• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarr nişantaşıı symboldee emre diye bi çocuğa baktrdım yok böyle bi detaylandırma hayatıma dair cok önemli detayları bildi. şok olarak çıktım uzun süredir bu kadar iyi bilen mevcut durumu yoktu baktırdıgım çok iyi geldi.

Artık falı bıraktım uzun süredir ama şöyle söylim bence horary en mantıklısı genelde olumsuz çıkıyor yani realist ben çok tarot baktırdım hiç biri olanı görmüyodu. Bırakmadan evvel birkaç kez horary baktırdım en iyisi o bence.
Merhaba kimlere baktırdınız Horary

Bide arkadaşlar senelerdr biliyorsunuz kimi önerirsin deseler nermin ve safiye derim . Ama son zamanlarda nermini çevremde tanıdıklarıma önerdim her gidene sana yıldızname bakıyorum demiş şaşırdım on senedir baktırıyorjm bir kere yıldız name baktığını görmedim . Neyse sonra bi öğreniyorumki sende büyü var okunman lazım yabancı birinin okuması lazım diyerek dört beş bin tl istemiş bizim salaklarda göndermiş . Artk adını dahi duymak istemiyorum zaten engelledim de ama arayanlar vs olur eskilerden bu tür bi oyuna gelmeyin
Safiye dediğiniz s
Safiye benim yakın arkadaşıma da bi sene sonra çıktı .
merhabalar safiye dediğiniz Pendik’teki safiye mi? Numarası varsa iletir misiniz?

Yeni geldi mi Emre
Çok kötü Emre ya. Sana sorular sorup söylediğin şeylere göre yorum yapıyo. Ben hiç beğenmedim. Asla bakamıyor tavsiye etmem
kızlarr nişantaşıı symboldee emre diye bi çocuğa baktrdım yok böyle bi detaylandırma hayatıma dair cok önemli detayları bildi. şok olarak çıktım uzun süredir bu kadar iyi bilen mevcut durumu yoktu baktırdıgım çok iyi geldi.
Emre ya

arkadaşlar asmin cafe yağız hakkında ne biliyorsunuz cok fazla müşterisi var cıkan oldu mu? birde asmin cafede kimi önerirsiniz taksimde başka önerdiğiniz cafe falcısı varmı?

Arkadaşlar merhaba çok eski üyeyim tekrardan geldim Semboldeki Mirza arkadasimiz ayrılmış ben pandemide beri kendisini tanırim ve çok yardımlarını gördüm. TLF gerekiyor. Bana iletmeniz mümkün mü özelden şimdiden teşekkür ederim

taksimde kimi onerirsiniz azizeye baktirdim begenmedim numeroloji bakti yani fal degildi o. Baska iyi bir oneriniz var mi taksimde

taksimde kimi onerirsiniz azizeye baktirdim begenmedim numeroloji bakti yani fal degildi o. Baska iyi bir oneriniz var mi taksimde
valla bende dün sordum taksimde bildiğiniz önerdiğiniz biri var mı dye azizenden bende memnun kalmadım kimse cevap vermiyor burda?? neden anlamadım ,asminde yağız var sırası cok oluyor sordum onuda cevap veren olmadı daha önce baktıran memnun kalan var mı diye?

valla bende dün sordum taksimde bildiğiniz önerdiğiniz biri var mı dye azizenden bende memnun kalmadım kimse cevap vermiyor burda?? neden anlamadım ,asminde yağız var sırası cok oluyor sordum onuda cevap veren olmadı daha önce baktıran memnun kalan var mı diye?
Ben de baktırdım ve sordum,nasıldı dedim.Cevap gelmedi.
Bana indigo olduğumu filan söyledi.Numeroloji üzerinden baktı ama spesifik şeyler duymadım.

enesi soranlar olmuş, enes iyidir hoştur ama bana 5 dediğinden 2si çıktı. Yine baktırır mıyım evet :)
Binnazda ares vardı kapanınca instagram açmış, areslevi1 diye binnaz favorimde o nettir yormaz tüm soruları cevaplar verdiği vadeler çıkmıştı. Olumlu olumsuz ne varsa söyleyenleri seviyorum. Ama böyle istanbul anadolu yakası yüzyüze baktırabileceğim birini arıyorum var mıdır?
Enesin numarasını benimle de özelden paylaşır mısınız ?

Back
X