buldunuz mu numarayıEvet ben baktırmıştım 8 ay önce ev yemekleri satan yerde Bakırköy de , telini kaybettim bana da atar mısınız rica etsem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buldunuz mu numarayıEvet ben baktırmıştım 8 ay önce ev yemekleri satan yerde Bakırköy de , telini kaybettim bana da atar mısınız rica etsem?
Bana da yollar mısınız?Merhaba biraz tuzlu bakıyor. Mayısta en son baktırdım, 1500dü
1 kez baktırdım anı dahi tutturamadı zaten çıkmadı da şükürKızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu![]()
Seba hanim anladığım kadarıyla olumsuzluk konusunda master seviyede keşke hayırlı şeyler de bilseymiş diyesim geldiSeba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor
Reklam değil di miSeba abla hem iskambil hem tarot bakıyor , iskambilde aklınızdaki kişi kimle napıyor sizle nolcak yazacak mı baskası var mı yok mu hersey cıkıyor , tarottada önce kendisi anlatıyor sonra soru sorabiliyosunuz , benim hakkında söyledikleri hep cıktı , erkek arkadasımın hastalıgından , onun ailesinin kaza yapmasına kadar , arkadasım baktırdı onun evlenip oğlu olcagını , baska bir arkadasımın kpcasının onu aldattığını hep böyle detay biliyor , biraz yoğun ama mesaj atarsanız size geri dönüş sağlıyor
reklamlarrrrrr:)Reklam değil di mi![]()
Seba hanim anladığım kadarıyla olumsuzluk konusunda master seviyede keşke hayırlı şeyler de bilseymiş diyesim geldi![]()
Seba hanim anladığım kadarıyla olumsuzluk konusunda master seviyede keşke hayırlı şeyler de bilseymiş diyesim geldi![]()
Reklam değil hakkettiği için yazmak istedim bence burda paylasılan bircok kişiden daha cok övülmeyi hakkediyor, siz baktırmayınreklamlarrrrrr:)