• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar daha önce burada el analizi ile ilgili yazmıştım. Fiyatlar su sekildeymiş

Eklentiler

• 34E89E9C-2A35-4A98-8E0A-6EBFC6E22523.webp
    34E89E9C-2A35-4A98-8E0A-6EBFC6E22523.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.
Evet hatta o şekilde uyuyakalmak da cok iyi cunku tam o uykuya geçiş alfa evresinde bilinçaltı ne alırsa kapıyormuş ben de olumlama yapıp ses kaydı dinliyordum bir ara tam uykuya geçmeden önce

ay evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zaten
Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor 😹

Kızlar bu hafta içi Zeynep e bir daha baktırdım, neden her seferinde benim kafamı karıştırıp beynimi şişirip ama yine ona baktırıyorum bilemedim 🤣yine kendime dair hayatıma dair hiç bir şey bilmiyorumlarla geçen bir fal oldu bu kez yine bir önce ki ile çelişen şeyler oldu geçmiş ile ilgili ancak benim kafamdaki kişinin hayatında olduğunu düşündüğüm kişi ile ilgili çok spesifik bir şey bildi ve bunla ilgili de soru sormadan direkt söyledi ona çok şaşırdım.Onun haricinde eximin başına türlü felaketler hastalıklar kazalar belalar gelecekmiş o kadar çok soyledi ki bunu,adam beni o kadar uzmesine rağmen defalarca Allah korusun dedim tamam pişman olsun isterim o ayrı ama hastalık kayıp vs nedir.Ayrica pişman olup gelecek vs dedi bu kez ama sakın kabul etme zaten etmeyeceksin zaten şuan çok mutsuz çok pişman ama kadına da aşık ama seni de özlüyor dedi kafam alt üst oldu yeni baktiran çıkan çıkmayan falı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim cidden psikolojim bi karışık şuan 🤦🏻‍♀️
Bana biraz çıktı şimdilik en son falı

Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor 😹
Bence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demis 😀

Bence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demis 😀
Kız el analizi öğreneyim ya ben böyle müşterisi varsa valla 😂👏🏻👏🏻

Kızlar merhaba instagramda tarotderin’e baktıran ya da bilen varsa bana mesaj atabilir mi lütfen 🌸

günaydin kizlar, birsey sorcam. siz zeynebe bakdirmak istiyorsaniz ariyip randevu mu aliyorsunuz nasil oluyor? whatsapp fln yokmus denildiydi. tele bakiyormu hep ve yurtdisindan bakdiran oldumu ödemeyi nasil yapdiniz?

Zeynep bende neden çıkmıyor :KK70: sanırım 3ay önce baktırmıştım son falımı 1-1,5ay vade vermişti 1sene öncede 2-3ay dediği vade için :KK70: yani her aradığımda 2-3ay öteliyor. Tam 9kere baktırdım yok çıkmadı yani zaten hiç olumsuz konuşmuyor asla. Diyelimki zamanını yakalamak lazım 9'da 1 yakalamışımdır heralde. Çıkana nasıl çıkıyor ben anlamıyorum

Geçenlerde 2hafta önce İrem'e baktırdım iş konularında güvendiğim biridir daha öncede işle ilgili bir durumumu bilmişti çalışacağım kişiyi söylemişti ismiyle cidden 3-4ay sonra olmuştu. Bu seferde gittiğimde beklediğim ertelediğim biryer vardı ben biraz beklemeye aldım çok çok emindim sonrasında İrem bana o işi başkasına vermişler dedi çünkü güvendiğim bir falcı o iş seni vs. dedi gerçekten hatırladıkça sinir oluyorum. Ve ne öğrendim işi başkasına vermişler gerçekten ve ben şok oldum çünkü %100 değil %1000 emin olduğum birşeydi çok çok üzgünüm.

Diğer falcının bana açıklaması şu başkasına vermiş olmaları sana vermeyecekleri anlamına gelmez yani ağlasam mı gülsem mi :KK70:
Birde bir falcı Ağustos Eylül ayımda maddi sıkıntılı olacağını ortasından sonra düzeleceğini söylemişti oysaki 1senedir çok çok iyiydi ona da inanmamıştım oda çıktı ama kim bilmiyorum son 1 senenin son 3 ayında Nihal, Ümit, İrem ve Ümit yeniydi zaten Ümit berbattı Nihaldi sanırım ama oda çok genel ve çok akıl veriyor sevmiyorum fal bakışını

Son düzenleme:
Back
X