İstanbulda yaşamaktan nefret ediyorum.

geçen hafta istanbuldaydım,bu gidişimde gerçekten banada çok pahalı geldi,tünel sanırım 3 tl olmuş,otobüs 4 tl,eskiden ucuz diye terkoz,beyoğlu pasajlarına giderdim,25-30 tl den aşağı blüz kazak vs...yok.ben o paraya mağazadan bedenli tertemiz kazaklar alırım.otelimiz taksimdeydi,atatürk havaalanına 2 saatte ulaştık,herkes üstüste falan,beğenmedim.gerçekten ulaşım niye o kadar pahalı olmuş anlam veremedim?:19:

Dünyanin en büyük havaalanini insa etmeye calismak, Taksim projeleri yaratmak, daha niceleri... Parayi nereden bulacaklar iste? Hersey pahali , güya is yapiyorlar. Sonra da bilmem kac yilda kac km yol kat ettik diye reklamlar :1:
Insanlarin da umrunda mi sanki, yahu benim cebimden cikiyor bu para deyip, isyan etmedikce, o cepler daha cok bosalacak.

İstanbuldan başka şehirde yaşayamam gibi geliyor. Bu kadar zorluklarına rağmen hala mi sevilir bir şehir.
Nazlı bir kadın gibi...
Bize yar olmuyor da turistlere bütün ikramı iltifatı
Yine de onsuz olamayan aşığız bizde tüm çektiğiz acılarıyla...

doğma büyüme istanbulluyum
üniversiteye küçük şehre gittim,derin bir ohhhh çektim :)
gerçekten yaşanmaz istanbulda..
zaten yaşarken ıskalıyo insan çoğu zaman istanbulda yaşamaya değecek şeyleri.Denizi,tarihi güzellikleri,konser alanlarını falan...
Bence en iyisi gelişmiş bir küçük şehirde yaşamak,düzenli aralıklarla da istanbula TURİST olarak gitmek...
Kendim için en büyük dileğim Karadenizde bir sahil kasabasında çalışıp çocuklarımı büyütmek,istanbula da sık sık ailemi ziyarete gitmek :))

doğma büyüme istanbulluyum
üniversiteye küçük şehre gittim,derin bir ohhhh çektim :)
gerçekten yaşanmaz istanbulda..
zaten yaşarken ıskalıyo insan çoğu zaman istanbulda yaşamaya değecek şeyleri.Denizi,tarihi güzellikleri,konser alanlarını falan...
Bence en iyisi gelişmiş bir küçük şehirde yaşamak,düzenli aralıklarla da istanbula TURİST olarak gitmek...
Kendim için en büyük dileğim Karadenizde bir sahil kasabasında çalışıp çocuklarımı büyütmek,istanbula da sık sık ailemi ziyarete gitmek :))

istanbulda yaşamayı çok istiyorum. bende ankarada oturuyorum nefret etmemin sebebi hem uzun yıllardır bu şehirde kalmam hemde avm den geçilmiyo ne yazıkki. ayazı bi başka. çamuru yağmuru ayrı dert,kışın feci felaket. ama istanbul bana daha farklı geliyo. mesela kayıp şehir diye bi dizi varya. orda istanbulu farklı açıdan anlatıyo ve benim çoook hoşuma gidiyo bu durum. hep izlerim o yüzden

tam benlik bir topikmiş böyle duygusal bir günümde yazmak istedim. 2 yıldır İstanbulda tek başıma yaşıyorum öğretmenim burda olmak ızdırap resmen benim için sevmem için hiç bir sebebim yok burayı bugün misafirimi yolladım, yalnızlığımı bir kez daha gönderdikten sonra misafirimi o kuru kalabalık trafik bana tokat gibi çarptı belki hayat arkadaşım yanımda olsa hep bir nevi çekilirde ama şuan benim için çekilecek tarafı yok. mesleğim açısındanda öğrenci veli profili çok berbat seneye inşaalh tayinim çıkarda giderim tek dileğim bu :43::43:

buraya yazmak bile bana yalnızlığıma iyi geldi seminer dönemi bitsede keşke ailemin yanına gitsem bir an önce gidip kendime bir kahve yapıyım

İstanbul'u çok seviyorum başka yere gitmek hiç cazip gelmiyor bana. İstanbul'un bana göre binbir yüzü var ve her gelene başka bir yüzünü gösteriyor. Yoksa bu şehirden bu kadar nefret edenle aşk derecesinde bağlı olanların nasıl olabildiğini açıklayamayız sanırım:)

Buyrun gelin yaşanacak yer neresi izmir nasıl bi yer memleket görün cennet yarısı feğil ama rahat uymlu insanlar ,
çakal olmak lazım o kadar :)

İstanbul evet çok güzel ama parası olana...
Ailem tutturmuş istanbul a tayin iste ben yaşadığım yeri seviyorum alıştığım için oraya gezmek için gitmek isterim....

Back
X