Gop ta avrupa şafak hastanesi serdar işcanda oldum tedavi bugün transferimin ikinci günü daha inşallah olumlu olurMerhaba hanimlar
Istanbulda tup bebek deneyimi olanlar veya planlayanlar.
Insallah güzel haberi hayirlisiyla alirsinizGop ta avrupa şafak hastanesi serdar işcanda oldum tedavi bugün transferimin ikinci günü daha inşallah olumlu olur
Sagolun yazdiginiz icinHic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Merhaba sagolun ilk yazansinizHic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Merhaba yazdiginiz icin sagolun.sansiniz bol olsun bu seferkindeHic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
İnşallah cnm evet ilk tüp bebek denememInsallah güzel haberi hayirlisiyla alirsiniz
Ilk tedaviniz miydi
Kismetse bende kasim sonu ilk tedavime basliyacagimİnşallah cnm evet ilk tüp bebek denemem
Benim tedaviler peşpeşe olduğu için sanırım aldım malesef kiloKizlar en cok okuduklarimdan biri tedavide kilo alimi.
Siz nasil gecirdiniz bu süreyi?
Ön görüşme yaptın mı cnm istenilen testler için daha öncede gidebilirsinKismetse bende kasim sonu ilk tedavime basliyacagim
Yaptim canim.yurt disinda yasiyorumÖn görüşme yaptın mı cnm istenilen testler için daha öncede gidebilirsin
İnşallah ilk denemende tutar cnmYaptim canim.yurt disinda yasiyorum
Benim zaten fazla kilom oldugu icin dert ediyorum da.sonuclar güzel olsun en önemlisi oBenim tedaviler peşpeşe olduğu için sanırım aldım malesef kilo
Insallah hayirlisiyla hepimizinkiİnşallah ilk denemende tutar cnm
Aynen cnm sonu güzel olsunda kiloları veririz inşallahBenim zaten fazla kilom oldugu icin dert ediyorum da.sonuclar güzel olsun en önemlisi o
İnşallah cnmInsallah hayirlisiyla hepimizinki
Merhaba,ben de oraya baslicam.hangi dr acaba?Hic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Ben ilk tedavimde 4 kg kdr aldim ne yazik kiKizlar en cok okuduklarimdan biri tedavide kilo alimi.
Siz nasil gecirdiniz bu süreyi?
Ben ilk tedavimde 4 kg kdr aldim ne yazik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?