Şimdiye kadar almanyadaki arzu ablanin her dedigi cikti, senelerden beri ona giderdim ben. Bir sene öncesinden bana burakin ev tutucagini söylemisti. Onun kadar iyisini bulamadim.
türkiyedeki arzu ya gelince, bilmiyorum, icimden bi his ona güvenmiyor, olumsuz konustugu icin degil ama sanki bi gariplik var bu iste bence. Mesela beni artik aramicak dedi, tak 3 gün sonra aradi, ve kavga ettik. Ortaligin karisicagini bilemedi.
simdiye kadar vadeler dolmadi zaten, subat ayi dedi cogu, ama elif bugün yasadigim olayi Yasicagimi söylemisti.
lakin bu haval nerdeyse almanyadaki arzu abla ile denk diyebilirim, cünki cok ayrinti bildi, ve burakin neden ayrildigini bile gördü. Olaylarin nasil gelistigini falan. Sadece yaslari tutturamadi.
hatta varlikli adamlari bile bildi, ve gercekten 2 adam var, biri Mobilya sirketi sahibi, digeri de ismini vermek istemedigim bi markanin sahibi, ve benim istemedigimi gördü. Hatta burak varlikli degil ama sen bunu istiyorsun dedi.
bir iki ufak ayrintiyi yanlis söyledi; oda mesela, burak top oynamayi cok seviyo dedi

alakasiz, yada yasini yanlis bildi, ama
Genel olarak 8/10 puan veririm..