Nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açıyorum konuyu kızlar bayrampaşa yıldırımdan esenyurt devlet hastanesine nasıl gidilebilir ? yeni işim oraya çıktı yardımcı olur musunuz lütfen yarına kadar teşekkür ederim yardım edenleree
Canım avcılara metrobüsle gelceksin, ordan minübüsle ve ya otobüsle esenyurt meydana gelceksin. Ordan tekrar minübüsle devlet hastanesine inceksin. Hastane esenyurt meydanın çok çok aşağısında yol çok uzun minübüsten başka birşey de geçmiyor otobüs filan. En son minübüsler geçiyordu uzun zamandır gitmedim bende oraya ama hala geçiyordur inşallah.
Canım avcılara metrobüsle gelceksin, ordan minübüsle ve ya otobüsle esenyurt meydana gelceksin. Ordan tekrar minübüsle devlet hastanesine inceksin. Hastane esenyurt meydanın çok çok aşağısında yol çok uzun minübüsten başka birşey de geçmiyor otobüs filan. En son minübüsler geçiyordu uzun zamandır gitmedim bende oraya ama hala geçiyordur inşallah.
hadi ya avcılar metrobüsten minibüse binicem ondan sonra tekrar bi vesait daha... off çok uzakmış yolda geçicek bütün günüm sanırım iş değişikliğine gidicem. Sağol canım :/
canım ben avcılarda oturuyorum benim amcamda yıldırımda oturuyor. hep gidip gelirm en kısa yol metrobüsle avcılar ordan sanırım tokat mahallesi minübüsleriydi yada balık yolu yeşil veya pembe başlıklı olanlar yani. onlara bineceksin hastanenin önünde indiriyor. çok fazla trafikte olmuyor minübüste en en geç 1 buçuk saatte orda olursun.