İstanbulda Hangi doktoru önerirsiniz ?

NeYoOo

'Hep Aklımda Kalıcaksın'
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
314
0
16
İstanbul
Karar verme aşamasındayım ama hiç araştırmadım birazcık sizlerin yazılarınızı okudum o kadar..
Bilgilendirmek için Ameliyat olduktan sonra ne kadarda normale dönebiliyoruz kaç gün sonra çalışmaya başlayabilirim?
Lütfeen Yardımcı Olurmusunuz...????????????????????????????????????????????

Çalışmaya kardeşim sanırım bir haftada dönmüştü. Ameliyattan sonra bol buz koymuştuk burna gerçekten çok rahat bir ameliyat sonrası, kullanışlı ve estetik bir buruna kavuştu ben hüseyin altunu tavsiye ederim fiyatı da çok uygun

Çokkk teşekkür ederim ilgin için..
Yeri nerede birde cok uygun dediğin fiyat nedir ne zaman oldu kardeşin ?
Cok soru sordum yaa :)

Cnm bende emailstim huseyin beyle ozel yunus hastanesinde 3500tl yapior bende onunla.gorusucem ama bakalim artik bide kuzulu kardesin burun resmini ekliyebilirmisin lutfen bi bayaninki gordum gayet hos bi burun yapmisti

Merhaba

Ben 1,5 yil once hem burun hem cene ayni anda ameliyat oldum. Burun icin muayeneye gittigimde cene geriligimin oldugunu soyledi doktorum ve ameliyat olmaya karar verdim. Nefes problemimde vardi. Hepsi tel ameliyatta halloldu ve 10 gun sonra sislik ve morluklarim gecmisti. Isbasi yapabildim hic sorunsuz. Doktorumun muayenehanesi istanbul bagfat caddesinde. Op. dr. Abdulkadir Goksel. Aneliyati 2 hastanede yapiyor. Central hospital ya da memorial. Ikisinin fiyati farkli. Central daha uygun. Ben 5500 tl ye yaptirmustim. Su anda sanirim 7000 tl imis. Butcen nedir bilmiyorum ama kendisini tavsiye ederim. Ameliyat olali 1,5 yil olmasina ragmen nefes sorunum ya da burnumda herhangi bir sorun yok. Kendisi kbb uzmani ayrica plastik cerrahi egitimi almis. Bu sebeple burnun icin guzel, dogal ve uyumlu burun yapiyor. Ilgilenirsrn resimlerime profilimden bakabilirsin.

Ben Fadlullah Aksoy'u öneriyorum. Yeni ameliyat oldum ve o kadar güzel bi burun yaptı ki çok doğal oldu.Henüz hala şiş ama şiş olduğu bile gözüme batmıyor böyle kalsa bile mükemmel yani haha

ben dr.sadullah karunu tavsiye ediyorum eli cok hafif şişlik morarma bende olmadı ki ben diş cektirdikten sonra yanagı şişen biriyim ve cok guzel burunlar yapıyor ayrıca hastasını yolunacak kaz olarak gormuyor fiyatı 3500 medilife da yapıyor ameliyatı.

zyk78 Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ve bu kadar güzel anlattığın için hemen araştırma yapıcam

Ben Fadlullah Aksoy'u öneriyorum. Yeni ameliyat oldum ve o kadar güzel bi burun yaptı ki çok doğal oldu.Henüz hala şiş ama şiş olduğu bile gözüme batmıyor böyle kalsa bile mükemmel yani haha

Peki ne zaman ameliyat oldun ben biraz sıkıntı yapıyorum açıkçası en fazla 3 hafta evde olabilirim akabinde hemen iş başı yapmak zorundayım..
işlerim yoğun olduğu için yerime bakıcak başka kimse yok o yüzden yüzüm gözüm mor olur mu ağrım sızım olur mu diye çok düşünüyorum.. :S

Buna Çok sevindim gerçekten çok çok teşekkür ederim..
Aslında fiyatıda iyimiş çünkü forumda okudum da yorumları fiyatlar yüksek..

merhaba geç oldu ama yunus emrede 3500 e acıbademde 4000 tl ye yapıyor bildiğim kadarıyla daha yeni komşum aradı da. acıbademle anlaşacakmış orada olursa sanırım 4000 e yaparım demiş. bu arada kardeşim şehir dışında şöyle baktım da kardeşimin gönderecek doğru düzgün resmi hiç yok bir tane kalabalıkta düğünde çok uzaktan karşıdan çekilmiş resmi var. ondan da bişey anlaşılmıyor. evli çocuklu olunca genelde kendi aile resimlerin çok oluyor.

bu arada ades.kaya arkadaşın burnu da hüseyin altundan çıkma muhteşem yapıyor bir onun resimlerine bak derim. benim arkadaş listeme eklemiştim.

Kardeşimin bir düğünden resmini buldum kırptım senin için haberin olsun canım. Çok dğal ve güzel burnu var kırık ve çok çirkindi harika yaptı yıllar önce

Merhaba ellerine, parmaklarına sağlık ilgilendiğin için Ablacımmmm....
Evet doğal olarak öyledir ama resmi bulmuş buluşturmuş koymuşsun
Çok çok çok çok teşekkür ederim mutlaka arıyıp görüşcem..

Bugün tam 1 hafta oldu yani 6 temmuz sabahı ameliyat oldum. Morluklar 2. gün en üst seviyeye ulaştı ve 3. günden itibaren inmeye başladı şuan 1 hafta oldu şişlik yok hafif morluk var ama makyajla kapatılabilecek kadar. 2 gün nefes problemi oldu biraz da telaşlıyım heralde o yüzden oldu doktor bi şey bulamadı psikolojik dedi çünkü, ama hiç bi şekilde ağrım olmadı zaten ağrı kesici ilaç veriyorlar sana canın ağrımaya başladığında ondan içiyorsun.Ama inan bana ona gerek bile duymayacaksın. Tamponlarım dün çıkartıldı inan "Ah" bile demedim. Çok mükemmel bi doktor gerçekten.

Allah Nazarlardan saklasın maşallah ne güzel hiç problem yaşamamışsın o zaman senin gibi olursa eğer ben 3 haftada bomba gibi olurum he ne dersin :):)

Nehir hanım merhabalar ben de burun ameliyatı olacağım ama 2 doktor arasında kaldım,alper yenigün ve fadullah aksoy.sizde ameliyat olmuşsınuz 3 sene geçti memnun musunuz hala istediğiniz gibi mi?

merhaba alper yenigün de burun estetigi ameliyatı olcam nasıldır acaba tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…