Amin inşallah. Şu an ben de tamamen size katılıyorum. Bu fiyatlara ben de gitmem. Evde de cesaret edemem :) Bakalım belki hastanesinde bu tarz etkinlikler olan birisi olur da fikir verir :) Ben araştırmaya devam ediyorum bizim belediyenin var aslında ücretsiz ama hamilelere yönelik değilmiş.
Benim de şu an 5.haftaya döndüm kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var. Hatta heralde bu sefer kanama oldu diye iyice bekliyorum. Doktora söyledim değerlerin normal bi problem yok dedi. Başka da bir şey demedi. Açıkçası benimki dinlen istirahat et filan da demedi ben de dayanılmaz olmadığı sürece günlük hayatıma devam ediyorum. Geçen hatta uzunca bir yol yürüdüm. Doktor kendi dinlen dikkat et filan demediği için dinlenince nazlanıyomuşum gibi olur gibime geliyor doktor dese istirahati artıracağım ama :))
Bu arada sizlere ilk 3 ay seyahatle ilgili bir şey dendi mi? Hem nisanda hem mayısta ayrı ayrı 2 yurtdışı planımız vardı bizim. Hem görev hem gezme amaçlı. Birer hafta. Şimdi doktora söylemedim ama herkes için bu 3 ay tetikte olma durumu geçerli mi acaba? Gidemezsin derse diye korkuyorum.