İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar Bakırköy’de ev yemeklerinde bakan enfali denyip memnun kalma var mı ?

Kızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu 😞

Kızlar falcı Rita kurtuluş taki şu an çalışıyor mu hala?
Herhangi bilgisi olan varsa bana dönerse çok sevinirim

Symbol Nişantaşı’nda Tuğçe’ye baktıran oldu mu? Ayrılmış ordan nerde olduğunu bilen var mı?

Ben antepten sevcan diye biri var ona baktirdim. Önceden dedikleri cok çıkmıştı arkadaşlarıma da çıkmıştı simdi yine onu denedim çıkarsa haber vereceğim. Anlıkta ve geçmişte iyi

Seba abla bence istanbul gördüğüm duyduğum baktırdığım en iyi fal bakan kişi , cafelere gidiyoruz bin lira veriyoruz 5 dk konusuyolar herkese aynı seyi söylüyorlar , seba abla detaylı detaylı göstere göstere bakıyor anlatıyor belki 40 dk sürüyor , gerçekleri duymak icin gidiyorum kendimi kandırmak icin değil açıkcası, biraz diğerlerine göre pahalı bakıyor ama en azından öğreneceğimi öğreniyprım sohbeti zaten bal gibi ilmine zaten hayranım , falcı arayanınız varsa bence mutlaka baktırın derim farkı görceksiniz, isteyen olursa telefon numarasını verebilirim

Seba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor

Seba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor
Seba hanim anladığım kadarıyla olumsuzluk konusunda master seviyede keşke hayırlı şeyler de bilseymiş diyesim geldi🙂

Reklam değil di mi 😭

Oğuzhan nasil peki onu da düşünüyorum baktiranlar söyleyebilir mi 🙏

Arkadaşlar bu gurupta çok eskiyim karı koca aradı için bir hoca var mı iyi tavsiye edeceğiniz

Olumlu bicok seyide bildi ama kimsenin pekte bilemeyeceği spesifik şeyler oldugu icin aklıma ilk bunları yazmak geldi , ama siz olumsuza odaklandınız sanırım 🤣

Back
X