Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul'da Tarot ya da Kahve falı baktırabileceğim bir cafe arıyorum.Önerilerinizz??
Merhaba,aranıza yeni katıldım böyle bir bölümün olmasına sevindim açıkcası.Uzun zamandır fal baktırıyorum birçok falcıya gitmişimdir ama hiçbir sonuç alamadım.Eğer gercekten iddialı bir yer, kişi biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :))
katina ogrenmek istiyorsan bol bol bakman lazim, kitaptaki acilimlari bosver, google dan iliski acilmini , alyans ac`ilimini falan bul onlara bak derim, daha kolay olur ilk baslarda.
basta kartlari yan yana geldiginde baglayamayacaksin ama baktikca otursacaktir, ama bence herkesin bakabilecegi bir fal degil, benim arkadaslarimin cogu aldi deste ve kitabi herkei n evinde oyle duruyo ogrenemediler, bikip biraktilar.
cafe olarak bilmiyorum da.ben gecenlerde ben melis diye bir arkadaşım götürdü beni birinin yanına muhteşem bakıyor.eğer isteseniz numarasını verebilirim de size