Medyum Buket önerileri bana reklam gibi gelmediği için baktırdım ama ben bu konuları sezme konusunda çok iyi değilim, Ramek’in adı geçince de reklam gibi gelmemişti baktırmıştım ama hiçbir dediği çıkmadı

Neyse Buket Hanım’a baktırdım kesinlikle olumlu bir fal değildi, duymaktan korktuğum herşeyi söyledi ama anlık durumu nokta atışları ile söyledi.
Spesifik örnekler vereceğim ki performansına siz karar verin. Baktırmak istediğim kişinin bilgilerini attım ama ilişki durumumuzu söylemedim. Eskiden hayatımda olduğunu bildi, 1,5-2 yıl evvel ayrılmışsınız dedi doğru, hayatında biri var dedi fiziksel olarak tarif etti doğru. Sürekli beraberler dedi ya da aynı evdeler dedi, ikisi aynı işyerindeler doğru. Evliliğe gidebilirler vs dedi
Senin etrafında da birileri var hatta biri farklı şehirde olabilir dedi, öyle biri yok ya da tanımıyorum. Resmi bir yerdesin ya da kurumsal bir yerdesin dedi, özel sektördeyim. İşyerinde iki erkek bir kadın birilerine dikkat et dedi , aklıma kimse gelmedi. Bu kısımlar çok tutmadı
Özetle benim adıma olumlu bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu,soru sormadan ya da başta bilgi istemeden bazı şeyleri çat çat söylemesi beni etkiledi. Fiyatı pahalı onu söyleyeyim ama ben ayda 2 kere fal baktırıyorum. Daha sık fal baktıranların bütçesini sarsabilir. Tavsiyelerde de bulunuyor. Olumsuzu duymak istemeyenler iki kere düşünsün derim ve fiyatının yüksek olduğunu hatırlatıyorum , ben deneyimimi paylaşmak istedim. Yukarıda bildikleri/ bilemediklerini sıraladım fiyat/performans kararını size bırakıyorum olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım:)Ama özetle ben memnun kaldım en azından an ile ilgili bildiklerinden dolayı