Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eüzgar nerede bakırköy müBende beğendim arkaşlar rüzgar ı güzel baktı . Ama ben akşamla gittim çok sıra vardı yorulmuş gündüz gelin diye kızıyor haklı olarak :)
Merhaba yorumunuza denk geldim, sizde numarası olan Orhan nerede? Hala numarası var mı?Ezginin numarasi var mi peki? Bana özelden atsaniz olur mu?
Ben normalde gecen yila kadar yüzyüze giderdim Izmirde, Muglada daha cok Egede yani. Gecen yıl fala ihtiyacim yoktu kafam karisik dgldi zaten gene de yogundum gidemezdim. Yazdan beri fazlasiyla yoğunum kurslarim çok o yuzden telefon falcilarina dadandım iyceama yuzyuze bakan cafe falcilari daha iyiymis uc bes tutturduklari oluyordu malesef numaralarini almak aklima gelmedi.
Benim burada güvenle önerecegim falci hep yaziyorum Orhan ama bu bzde numarasi olan burda yorum yapilan dgl o 54 yasindaymis. Benim bahsettigim tas catlasin 28dir bu bahsettigim kayip ulasan goren duyan olursa lutfen versin.
Bir de gecmisi cok iyi bilen gelecek konusunda da gecmise dayali yorum yapan az da olsa tutturan Asiye ama onun da numarasi yok arkadasim bulmus aradik ulasamadik. Gerisi hep kafamda soru isaretidir. Yani biliyo mu yoksa bilincimi mi okuyor anlamadim. Sizin bahsettiklerinizi de denemek istiyorum. Sıla nın numarasini bulmustum neden baktirmadim hatirlamiyorum cok oldu ama bu muhabbet olali.
Bebiş asmin taksim Bakırköy değilEüzgar nerede bakırköy mü
Bence iyi gibi o . Memnun olan arkadaşlarım da var . Ama olmayan da var .genel hatlarıyla durumu biliyor . Çok detay vermiyor .kızlar instagramda duru görü nurhayat var baktıran oldu mu ?
pembeci değil sanırımBence iyi gibi o . Memnun olan arkadaşlarım da var . Ama olmayan da var .genel hatlarıyla durumu biliyor . Çok detay vermiyor .
Yok canım pembeci değil olumlu dedikleri de var olumsuz dedikleri de benim tanıdıklarımdan geçen sene baktırdılar . Çıktı yani onlara . Ben yeni denedim daha . Genç bir teyzem var benim fal baktıran ona çıkmıştı olumsuz görmüştü meselapembeci değil sanırım
Enese ne baktırmıştınız acabaArkadaşlar ne Enesmiş ben de baktırdım kendisine ama bana çıkmadı bilginize
Burda Enes meşhur olduğunda ilk baktıranlardanım.Zaten ses kaydı ile bakıyor soruya göre gidiyor.Kahve baktırdım.Bana ilk arkadaşında ilgili müjdeli haber alacaksın sonrası çok güzel olacak dedi arkadaşım işten ayrıldı. Olumsuz söyledikleri asla o şekilde olmadı .Olumlu baktıkları da tam tersi çıktı bi kere baktırdım zaten bence soruya göre kafasından yorum yapıp sesli mesaj atıyor çok iyi falcı olsa telde direk bakar bu kadar neyi övüldü anlamadımEnese ne baktırmıştınız acaba