İstanbul'da Fal - Falcılar

Damlalar cage tuğba yada bias cafe gökçe diyorum ama gökçeyle ilgili olumsuz yorumlar fazla kararsız kaldım
Bence gökçeye git ben memnun kladım geçmiş ce iu andan ama geleceği bekliyorum eylül sonuna kadar dün melekler kahvesine gittim memnun kalmadım

Benimkisini gordum hastanede tanıyamadım bakıyorum bu kim diye kilo almis surat sismis suratını asti beni görünce ben de eksittim geçtim gittim çok çirkin olmuş :KK76: baktim hala evlenmemiş sistemde bekar yazıyordu

Benimkisini gordum hastanede tanıyamadım bakıyorum bu kim diye kilo almis surat sismis suratını asti beni görünce ben de eksittim geçtim gittim çok çirkin olmuş :KK76: baktim hala evlenmemiş sistemde bekar yazıyordu

Kim ne demişti bu duruma??

Kim ne demişti bu duruma??
Selena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittim

Selena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittim
Yani tam bilen olmadi bu 2 oldu karsilasiyoruz belki kendini tipsiz gördüğüm icin bozuldu bilmiyorum

Olacak olayı her zaman abartarak aktarmaları tipiktir...sadece karşılaşmayı oturup konuşma gibi aktarma, bazıları daha da ileri gidip gelip yalvaracak, ağağına kapanacak dememiş en azından..

Belki konuşursunuz yine yuzyuze bakanlar daha çok uzun sureyi hissedebiliyorlar çünkü

Olacak olayı her zaman abartarak aktarmaları tipiktir...sadece karşılaşmayı oturup konuşma gibi aktarma, bazıları daha da ileri gidip gelip yalvaracak, ağağına kapanacak dememiş en azından..

Sana katılıyorum abartıyorlar benımkı pişman mesela bunu çok net konuştu bana ama onların anlatış tarzı sanki gece kapımda yalvaracak bende affedecem tarzıydı ozeliklede online olanlar... benım fallarımda şuanda anda tutku önde gidiyor gelecek kuzey in dediği gibi olcak gibi ama asla ve asla tam olarak onların dediği gibi gitmedi.... paraztez açmak istiyorum tutku 8ay sonra tekrar aşk yaşarsınız demiştide bikaç kişiye daha oyle demiş galiba bu çok imkansz bnm için ben onu daha hayatıma almam...

evet kızlar epey zamandır fal deneyimlerimi paylaşmadığımı far ettin ....
bir süre ara vermiştim fal baktırmaya bu sıralar yine sardım zaten dönem dönem olur hepimize...
başlıyor...
Kuzey: ben cafe benimdeyken baktırmıştım...ne iyi ne kötü diyebilirim...anı iyi yorumladı analizleride iyiydi...verdiği tarihlere var daha...sadece ukala ve havalı tavrını sevemedim...belkide o gün enerjimiz tutmadı..ama bi kere daha dener miyim diye sorarsanız sanırım bi şans daha vericem kendisine...
Pen cafe yeter: sürekli pembe tablo çizen bu ablamız...kişiler değişsede hep olumlu konuşur...ilginç ki anlık analizleri çok güzel ama çözüm ve sonuç odaklı çıkmadı hiçbir falı...yılda bir gidilebilir...
Bias gökçe: seviyorum bu kızı enerjisi çok güzel...bana yorumları tahminleri çıkıyor...yakın zamanda gittim..dediğim gibi tarihlere daha var ama genel olarak beğendiğim bir falcıdır...
Melekler emre: hiç beğenmedim...ne dediği belli değil karman çorman bir faldı...bir öyle dedi bi böyle dedi...çıktığımda aklımda kalan ne dedi şimdi bu adam oldu :))) düşünün siz gerisini...
Asmin cafe can: yeni keşfim dünya tatlışı :))) tatile gideceğim tarihi net bi şekilde bildi...ilk seferde daha başarılı oldugunu söyleyebilirim...ikinci sefer biraz daha dağınık baktı ama genel olarak yorumları başarılı...severim kendisini..
Asmin cafe eray: bu cafedeki favori falcımdır...bi süredir cafede yok..dönmesini dört gözle bekliyorum diyim :)))
Sarmaşık cafe hasan abi : faldan çıktıktan sonra o kadar mutlu ayrılmıştım ki :)))) size ayrılık görmüyorum ayrılırsan sen ayrılırsın bu çocuktan dedikten 5 saar sonra sevgilim benden garip bir gerekçeyle ayrıldı :)))) o kadar başarılı düşünün :)))
eskilerden göker bende başarılıydı lakin izini kaybettik :)) tuğbada fena değildir ama ondan çıktıktan sonra 3 gün kendime gelemiyorym ağırlık var fena...
genel olarak izlenimler böyle...
yani uzun lafın kısası gökçe ve eray benim için geçerli ve başarılı falcılar...

kizlar bugun laf cafe cigdem'e gittim.tamam bildigi seyler oldu ama ne bileyim ilk once "seviyor" dedigi adama sonra "oyle bir sey hissetmedim" dedi. bu nasil is anlamadim. bias cafe gökçe ve mandal cafe toprak'tan şaşmayacagim artik. 2 saate yakin sira bekledim bir de. ne bileyim cok kafam karisti. cigdeme giden var mi baska?

kizlar bugun laf cafe cigdem'e gittim.tamam bildigi seyler oldu ama ne bileyim ilk once "seviyor" dedigi adama sonra "oyle bir sey hissetmedim" dedi. bu nasil is anlamadim. bias cafe gökçe ve mandal cafe toprak'tan şaşmayacagim artik. 2 saate yakin sira bekledim bir de. ne bileyim cok kafam karisti. cigdeme giden var mi baska?
Toprak bende cikmadi Gökçe ye de telde baktirmistim ne dedi hatirlamiyorum

Ben geçen sene gitmiştim. Bana ünlü olacaksın falan demişti ne alakaysa :)) isim yapmış biri ama bende komşu teyze falı gibi bakmıştı. Dedikleri de olmadi bir daha hic gitmedim.

Toplam iki senedir istanbulda gitmedigim falcı kalmadı dun ılk fal baktırdıgım ınsanla fal maceramı noktaladım ıkı seneye donup baktıgımda olan teksey ıcımde oldurmem gereken kisiyi fallardan etkilenerek ıki sene daha yuregimde tasimak oldu ve anladım kı romeo olmeli...bu kadar baktırdıgım falcijardan bir kacı ufak onemsiz seyleri bildi ana meselede hepsi bilemedi ..artık cıkan fal haberinide dedigi yuz lafdan ikisi tutmustur diye bakıyorum olasılık hesabı...benim iki yıllık fal maceram boyle oldu...umarım kalpden seven herkesin istedigi kisi doner...

Ben geçen sene gitmiştim. Bana ünlü olacaksın falan demişti ne alakaysa :)) isim yapmış biri ama bende komşu teyze falı gibi bakmıştı. Dedikleri de olmadi bir daha hic gitmedim.

Kadinlar kulubunde unlu yapti ya hepimizi. Mutsuz, talihsiz Ve sahte falcilar muptelasi olarak kk nun en unlu kadinlari olduk iste. Lutfen yanlis anlama, Sabah Sabah gulelim diye soyledim. Aciklaman icin tesekkurler Bende bir ara gitmeyi dusunmustum ona, iyikide gitmemisim.

Back
X