştim hiçbir şeyi bilemedi sürekli soru sormuştu ve gelecek ıcın söylediklerinde zaman oldugu içinde gelecek için söyledikleri henüz cıkmadıdamlalar'da saadet hanıma baktıranınız oldu mu hiç? baktırdıysanız nasıldı?
Tuğba'nın 3 Kasımı patladı arkadaşlardünyam başıma yıkıldı nasıl kaptırmışsam kendimi ...
Tuğba'nın 3 Kasımı patladı arkadaşlardünyam başıma yıkıldı nasıl kaptırmışsam kendimi ...
arkadaşlar merhaba falcı olarak ızmirde kemal vardı ona gitmiştim bir ara baya gidiyordum gayette iyiydi ama dediklerini yaşamadım kendisi çok iyi biridir du fiesta kafede alsancak taBen baktırdım Saadet'e iyi değil maalisef,ilk baktığında olucak dediği kişiye ikinci gittiğimde bunla olmaz yeni biriyle tanışıcaksın dedi,tabikide gelecek tutmadı yeni biriyle tanışmadım![]()
Evet haklısın, mevcut durumu bilebildi bende ama gelecek çıkacak mı belli değil, beklemek lazım.Ben de gittim Serkan'a, muhtemelen arka arkayaymışız :) şunları bildi diyemem, gelecekteki olacaklarla ilgili beklemek lazım..
Hımmm öyle mi , anladım. Zaten gelecekle ilgili ( aşk konusunda - onemli olan konu o benim için bu aralar-) net konuşmadı çok.Gelecek çıkmıyor bana hiç bir şey bilemedi gel sana fal bakim dedim bir ara gemicilik mi yaptın dedin ve evet Dedi şok oldu ben daha iyi baktım ondan açıkçası sıfır yanı![]()
Arkadaşım merhaba Serkan nerde Yeşilyurt ta bir Serkan duydum omu acaba ?
Andaç bilemedi bende canan bilemedi, edi bildiği şeyler oldu, toprak benim favorimBakırköy civarında hangisi iyi sizce? Andaç , edi, toprak , canan isimleri geçmiş.