- 27 Nisan 2017
- 48
- 10
- 1
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim çok hızlı konuşuyor dediğinden bir şey anlamadımArkadaşlar damlalar tuğba hakkında ne düşünüyosunuz
Bence gökçeye git ben memnun kladım geçmiş ce iu andan ama geleceği bekliyorum eylül sonuna kadar dün melekler kahvesine gittim memnun kalmadımDamlalar cage tuğba yada bias cafe gökçe diyorum ama gökçeyle ilgili olumsuz yorumlar fazla kararsız kaldım
Bence gökçeye git ben memnun kladım geçmiş ce iu andan ama geleceği bekliyorum eylül sonuna kadar dün melekler kahvesine gittim memnun kalmadım
eren e mi. gittin
Benimkisini gordum hastanede tanıyamadım bakıyorum bu kim diye kilo almis surat sismis suratını asti beni görünce ben de eksittim geçtim gittim çok çirkin olmuşbaktim hala evlenmemiş sistemde bekar yazıyordu
Selena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittimKim ne demişti bu duruma??
Yani tam bilen olmadi bu 2 oldu karsilasiyoruz belki kendini tipsiz gördüğüm icin bozuldu bilmiyorumSelena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittim
Olacak olayı her zaman abartarak aktarmaları tipiktir...sadece karşılaşmayı oturup konuşma gibi aktarma, bazıları daha da ileri gidip gelip yalvaracak, ağağına kapanacak dememiş en azından..Selena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittim
Selena alacağın haber içini soğutacak demişti yüzyüze baktirdiklarim konuşacak içini dokeceksiniz demişti ama ne onun ne benim konuşmaya niyetimiz vardı sanki suçlu benmişim gibi suratını asması da ben de agiz bukup havali havali gittim
Olacak olayı her zaman abartarak aktarmaları tipiktir...sadece karşılaşmayı oturup konuşma gibi aktarma, bazıları daha da ileri gidip gelip yalvaracak, ağağına kapanacak dememiş en azından..
Toprak bende cikmadi Gökçe ye de telde baktirmistim ne dedi hatirlamiyorumkizlar bugun laf cafe cigdem'e gittim.tamam bildigi seyler oldu ama ne bileyim ilk once "seviyor" dedigi adama sonra "oyle bir sey hissetmedim" dedi. bu nasil is anlamadim. bias cafe gökçe ve mandal cafe toprak'tan şaşmayacagim artik. 2 saate yakin sira bekledim bir de. ne bileyim cok kafam karisti. cigdeme giden var mi baska?
Ben geçen sene gitmiştim. Bana ünlü olacaksın falan demişti ne alakaysa :)) isim yapmış biri ama bende komşu teyze falı gibi bakmıştı. Dedikleri de olmadi bir daha hic gitmedim.kizlar bugun laf cafe cigdem'e gittim.tamam bildigi seyler oldu ama ne bileyim ilk once "seviyor" dedigi adama sonra "oyle bir sey hissetmedim" dedi. bu nasil is anlamadim. bias cafe gökçe ve mandal cafe toprak'tan şaşmayacagim artik. 2 saate yakin sira bekledim bir de. ne bileyim cok kafam karisti. cigdeme giden var mi baska?
Ben geçen sene gitmiştim. Bana ünlü olacaksın falan demişti ne alakaysa :)) isim yapmış biri ama bende komşu teyze falı gibi bakmıştı. Dedikleri de olmadi bir daha hic gitmedim.