İSTANBULDA GEÇİM HK

İstanbul da kiralar uçmuş gitmiş. Annemler de Avrupa yakasında oturuyorlar. Ben hatta bizim oraları kenar mahalle olarak nitelendirmeme rağmen; en kötü evin kirası 1000 liradan başlıyor.. Yeşilköy de kiralar daha pahalıdır. Beylidüzü daha uygundur, ama beylikdüzü genel de site.. Site de oturursanız, site aidatı da olur.. Oda para.. Geçinirsiniz, ayın sonunu da getirirsiniz..

Beylikdüzü evi ne kadar aldınız cnaım hayrlı uğurlu olsunnn :*)

Ben değil bi arkadaşım canım..Avrupa yakası beylik düzü Yeşilköy o taraflar
ooooo paşa gibi gecinir birikimde yapar 3500 azmı bee bulurusn 2.1 ev 600 e kananı senin hatta ev kredisine bile girilir yani 600 kiraya vermceme 1000tl öderim ev alırım esenyurt tarafı özellikle cok iyi ev fiyatları

2000 tl maasla kirada geciniyoruz cok sukur. Babam benim hastalik masraflarimi karsiliyor. (mide kanseri tedavisi goruyorum) Onun disinda esimin maasi yetiyor elhamdulillah. Ama semtine gore degisir. Beylikduzu Yakuplu'da oturuyoruz biz.
Allah şifa versin tez zamanda inş.

hiç sevmem istanbulu yaaa

ooooo paşa gibi gecinir birikimde yapar 3500 azmı bee bulurusn 2.1 ev 600 e kananı senin hatta ev kredisine bile girilir yani 600 kiraya vermceme 1000tl öderim ev alırım esenyurt tarafı özellikle cok iyi ev fiyatları

Esenyurt yeşilköye yakın mı ben hiç bilmiyorum da özellikle oralara yakın olması gerek çünkü eşnn işi orda canım

Yeşilköy civarı istanbulun pahalı semtlerindendir tabiki. Evlerin çoğu eski ve kirası yüksektir yeni evlerin kirası uçmuş durumda zaten. Beylikduzunde nispeten daha ucuz her bütçeye uygun evler var Ma yine de 1 bcktan aşağı duzgun ev bulmak neredeyse imkansız... he geçinilir tabi de standartlarıniza bağlı...

Off aynen internetten baktım da... İstanbuldan 2 tane evin olsun sırtın yere gelmez Allahın izniyle dedim vala

şey düşünüyorlar canım kredi çekip ev almak 2000 tl kredi ödemeyi, kira yerine...kalanı da geçimleri olcak

Etrafımda daha kısıtlı para ile bu işie girişenler var aslında..Kira ve kredi arasında uçurum yoksa yapılabilir gibi duruyor ama

Helal olsun canım hem kredi ödeyip hem evi geçindirmek zor

Bence abartılacak kadar zor bir geçim olmaz...
Sigara vs gibi ekstra yüklü harcamaları yoksa pekala geçinilir...
1000 tl en kötü kira olsa ki Beylikdüzün' de sitede dahi 750 - 900 arası rahat bulurlar - hadi aidatla 1000 olsun yine , geriye kalır 2500 tl para ...
Pardon da bu parayla geçinemeyen insanların lüks hayatlar yaşadıklarını düşünürüm anca...
Kanaat en büyük zenginliktir. Yeri geldiğinde şükretmeyi de bilmek lazım ki - hala insanların asgari ücretlerle yaşadığı ve ölmedikleri bir ülkede yaşıyoruz...
Kısaca cevabım , evet geçinilir...

oooo 1.5 muuu

Beylikdüzü evi ne kadar aldınız cnaım hayrlı uğurlu olsunnn :*)
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallahtapusu harcı içine takılan kombisi derken 200 bine denk geldi canım biraz deli cesareti ama maalesef zorlanmadan da bir şeyler elde edilmiyor ileri de çocukla çok zor olurdu şuanda biz aldıktan sonra da fırladı iyice faizler fiyatlar

şey düşünüyorlar canım kredi çekip ev almak 2000 tl kredi ödemeyi, kira yerine...kalanı da geçimleri olcak
Mantıklı 1000 lira kira ödeyene kadar, 1500 2000 liraya konut kredisi ödeyebilir.. Sonuçta kiralar her sene artacak, ama kredi sabit kalacak.. Kalanıyla da geçinmek; kişilerin hayat şartlarına ve koşullarına, hayattan isteklerine ve beklentilerine bağlı.. Ama asgari düzeyde, ayın sonunu getirir..

Ayrıca esenyurt un é 5 yakın kısımları iyi ama içeri kısımları önermiyorum. Yaşam kaliteniz ekside olur. Arabasiz aksam vakti sokağa bile cikamayabilirsiniz bazı bölgelerinde.

2000 tl maasla kirada geciniyoruz cok sukur. Babam benim hastalik masraflarimi karsiliyor. (mide kanseri tedavisi goruyorum) Onun disinda esimin maasi yetiyor elhamdulillah. Ama semtine gore degisir. Beylikduzu Yakuplu'da oturuyoruz biz.
Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah

ye
Esenyurt yeşilköye yakın mı ben hiç bilmiyorum da özellikle oralara yakın olması gerek çünkü eşnn işi orda canım
yeşilköy kücükcekmeceye yakın arkadasın nerden istiyor orayı söyle beylikdüzü nerde yeşilköy nerde yakın ama 2 semt degil yani arabayla 40 dakika beylikdüzünü cok iyi biliyorum mesela gülpınar da kiralar 800 ama avcılardan sonra esenyurta git torium un arkaları falan sanayi mahallesi diye geciyo cok iyi evler var 0 a beylikdüzünün her semti pahalı degil ama sitede oturursa bosa 300 lira verir ki oda en az kirada 1300 olsa al sana paranın yarısı gitti ama esenyurtta 150 bine güzel evler var alır onu öder biter bari zaten altında araba olsada olmasada semmte dolmus metrobüs güzergahında calısan insna icin semt öncemli degil maası dahilinde en azından ev alır rahat eder

Haklısın canım da... yol parası elektrik (100TL) su(100tl) doğalgaz(400tl) aidat (200TL) derken zaten onlardan da 1000 tl gidicek e hiç mi alışveriş yapmıcaksın alışveriş pazarda ayda 300 gitse zaten eline 1000-1200 TL para kalıyor bununla zaten lüks yapamıyorsun bence..

bide işi yeşilköye yakınsa neden sefaköye bakmıyor ki sefaköyde evler daha uygun yesılköy florya biraz sosyetik semt olduguna tabili pahalı yani ama sefaköy 5 dakıka araası arabayla yeşilköye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…