- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatta o şekilde uyuyakalmak da cok iyi cunku tam o uykuya geçiş alfa evresinde bilinçaltı ne alırsa kapıyormuş ben de olumlama yapıp ses kaydı dinliyordum bir ara tam uykuya geçmeden önceBu 528 Hz de fayda saglıo ama uyuya kalıyorum bazen ole kulağımda uyuyorum. Yine bilinçaltına fayda sağlar.
Onu nerede bulabılırızDişilik artması için mantra var. O çok etkili denedim oluo
Ey maşallah bu neymişKızlar daha önce burada el analizi ile ilgili yazmıştım. Fiyatlar su sekildeymiş
ay evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zatenEy maşallah bu neymiş![]()
Vardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyoray evet cok pahalı, bir de sadece el analizi de yapmıyormus bütün analizmis. 250 tl ye el analizi yapsa 10 15 dk valla köşeyi dönerdi bence bu sekilde bu fiyatlara kimse baktırmaz zaten
Bana biraz çıktı şimdilik en son falıKızlar bu hafta içi Zeynep e bir daha baktırdım, neden her seferinde benim kafamı karıştırıp beynimi şişirip ama yine ona baktırıyorum bilemedimyine kendime dair hayatıma dair hiç bir şey bilmiyorumlarla geçen bir fal oldu bu kez yine bir önce ki ile çelişen şeyler oldu geçmiş ile ilgili ancak benim kafamdaki kişinin hayatında olduğunu düşündüğüm kişi ile ilgili çok spesifik bir şey bildi ve bunla ilgili de soru sormadan direkt söyledi ona çok şaşırdım.Onun haricinde eximin başına türlü felaketler hastalıklar kazalar belalar gelecekmiş o kadar çok soyledi ki bunu,adam beni o kadar uzmesine rağmen defalarca Allah korusun dedim tamam pişman olsun isterim o ayrı ama hastalık kayıp vs nedir.Ayrica pişman olup gelecek vs dedi bu kez ama sakın kabul etme zaten etmeyeceksin zaten şuan çok mutsuz çok pişman ama kadına da aşık ama seni de özlüyor dedi kafam alt üst oldu yeni baktiran çıkan çıkmayan falı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim cidden psikolojim bi karışık şuan
![]()
Bence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demisVardır baktıran ya ne paralara neler baktıranlar var adam bence bulmuş yolu gibi duruyor![]()
Ne olarak çıktı yazabilir misiniz ?Bana biraz çıktı şimdilik en son falı
Bana biraz çıktı şimdilik en son falı
Bana söyledikleriyle kanım dondu bu kez,hadi tamam herkes pişman olsun karşı taraf vs ister ama çok kötü bir hastalık olacak onda zaten başlamış göz altından falan görürsün dediğinde çok kötü oldum ihtimaline bile karşılık![]()
Kız el analizi öğreneyim ya ben böyle müşterisi varsa vallaBence de kesin vardır cok fazla geri dönüş almış ama pahalı yani, 250ye el baksa her saat 1000 tl kazanır. ben hemen baktırırdım. Belki buna da baktırırım ama ıkı arkadasımı bulayım üçümüz baktıralım o zaman 625 demis![]()
Peki dediği şekilde mi döndükızlar selam zeynepin bir hafta var ya da yok döncek dediği adam bir ay içinde döndü.
Ihtimal var mıydıkızlar selam zeynepin bir hafta var ya da yok döncek dediği adam bir ay içinde döndü.