istanbul'da kurşun döktürmek istiyorum

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
66
Balıkesir
evet batıl inanç, nas felak okusan yeter, bol bol kuran oku dua oku diyeceksiniz ancak zaten okuyorum nas felak ayet'el kürsi... saçma sapan şeyler başıma geliyor bu aralar, negatif enerji toplamış olduğuma inanıyorum ve kurşun döktürmeyle nazar almanın bağıntılı olduğuna inanıyorum...
istanbul'da kurşun döktürebileceğim yer var mı?
bilenler yazabilir mi?

lütfen lütfen lütfen;

sene 2014 bunlara mı inanıyosun?
eğitimlimiz buysa cık cık cık cık
bırakın bu kocakarı inançlarını
hepsi batıl bunların
dua et bunların sonu kötü

diyecekler yazmasın! nolur ya! kimseden fikir almak için açmıyorum bu konuyu sadece yer bilenler aydınlatsın diyorum. benim aklım bana yeter sadece yer bilenler yazsın ya da pozitif yorumlar farklı fikirler sunacaklar yazsın.
neyse ya istediğinizi yazın bana ne:) işime geleni alırım.

Google neye kadir değil! Yazınca çıkıyor bir kaç tel kurşun için bile. Bununda piyasası varmış. Ama öyle bilmediğin insanın evine gidilir mi? Burada birisi verse, şuraya git dese ona gidecek misiniz? Konu komşunuza sorun bence, bilen çıkar.

Hayrola başınıza ne geldi ki?

Reactions: pea

google dan baktım ancak burda bir kişiden referans almak daha mantıklı geldi... ardarda şeyler oldu, sürekli sağlık sorunları yaşadım ailemle ilgili can sıkıcı durumlar oldu, tesadüf değil diyorum artık çünkü çok sıklaştı son bir ayda. nas felak okurken sürekli esniyorum falan falan..
hayatımda hiç fal baktırmadım (benim için baktıran oldu bana söyledi ancak benim haberim yoktu) böyle geleceği söyleme muska büyü hiç uğraşmam ancak kurşun ve nazar çok kuvvetle inandığım şeyler, 5 yıldır hiç kurşun döktüremedim içim sıkılıyor... kurşun döktürdüğüm kişi istanbul da değil.
teşekkürler cevap için.

Hani burada size tavsiye verecek kişiyi de tanımıyorsunuz diye uyarayım dedim sadece. Bilmediğiniz birini ne eve alın, ne de evine gidin.

Bir kere görmüştüm, çok kolay bir işleme benziyor. Eritiyorlar suya döküyorlar. Olmadı o eski gittiğinize sorsanız. Gelemiyorum kendimiz yapabilir miyiz diye? Yapılır sanki, ya da o kişinin tanıdığı vardır Istanbul'da yine.

Geçmiş olsun bu arada. Acil şifalar inşallah.

Büyü, cin, hoca, tılsım, kurşun döktürme vb konular, dini konular açılması yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…