Merhaba yarin sana güzel bir baslanc diliyorumKizlar merhaba,bnim de ilk tedavim elazig medikalpark,negatif.yarin bahçeci fulyada baslicam
Valla normal mi bilmiyorum ama benm zaten fazla kilom vardı.bi de onlar eklendi.hem de verilemeyen cinsindenKimileri 10 filan yazinca 4,5 normal oluyor galiba
Insallah cnmMerhaba yarin sana güzel bir baslanc diliyorum
Sehir dusindan mi geliyorsun?nerede kaliyorsunMerhaba yarin sana güzel bir baslanc diliyorum
Güzel sonuclar alalimda.kac kiloyla tedaviye basladiniz acaba?Valla normal mi bilmiyorum ama benm zaten fazla kilom vardı.bi de onlar eklendi.hem de verilemeyen cinsinden
76yla baslayip 81le bitirdim.bes kiloymus bu aradaGüzel sonuclar alalimda.kac kiloyla tedaviye basladiniz acaba?
Ne güzel saglikla kucaginiza alin meleginiziBen istanbul anadolu yakasinda murat emanetogluna yaptirdim tedavimi gayet memnunum surecten dogumuda kendisi ile yapicam
Ne güzel saglikla kucaginiza alin meleginizi
Ilk tedaviniz miydi
Ay bende cok kotu oldum hashimatodan dolayi ztn 10 kilo almistim 64 olmustum ustune tup bebek 72yim aglicam spor diyet hicbisi ise yaramiyorValla normal mi bilmiyorum ama benm zaten fazla kilom vardı.bi de onlar eklendi.hem de verilemeyen cinsinden
herkese merhaba hamıle olanlara Rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın tedavı surecınde olanlarada tez zamanda saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın bn arkadasım ıcın yazıyorm tup bebek yaptrmak ıstıyor fakat ınternette bır suru bılgı var bahcecıde embryoların karıstıgı dogru mu ? bırde acıbademı onermımısler gıden var mı oraya cok kalabalıkmıs sanırım ilgi nasıl?
Canım bende bahçecide tedavi oldum transfer sırasında kaç kere ismimi eşimin ismini falan sordular sanmıyorum böyle bir şey olduğunu ve ben çok memnun kaldım Allaha şükür bebeğimide doğurdum
Merhaba tedaviniz hayirli olsun hangi devlet hastanesine gidiyosunuz ?Merhaba bende bahceciye gidiyordum ama nedense bi anda vazgeçtim oysa çok memnundum attıkları her adımdan bi anda oldu ve vazgeçtim nedense.. şimdi eğitim araştırma hastahanesine gidiyorum çok tatlı kadın doktora denk geldim şükür doktor konusunda sorun yaşamadım herşey yolunda tevekkül allahıma kaldı.. iğnelere başladım bugün 3. Günüm inşaallah hepimiz için en güzel mucizeler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?