Istanbulda tüp bebek yaptiranlar

Ben istanbul anadolu yakasinda murat emanetogluna yaptirdim tedavimi gayet memnunum surecten dogumuda kendisi ile yapicam

herkese merhaba hamıle olanlara Rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın tedavı surecınde olanlarada tez zamanda saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın bn arkadasım ıcın yazıyorm tup bebek yaptrmak ıstıyor fakat ınternette bır suru bılgı var bahcecıde embryoların karıstıgı dogru mu ? bırde acıbademı onermımısler gıden var mı oraya cok kalabalıkmıs sanırım ilgi nasıl?

Valla canım ben bahcecide tedavi oldum hic öyle bisey gormedim kaç tane ayrı onaydan geçtim hatta onay vermekten bıkmıştım artık her adımda bilgi onayliyorsun falan

Merhaba bende bahceciye gidiyordum ama nedense bi anda vazgeçtim oysa çok memnundum attıkları her adımdan bi anda oldu ve vazgeçtim nedense.. şimdi eğitim araştırma hastahanesine gidiyorum çok tatlı kadın doktora denk geldim şükür doktor konusunda sorun yaşamadım herşey yolunda tevekkül allahıma kaldı.. iğnelere başladım bugün 3. Günüm inşaallah hepimiz için en güzel mucizeler olur

Evet bahcecide bir ara embriyolar karisti. Bahcecide devlet hastanesi gibi. Ben nefret etmistim. Memorial da iyi

Doktora sordunuz mu bu konuyu.gercekten sikinti cunku

Canım bende bahçecide tedavi oldum transfer sırasında kaç kere ismimi eşimin ismini falan sordular sanmıyorum böyle bir şey olduğunu ve ben çok memnun kaldım Allaha şükür bebeğimide doğurdum

Canım bende bahçecide tedavi oldum transfer sırasında kaç kere ismimi eşimin ismini falan sordular sanmıyorum böyle bir şey olduğunu ve ben çok memnun kaldım Allaha şükür bebeğimide doğurdum

Bu oldu haberlere falan ciktilar. Davalar acildi. Bir suru olay oldu.

kızlar valla bende bahçeci hastasıyım mehmet bey doktorum hiçde anlatılan gibi bir yer değil. sgk hastanesi gibi demişsiniz ama memorialde bence durum öyle çünkü her gittiğinde seni başka başka doktorlar görüyor. açıkçası benim için bu durum uygun değil. ben beni takip eden bir doktor olsun isterim herşeyimle o ilgilensin isterim ki sağolsun mehmet bey beni benden çok düşündü tedavim boyunca

aynen canım valla her adımda onay her adımda tek tek kontrol valla anne olduysam sabri bey sayesinde allah da razı olsun her duamda varlar

Merhaba tedaviniz hayirli olsun hangi devlet hastanesine gidiyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…