İstanbul'da Fal - Falcılar

Şengül’ün seansı şurada yazılan tüm isimleri sollar. Diğerleri yanında bir hiç kalır. Tamam belki %100 değildir ama size ne soru sorar ne de pembe bir tablo çizer. Cafe falcısı boş olur zaten çok iyi olsa kendi başına çalışır. Şengül hem çok ünlü hem de işinde gerçekten iyi biraz pahalı haklısınız ama diğerleriyle asla kıyaslanamaz.
Size neler bakmıştı nasıl ilerledi süreciniz? Banada numarasını atabilir misiniz rica etsem 🫶🏻

Kızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı sabahtan beri yalvarıyor
Bende malwsef cikmadi hatta tam tersi oldu 😞

Kızlar merhaba benim düzenli baktırdığım birisi var ama genellikle tarot bakıyor ve her dediği çıkıyoro yüzden tarotu başkasına baktırmak istemiyorum kahveye her zaman bakmıyor o yüzden sadece kahve falı bakan bildiğiniz iyi bir falcı var mı ona baktıramadığım zamanlarda baktıracağım.
Numarasını atar mısınız bana lütfen

Bir de Ankarada Arya ve Tuhanna var onlar aşırı korkutur beni hep. Kimsenin bilemeyeceği detayları veriyorlar her zaman. Ama geleceğe dair verdikleri tarihler konusunda Tuhannadan bir şey çıkmadı şimdi Aryanin verdiği tarihleri bekliyorum. Aryaya telefondan baktırmıştım tuylerimi diken diken edip tüylerin diken diken di mi diye sormuştu. Tuhanna da çok güzel enerjisi olan biri ama söyledikleri bazen çok korkutuyor. Bana evleneceksin demişti hala teklifi bekliyorum ama tarih tutmadi diğer detaylar tutmustu
Arya dediğiniz kişinin nosu var mı lütfen

Uzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Bana da atar mısınız

Arkadaslar bir şey diyeceğim Zeynep hakkında. Ben ona çok güvendim hatta benim kadar fal baktiran yoktur yemin edebilirim geldim burada herkese de tavsiye ettim hatta defalarca. Ama en son şöyle bir olay yaşadım bir manyak benim telefonlarimi dinliyordu Zeynep bunu bilmesine rağmen o manyagin tehdidine boyun eğip -ki bu manyak bir erkek değil bir kadın- bana dinlenmiyorsun dedi. Sırf telefonda özel bilgilerimi konuşayım diye böyle yaptılar. Bu söylediğim kimseyi karalamak için değildir yıllardır burada sürekli zeynebi ovdugumu herkes bilir. Mesela benimle uğraşan bir akrabam var Zeynep de bunu biliyor işte son zamanlarda bana diyor ki o çok pişman seninle uğraşmıyor falan diyor. Ona inanıp o kişiyle barıştım ve az kalsın işten atiliyordum. Yani zeynebe guvenirken 2 defa düşünün derim. Bir hakkım varsa kendisine helal olmasın diyorum

Bu yazdigimin karalamak için olmadığını herkes bilir . Ben burada defalarca zeynebi ovdum ama onun yaptığını hala hazmedemiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum.

Ki hakkını yiyemem bana dediklerinden çok çıkan olmuştur ama maalesef bu hiç iyi olmadi, bu tavrı insan düşmanına yapmaz ya

Back
X