İSTANBULDA GEÇİM HK

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Kızlar bir şey sorcam ..

Yeni evleneceksiniz diyelim düğün vs masraflardan sonra İstanbul da kiracısınız mecburen Avrupa yakasında oturmak durumundasınız 3500 TL maaş yeter mi İstanbul da geçinebilmek için yoksa zar zor kıt kanaat mi geçim olur nedir durum

Not:Bir arkadaşım merak ediyor yorumlarınızı..

Yasanacak yere bagli.
Nereyi dusunuyorsunuz?

valla bana küçük şehirde yetmiyor o miktar
700 tl kira+aidat
bi de 1250 tl kredim var.
kiranız yüksek olursa kıt kanaat olur bence.

Semte bağlı
Kiranız 1000 olursa geçinilir mesela
Ama site isterim güvenlikli vs. dersen aidatla beraber 2000 kira olursa, çoook zor

Söylediğiniz semtlerin kiraları nispeten daha uygun. Geçinirler ama para artırmak isterlerse biraz kemer sıkmaları gerekebilir.

Biz yeni evlendik B.Düzü taraflarından ev aldık şuanda 3200 TL maaşımız var 2400 TL kredimiz Rabbime şükür geçiniyoruz düğünden kalan ufak tefek borçlarımız bitince daha da rahatlayacağız 3 yıl sonra 2 bin TL olacak kredi o zaman biriktirir araba olayına bile gireriz diyoruz ki maaşlarımıza bakınİstedikten sonra yapılmayacak hiç bir şey yok biraz sıkıntı olur bazen kolaylık olur Rabbim evlenene ev kurana yardım ediyor

hadi yaa o derece Yeşilköy çok mu pahalııı bi semt

Yeşilköy florya oralar pahalı yerler tabi. Beylikdüzü öyle değil. 3500 tl ile kira da varsa zor tabi. Pahalı semtlerde zaten çok zor ama kira 800 1000 civarı ise harcamalarına dikkat ederlerse geçinirler. Bizim kiramız yok maaşlarımızda iyi ama yine de bazen zor olabiliyor.İstanbulda yaşamak gerçekten zor.

2000 tl maasla kirada geciniyoruz cok sukur. Babam benim hastalik masraflarimi karsiliyor. (mide kanseri tedavisi goruyorum) Onun disinda esimin maasi yetiyor elhamdulillah. Ama semtine gore degisir. Beylikduzu Yakuplu'da oturuyoruz biz.

Öncelikle geçmiş olsun canımm.Allah acil şifalar versin inşallah şu mübarek cuma arefesinde..
Siz kirada mı oturuyorsunuz kiranız ne kadar canım

Eşimle benim toplam maaşımız 6.000 TL
Ay sonunu zor getiriyoruz :/ Krediler kartlar faturalar kira fln. Çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…