- 28 Haziran 2016
- 159
- 87
- 98
- 35
Yeni üyelerin kalkıp insanları reklamci olarak suçlaması o kadar saçmaki. Ben bir bucuk yildir bu siteyi kullaniyorum. Handesinden kuzeyine gökçesinden neslihanina symbolden melek kahvesine girin bakin eski yorumlara bircok yorum yazdım. Ve bir çoğu siz yeni üyelerin tavsiyesiydi fos. Kalkıp bana çikan falla ve enerjimin tuttuğu falcıyla ilgili konuşurken neyin eleştirisi bu. Yok komisyoncu yok bilmem ne beni bilen biliyor. Sitedeki birçok insan yazip cizmistir ve konuşmusuzdur. Gül gibi mesleğim var neyin komisyonu bu? Bazilarinin maaşı kadar ben fal parasi harcamişimdir. Mutlu olan birinin burada işi olamaz. Mutsuzluktan birbirine sariyor bazilari. Yok Kuzey sana nasil çikar bana çikmadi. Çikar canim cıkar kardesim çikar güzelim niye cikmasin. Sana cikmadi diye başkalarina cikmamasi söz konusu değil. Tutku birçok insana çikmiştir mesela bana çikmadi. Olay bu kadar basit. Yorum yazma hevesi birakin insanda. Bağimlilik ve caresizlik olmasa bu siteye bakmam yazmam cizmem bidahada elinde degil insanin