M Mnurrr34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2019 3 0 1 28 12 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NeYoOo #21 nehir_simge .!.: Ben Fadlullah Aksoy'u öneriyorum. Yeni ameliyat oldum ve o kadar güzel bi burun yaptı ki çok doğal oldu.Henüz hala şiş ama şiş olduğu bile gözüme batmıyor böyle kalsa bile mükemmel yani haha Genişletmek için tıkla... Merhaba bende fadlullah beye olmayı düşünüyorum. Özelden rica etsem burnunun fotoğrafını gönderir misin
nehir_simge .!.: Ben Fadlullah Aksoy'u öneriyorum. Yeni ameliyat oldum ve o kadar güzel bi burun yaptı ki çok doğal oldu.Henüz hala şiş ama şiş olduğu bile gözüme batmıyor böyle kalsa bile mükemmel yani haha Genişletmek için tıkla... Merhaba bende fadlullah beye olmayı düşünüyorum. Özelden rica etsem burnunun fotoğrafını gönderir misin
elfkkk Haydi Bismillah...6 lı rakamları görelim artık;) Kayıtlı Üye 1 Ekim 2014 1.756 6.143 158 21 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NeYoOo #22 Nehir_simge merhaba uzun zaman olmuş ama umarım görürsünnn
L lemonthings Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 4 0 1 34 22 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NeYoOo #23 ben Doktor Abdülkadir Gökseli düşünüyordum doğal bir burun istediğim için kendisi hakkinda kötü bir yorumda görmedim. Ama malesef zamanlama uymadi.
ben Doktor Abdülkadir Gökseli düşünüyordum doğal bir burun istediğim için kendisi hakkinda kötü bir yorumda görmedim. Ama malesef zamanlama uymadi.