Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiistanbulda morfoloji sorunu için doktor önerisi
Merhaba morfolojinin 1 olmasi gebelige engel degildir diyor doktorlar. Yasiniz ileriyse tup bebege gecin acikcasi kurlerle vs vakit kaybetmeyin derim biz kaybettik ki bizim tum degerlerimiz kotuydu su an tup bebek yapiyoruz ama gorduk ki degerler daha da kotu olmus vitaminlere ragmen.
Merhaba morfolojinin 1 olmasi gebelige engel degildir diyor doktorlar. Yasiniz ileriyse tup bebege gecin acikcasi kurlerle vs vakit kaybetmeyin derim biz kaybettik ki bizim tum degerlerimiz kotuydu su an tup bebek yapiyoruz ama gorduk ki degerler daha da kotu olmus vitaminlere ragmen.
Anliyorum su an bende beklemedeyim transferim oldu ama pek umidim yok malesef dondurulmusum da yok Ne kadar zaman denediginize de bagli bizim neredeyse 2 senede 1 kere oldu o da 5. haftaya kadar sadece. Yumurta kalitesiyle de ilgili oldugunu dusunuyorum sonucta cok dusuk spermle hamile kalanlar oluyor.