Doğuma Hazırlık Istanbul'da hamile pilatesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 26 yada 27şubattı. Geçen perşembe gittiğimde kese oluşmuş 4 haftalık gibi görünüyor dedi.

ben hala gitmedim kan testi yaptırdım martın 25 inde 1 haftalık dediler arkadaşım biraz bekle dedi kese sonradan oluşuyor dedi bende bekliyorum ultrason ile mi baktılar size

ben hala gitmedim kan testi yaptırdım martın 25 inde 1 haftalık dediler arkadaşım biraz bekle dedi kese sonradan oluşuyor dedi bende bekliyorum ultrason ile mi baktılar size
1 haftalık dedilerse beklemek mantıklı. Karından ultrasonla baktılar. Benim 21 martta bakıldı demekki 3 haftalıkmış o zaman, 21 martta bir şey görünmüyor dedi. 28 martta keseyi gördü. kalp atışı için iki hafta daha sabret dedi ama bende myom ve kist çıktı o yüzden sanırım bu hafta gene perşembe çağırdı.

İNŞAALLAH 2 Mayıs'ta gideceğim dedim bebeği görebilmek içinde biraz zaman geçsin istiyorum şuan için bekliyorum bakalım bir sabah dayanamıyorum gideceğim diye tutturmazsam .İNŞAALLAH sizde sorunsuz kavuşursunuz yavrunuza

Erken öğrenmek bu yüzden zor gerçekten ben bir haftayı zor geçirmiştim Allah sabır versin size :) amin hepimiz inşallah

Şimdi onu yapayım hemen. Yemeği canım istemiyor ama atıştırmalıkları yiyebiliyorum Allah tan. İnşallah olmaz hiç sıkıntın

Şifa olur inşallah canim.
Rabbim hicbirimize dert sıkıntı vermesin inşallah canim.

merhaba bende beykozda oturuyorum 3 aylık hamileyim. erdem hastanesini düşünüyorum. sen buldunmu doktorunu?

merhaba bende beykozda oturuyorum 3 aylık hamileyim. erdem hastanesini düşünüyorum. sen buldunmu doktorunu?
Yok canım henüz görüşmedim 4.aydan sonra filan özele başlamayı düşünüyorum inşallah her şey yolunda giderse. Aklımda medipol koşuyolu var ama bilmiyorum kararsızım hala

Yok canım henüz görüşmedim 4.aydan sonra filan özele başlamayı düşünüyorum inşallah her şey yolunda giderse. Aklımda medipol koşuyolu var ama bilmiyorum kararsızım hala
güzel bir hastane ben özel sağlık sigortası düşündüğüm için orası olmuyor. bende 13.haftadayım artık iyi bir yer
bulmam lazım:)

merhaba , ben pilates eğitmenliği yapıyorum fakat hamile pilatesi ayrı uzmanlık gerektiren bir dal mutlaka klinik pilates belgesi olan bir yere gidin işinin uzmanı ve hamile pilatesi eğitimlerini tamamlamış biriyle çalışmalısınız. doğum için çok faydalı olduğu bir gerçek :)

Yeni dogan yogun bakimi olmayan bir yerde dogum yapmanizi tavsiye etmem..

Ben 3. Ayimin icinde tekne tatiline gittim.. hic bisey olmaz seyahetle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…