İstanbulda ikiz gebelik uzmanı dr tavsiyeleriniz

jxuxpiter

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
643
İstanbul
doğum yapmış arkadaşlardan rica ediyorum
biz yolun başındakilere tavsiye edebileceğiniz ya da asla gitmeyin diyeceğiniz uzman dr lar kimlerdi

merhaba cnm ben baya doktor değiştirdim...ve öylesine latif küpelioğluna bir arkadaşımın ısrarı üzerine gittim 1 ay sonrada tedaviye girdik...tedavisi çok iyi en azından kendi adıma çok memnun kaldım...
ayrıca aynı yerde tüp bebekte jane hanımda çok iyi............

ama gebelik takibinde iyi değiller çok yoğunlardı ...ben memnun kalmadım .....zaten zor zahmet hamile kalıyorsun...
doğal olarak,doktordan ilgi görmek ,endişelerini aydınlatmasını bekliyorsun...bu bende olmadı bu yüzden ayrıldım....

tedavi için öneririm sizlere...

pendikte oturuyorum pendik ve çevresinde oturan ikiz anne adayı yokmu ya da anadolu yakasında oturan
lütfen tavsiyelerinizi paylaşın bizlerin durumu özel en iyi siz bilirsiniz

canım ben 2010 4 haziranda ikizlerimi dünyaya getirdim,şuan ataşehir memorial hastanesinde olan doktorum doç.dr.tolga ergini tavsiye ederim,bebeklerim onun dikkati ve tecrübesi sayesinde erken doğmadı ve küvöze girmedi,çok iyi bir doktor ve insandır hepsinden önemlisi,ben doğum yaptığımda acıbademdeydi şimdi memoriale geçti,asla pişman olmazsın.sağlıkla kucağına almanı dilerim,ayrıca facebooktaki grubumuzdada bize katılabilirsin ikizlerle yaşam (çınar sabırlı)

Son düzenleme:
Back
X