Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni geldi mi Emre?kızlarr nişantaşıı symboldee emre diye bi çocuğa baktrdım yok böyle bi detaylandırma hayatıma dair cok önemli detayları bildi. şok olarak çıktım uzun süredir bu kadar iyi bilen mevcut durumu yoktu baktırdıgım çok iyi geldi.
Merhaba kimlere baktırdınız HoraryArtık falı bıraktım uzun süredir ama şöyle söylim bence horary en mantıklısı genelde olumsuz çıkıyor yani realist ben çok tarot baktırdım hiç biri olanı görmüyodu. Bırakmadan evvel birkaç kez horary baktırdım en iyisi o bence.
Safiye dediğiniz sBide arkadaşlar senelerdr biliyorsunuz kimi önerirsin deseler nermin ve safiye derim . Ama son zamanlarda nermini çevremde tanıdıklarıma önerdim her gidene sana yıldızname bakıyorum demiş şaşırdım on senedir baktırıyorjm bir kere yıldız name baktığını görmedim . Neyse sonra bi öğreniyorumki sende büyü var okunman lazım yabancı birinin okuması lazım diyerek dört beş bin tl istemiş bizim salaklarda göndermiş . Artk adını dahi duymak istemiyorum zaten engelledim de ama arayanlar vs olur eskilerden bu tür bi oyuna gelmeyin
merhabalar safiye dediğiniz Pendik’teki safiye mi? Numarası varsa iletir misiniz?Safiye benim yakın arkadaşıma da bi sene sonra çıktı .
Merhabalar çok zaman geçmiş bu mesajı görürmüsünüz bilmiyoeum ama safiye hanım ın numarası varsa bana iletebilir misiniz?ben gittim iki kez safiye ablaya. evet onunda dedikleri çıkmıştır bana ve biliyor cidden anı geömişide. evinde bakıyor
Pendik değil canım Beşiktaş ta ofisi vardıSafiye dediğiniz s
merhabalar safiye dediğiniz Pendik’teki safiye mi? Numarası varsa iletir misiniz?
Zeynep ak olması lazim isterseniz bakarım adresine tekrarMerhaba kimlere baktırdınız Horary
Pembe biraz , asmin rüzgar daha iyiMerhaba,melekler kahvesi azize nasıl,bugğn baktırdım.
Çok kötü Emre ya. Sana sorular sorup söylediğin şeylere göre yorum yapıyo. Ben hiç beğenmedim. Asla bakamıyor tavsiye etmemYeni geldi mi Emre
Emre yakızlarr nişantaşıı symboldee emre diye bi çocuğa baktrdım yok böyle bi detaylandırma hayatıma dair cok önemli detayları bildi. şok olarak çıktım uzun süredir bu kadar iyi bilen mevcut durumu yoktu baktırdıgım çok iyi geldi.
Fal sepetine gelmiş.Ben binnazdan Bihter Kara yi arıyorum acaba sosyal medya vb bulabilecegim bir yer var mı çok üzgünüm kendisine ulasamam diye
valla bende dün sordum taksimde bildiğiniz önerdiğiniz biri var mı dye azizenden bende memnun kalmadım kimse cevap vermiyor burda?? neden anlamadım ,asminde yağız var sırası cok oluyor sordum onuda cevap veren olmadı daha önce baktıran memnun kalan var mı diye?taksimde kimi onerirsiniz azizeye baktirdim begenmedim numeroloji bakti yani fal degildi o. Baska iyi bir oneriniz var mi taksimde
Ben de baktırdım ve sordum,nasıldı dedim.Cevap gelmedi.valla bende dün sordum taksimde bildiğiniz önerdiğiniz biri var mı dye azizenden bende memnun kalmadım kimse cevap vermiyor burda?? neden anlamadım ,asminde yağız var sırası cok oluyor sordum onuda cevap veren olmadı daha önce baktıran memnun kalan var mı diye?
Enesin numarasını benimle de özelden paylaşır mısınız ?enesi soranlar olmuş, enes iyidir hoştur ama bana 5 dediğinden 2si çıktı. Yine baktırır mıyım evet :)
Binnazda ares vardı kapanınca instagram açmış, areslevi1 diye binnaz favorimde o nettir yormaz tüm soruları cevaplar verdiği vadeler çıkmıştı. Olumlu olumsuz ne varsa söyleyenleri seviyorum. Ama böyle istanbul anadolu yakası yüzyüze baktırabileceğim birini arıyorum var mıdır?
Enesin numarasını benimle de özelden paylaşır mısınız ?enesin 6 ay once baktigi yildiznamede soyledikleri vadesiyle cikti