İstanbul'da Fal - Falcılar

Aslinda hersey kafamda net Ve merak ettigim birsey yok. Sadece psikolojik terapi gibi olsun veya etrafimdaki kisiler hakkinda biraz yorum duymak.
Eskisi gibi, donucekmi yoksa donmiycekmi gibi sorularim felan yok . Istanbulda tavsiye ettiklerinizden birisi varsa gitmeyi istiyorum
Anladım. geçen sene çok gittim sadece bir iki kisi çıktı. O yüzden bu sene gitmiyorum artık. Sadece cafe falcilardan mandal toprağa gidiyorum onunla enerjim çok uyuyor genelde söyledikleri çıkıyor bana. Karsi taraf analizi v.s. Ama sanırım o da sana çıkmamıştı. Birde hande çıktı bana sonradan söylediklerini teyit edebildim ona da randevusuz gidilmiyor. Bu ikisini sadece tavsiye edebilirim malesef.

Bakirkoy Dejavu Cafe'de eskiden Yiğit vardi, hala orada mi bilen var mi? Degilse de nerede oldugunu bilen var mi? :)

Kızlar merhaba. Ben mandal cafe Toprak ı denemek istiyorum ama telefonda maalesef bakmıyormuş. Kendisine parasını gönderdiğim taktirde benim için baktıracak biri var mıdır acaba? Belki bu sayede doğru mu söylüyor çıkıyor mu anlamış da oluruz. Bana ses kaydı göndermesini de rica edeceğim ama baktıranın. Biliyorum çok şey istiyorum ama belki yolu düşen olur giden olur. Falan filan

Kizlar adi cok gecenlerden kuzey ve andac basarisiz gibi geldi bana. Arkadssim ve bana anı bilemediler pek. Verdikleri tarihler de tutmadi. Ama sanki hande o konuda daha iyi gibi. Bos biri olmadigi kesin. Bi de bi ara cezmi adi gecmis burada. O tam bir yaramaz. Baktigi donemlerde ki gecmisten bahsediyorum. Sevgilimle baristigimi bile gorememisti. Tarihler de uydurma. Zaten birakmis sanirim. Eger birakmadiysa da uzak durun. Yillar once bi elmira vardi o duruyor mu? Onu bulamadım o da fena değildi.
Elmiraya baktırdım 150₺ ama çıktığı bana verdiği tarihler hiçbir şekilde çıkmadı. Mayısta arayacaktı sözde. Ama olmadı . Ben anlatayım sen dinle diyor. Şöyle oalcak böyle olacak he Birde soru soramıyorsun diyip duruyor. Hem çok pahalı hem de fal tutarsız ikinci aramamda verilen tarihlerin tutmadıgını söyledim fal bu diyor çok sinirim bozulmuştu hep bana mı geliyor böyle durumlar

Elmiraya baktırdım 150₺ ama çıktığı bana verdiği tarihler hiçbir şekilde çıkmadı. Mayısta arayacaktı sözde. Ama olmadı . Ben anlatayım sen dinle diyor. Şöyle oalcak böyle olacak he Birde soru soramıyorsun diyip duruyor. Hem çok pahalı hem de fal tutarsız ikinci aramamda verilen tarihlerin tutmadıgını söyledim fal bu diyor çok sinirim bozulmuştu hep bana mı geliyor böyle durumlar

150 mi :KK57: çok pahalı üstelik elmira'nın falları çıkmıyor, üzüldüm giden paraya. ben en son elmirayı aradığımda 75' e bakıyordu, hep boşa gitti paralar.

merhaba, çapa da bana çok yakın, falcıların ortasında mı yaşıyorum ne :)
şule anne ne falı bakar , fiyatı ne kadardır, tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Şule anne denen kadının yalancının biri olup,ağzının çok iyi laf yaptığını ama boş olduğunu ispatlı belgeli ibreti alem için gösterebilirim.. inanmayın bu kadına kaptırmayın binlerce liranızı

Uzun süreden beri burayı takip ederek biçok falcıya gittim ama en kötüsü sallamacisi melekler kahvesinde ki Eren di.fal ve enerji meselesine inanmıyorum bilen vardır bilmeyen vardır. Adam ful salladı. Neymiş babam ev alacakmis ki babam yok.neymis sevgilim esmer ve çapkınmış.baskalarindayms gözü bana dönmezmis ki bi ayrılık yok. Neymiş eski sevgilimi düşünüyormuşum eski sevgilim olmadı.bunlari soyleyincede bana bi güzel bağırdı hislerim böyle işine gelirse diye uyuz etti anlayacağınız. Meleklere gidecekseniz emre daha iyi yada Kadınlar kahvesinde remziye. Aman diyim enes full atmasyon.

Son düzenleme:
Arkadaşlar gelecek sadece Allah bilir .biliyorum ama şimdiki zamanı bilen bi falci arıyorum yok mu öneriniz: (

Neslihan benim ortak arkadaşım bi ciftin hayatını mahvetti. Geri zekali kadin kiz arkadasima fal bakiyor. Sen birinin kalbini kiracaksin kesin su anki sevgilinden ayriliyorsun ve yillarca adamin akli sende kalacak diyor. Ama ne olursa olsun sonunuz yok barisamazsiniz diyor. Bu kiz falin etkisiyle NASILSA AYRILACAĞIZ deyip çocuğu bıraktı. Hem de deli gibi severken. Sevmesine rağmen nasilsa birlesemeyecekmisiz sonumuz yok diye barismadi. Kiz da hatalı ama artik nasil inandirarak demisse. Yazik gunah ya. Sen falci olsan bana atip tuttugun 20 seyden 1 tanesi tutardi. Ne diye oyun oynar gibi insanlarin hayatini mahvediyorsub

Neslihan benim ortak arkadaşım bi ciftin hayatını mahvetti. Geri zekali kadin kiz arkadasima fal bakiyor. Sen birinin kalbini kiracaksin kesin su anki sevgilinden ayriliyorsun ve yillarca adamin akli sende kalacak diyor. Ama ne olursa olsun sonunuz yok barisamazsiniz diyor. Bu kiz falin etkisiyle NASILSA AYRILACAĞIZ deyip çocuğu bıraktı. Hem de deli gibi severken. Sevmesine rağmen nasilsa birlesemeyecekmisiz sonumuz yok diye barismadi. Kiz da hatalı ama artik nasil inandirarak demisse. Yazik gunah ya. Sen falci olsan bana atip tuttugun 20 seyden 1 tanesi tutardi. Ne diye oyun oynar gibi insanlarin hayatini mahvediyorsub
Daha neler var neler.. neslihan iyi kadın ama malesef fos.

Bu arada kizlar bakirkoy 46 da azeri biri var baktirdim ama hicbirsey anlamadim iskambil denedim aysede vasatti eskiden notradamusta cilek sokakta iskambil bakan isil abla vardi numarasini kaybettim bilen varmi numarasini iskambili superdi

Back
X