walla isterseniz sibel moda evi die arattırın google dan .kendiniz inceleyin...Durumu olan var olmayan var belki birilerine bi faydası dokunur.
Bana kızmayın.. Ama uyarmak istiyorum...
Web sitesindeki resimlerin hiçbiri (resmin üzerinde sibel... yazan bindallı hariç) kendi diktikleri gelinlikler değil...
Hepsi bilindik markaların kataloglarından alıntı...
Ortaya çıkarttıkları işin nasıl birşey olduğunu göstermemişler. Bu da benim için güvenmemek için geçerli bir sebep...
Ama tabiii maddi durumu olmayıp da gelinlik alamayacaklar için iyi bir fırsat....
ya kiralik hayatta almam ben bi ömür saklamalısın hayatında bi dönüğm noktası hayatının en güzel günü
arkadaşım paylaşımın için sağol bende ünlü bir moda evinde çalışıyorum bu sözü geçen moda evinin sitesindeki resimler bizim mekanlar mankenler fotoğrafçılar reklamcılar dergiciler tutup milyarlarca harcamalar yaparak çekilen katalog çekimlerini hiç zahmetsiz kendi sitesine geçiren moda evinden ne beklenir bilmiyorum ama yaptığı kampanyada kendilerine başarılar dilerim işi bilen bilmeyen herkeze dükkan açma yetkisi verilirse farklı bişey beklenemez 200 liraya gelinlik dikmek mümkün bişey olsa inanın bun u hepimiz yaparız kimse müşteri kaybetmek istemez o özel gününüzde o en değerli elbiseye ne olur önem verin pahalı demek güzel demek değil bunu savunmuyorum ama emin olunki kimse sıfır giyilmemiş bir gelinliği 200 liraya vermez hemde yanında extraları olarak araştırma yapmadan bu özel seçiminizde karar vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?