işin içine büyü girince o işten hayır beklemeyin.
zira bi müddet sonra işler daha sarpa saracak. fal baktırdığım bir kadının evinde masada bıçak, yazılı kağıtlar görünce "noluyo ki acep" demiştim. sıramı beklerken meğer kadın "işlem" yapıyormuş. ne laflar neler neler. yok bunu alacaksın mezarın ayak ucunda gömeceksin, nasıl bu yatan bu dünyadan göçüp gittiyse benim işime mani olan da öyle göçüp gitsin falan. yok eşeğin sidiğini al başına sür. tövbe ! yahu inanın akıl işi değil. hani bak ama şunu yaparsın anlarım. hani bi mum yakıp dilek diliyor ya insanlar . mis! içten dile olmuyorsa da zorlama. zaten bi iş zorlamaya başladığında ondan hayır bekleme.
nefes almak lazım hemşirelerim! çok zorluyoruz. bi adam bizi istemeyebilir, gayet doğal! ne diye bu inkar, bu çaba! başka şeye kanalize olun/ olalım.bu yapılan şey; insanların iradelerine onların dışında hakim olmaktır ki ne gerek var. kendini mi kandırıyorsun başkasını mı? seven insanın önünde dağ olsa durmazmış! sevenler aldı sevdiğini, kabule geçelim. istemedi bu adamlar bizi. onlar, kendilerini harakete geçirecek insanlar istiyor ve inanın biz onların aradıkları değiliz. kavga,gürültü, sil baştan dön başa. artık kendini tekrar eden bir ilişkiyse bir de kes at ya!
bir de bu fal cidden illet bişey! hani sigara, kumar ne bileyim uyuşturucu bağımlısı insanlara kızıyoruz ya " abi nasıl bırakamıyosun yaaeee" diye naralar atıyoruz ya! hah işte.. ulen madem kolay sen fal baktırma! baktırma arkadaş! madem kolay!
hayret! hayır yani, haksızsam lütfen belirtin
kendinizi sevin yahu! adamları seve seve kendimize kalmadı

bir adam dönecek mi dönmeyecek mi, barışacak mıyız barışmayacak mıyız diye falcı kapısı aralayana kadar başka insanlara şans verilseydi özellikle bekar hatunlar şimdiye çooooooktan bebişlerini seviyor olacaktı. hey gidi heyyyyyyy
bir daha diyorum! kendimizi sevelim zira o adamlar bizi hiç sevmedi.
esenlikler.