çok kararsızdım ama Şimdi bu kadar konuşulmuşken zeynep hakkında bende bişeyler yazıyım kızlar

özelden konuştuğumuz filan bilen kızlar vardır benim arkadaşım baktırmıştı zeynebe ve kıza gözü senden başkasını görmüyo dedikten 3-4 gün sonra adamın başkasıyla ilişkisi başlamıştı yani bize göre anında patladı
ben tekrar burda okuyunca bu kadar övüldüğünü bi baktırıyım dedim. birkaç gün önce bu sefer bende baktırdım. özetle çok çok memnun kalmadım çünkü net birisi deil. net olduğu konulardada zaten gelişi güzel şeyler. yani mesela sen çok çok mutlu olcaksın diyor üstüne basa basa. E bu temenni mi fal mı ney

yani özetle ben kötü demiyorum baktırdığım falcılara göre daha ruhani bir yanı varmış gibi olduğu için etkileyici geliyor çok mu alakasız bakıyor asla öyle değil ama beklentim büyüktü %100 harika diyemem.
çok detaya girmeden uç şeylerden örnek veriyim :) mesela x isimli adamla durum ne olur diye sorunca onun ağzından konuşuyor gibi anlatıyor. Yok ben mutsuzum yok ben hata yaptım. Tamamda ne olucak

ona cevap yok başa dönüyoruz ben mutsuzum ben hata yaptım. Sonra bana diyor ki sana ağlayarak dönücek. Söylediklerine çok şaşıracaksın kızım diyip kapattık telefonu bakalım şaşıracağım bir durum olacak mı
bu arada bu konu çok canlıyken aylar önce yazdığım şeyi özetle tekrarlıyım. benim ilişkim yıllar önce bitmişti yüzlerce fal baktırdım hiçbiri çıkmadı

asla dönmez diyenler döndüğü için patladı döner diyenler zamanı ve dönüş sebebini bilemediği için patladı dönerde dönmezde diyenler o arada verdiği detayların hiçbiri öyle olmadığını öğrendiğim için patladı hani bana şuna baktırdın mı diyin herşeyiyle söyliyim size

şuan ilişkim yolunda sadece farklı bir durum için baktırmıştım yani özetle kızlar zeynep kötü mü asla değil. hakkını yiyemem. bildiği şeyler oluyor mu bencede oluyor ama burada bir iki arkadaştan başka tamamen dedikleri çıkan veya harfi harfine kusursuz baktığıda olmamış