İstanbulda yaşayan 30+ yaşlarda bekar bayanlar tanışma topiği

Ben uygulamalara karsiyim net! İnternetten bin erkekten 900u iyi cikti diyen biri varsa gelsin inanayim diyorum.
Lütfen aksi düşüncenize beni ikna etmeye calismayin önyargı derken de o önyargı kelimesinin altini lütfen doldurun ben düşünmüyorum iyi forumlar size
bence şöyle aslında, evet düzgün erkek olmaması konusuna katılıyorum. ama sadece internette değil her yerde bu böyle. tanıdık vasıtasıyla tanışıp düzgün olmayan erkek de dolu. internette insanlar yüzyüze tanımadığı için daha rahat oluyor. ama diğer türlü de zaman içerisinde gerçek yüzünü gösteriyor. şans galiba biraz da bilemedim

Hakkinizda hayirlisi olsun

Iste soruma net cevap veremediniz ben neden konulara bakayim ki? Bana önyargılı oldugumu soylediginiz icin istatiktiksel veri varsa paylasin dedim yani bir insana onyargili diyorsaniz altini dolduracaksiniz ustelik birkac mesaj ustte duzgunu cok cok az demissiniz.
Ama benim.internetten tanismaya karsi olmama önyargı dediniz, sizin fikriniz size bu benim fikrim saygi duymak yerine neden fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz anlamadim
Ben yüz yüze, karşılıklı sohbet edebileceğim, ihtiyacım olduğunda sana ihtiyacım var gel diyebileceğim birini isterim zaten hayatın sorumluluğunu almis biriyim bir de birini bulayim diye kafa yoramam ki bunu ilk mesajımda da yazmıştım :)
bu işin istatiski verisi evlenen çiftlerin nasıl tanıştığını sorarsanız cevaplara göre bir yüzde çıkarırsınız. oradan anlarsınız siz veri istediniz ben de buyrun bakın dedim. yani internetin olmadığı zamanlarda herkes çok mutlu evlilik yapıyordu da internet mi b.k etti? kendisi görücü usulü evlenmiş kaç kişinin annesi kızım görücülü evlen diyor acaba?
sorunuzun cevabı çoktan verildi önyargı gözü bürüdüğü için görülmesi zordur.

tanışma uygulamaları internetten tanışmanın tek yolu değildir. konu tanışma uygulamasıysa evet yüzde düşük ama 0 değil. ki gayet de etkili olabilir. doğrudan internete toptan karşı olmak önyargıdır. siz de halen önyargınızda ısrarcısınız.
benim dediğim basit, eğer normal hayatta birini bulamıyorsanız internete şans vereceksiniz. yok biri tanıştırsın yok kısmetim beni bulur zaten filan hikaye. bakın bulmuyor işte.

Merhaba,32 yaşındayım hayatımda kimse yok ve çok sıkılıyorum. Benimle aynı durumda olan istanbulda yaşayan 30 ve üstü yaşlarda bayanlar, belki tanışıp güzel dostluklar kurabiliriz, aktiviteler yapabiliriz. Birbirimizi daha iyi anlamamız açısından yaş snırı verdim yanlış anlaşılma olmasını istemem :)
Bir derdim var kategorisi iyice sohbet.com olmaya başladı:) :KK76:
Hadi hayırlısı.. :KK70: :KK70: :KK70:

+1000000
Katılıyorum
Bir de iyi bir okuldan mezun duzgun biri diye düşünüyorsun ama abaza çıkıyor
Ben de bizim toplumda erkeklerin bir kadını nasil mutlu edeceğini bilmediğini düşünüyorum
Bana eski iliskisinden bahsedip sonra saygi beklerim diyen adama ben de saygı duyamiyorum
Aynı saygı nedense kadına duyulmuyor, kadın anlatınca eskileri, ağamların ağızları yüzleri yamuluyor bi. Ama sorsan über modernler.

hayır cinsel beklentisi olmasını sorun etmiyor kimse..
kendim için konuşuyorum; cinselliği doğru düzgün, adı sanı konulmuş, ben onun için ne ifade ediyorum o benim için ne ifade ediyor..bu tarz bir ilişki içerisinde yaşarım.
ben, birkaç kişiyle görüştüğünü ve beraber olduğunu bildiğim bir herifin modern cariyelerinden biri olamam kimse kusura bakmasın..
can sıkıcı olan şey; tanışır tanışmaz, yatağa atılmaya çalışılmam..lönk diye muhabbet değiştirip hangi pozisyonları sevdiğimin sorulması.. tanıştığımız gün evine davet edilmem.. bir erkek karşıdaki kadının beklentisine göre davranmayı bilmeli, bizimkiler davranmayı bilmiyor..
İlk buluşmada beni bırakırken evime gelmek isteyen oldu, adamın önündeki malafat çadır kurmuş (seks falan da konuşmamıştık, kahve için teşekkür ediyordum) gülüyo salak salak.. bu herif boğaziçi mezunu, bir şirkette yönetici tip barzo falan da değildi.. iğrendim.
Bu nedir bu ne açlık yani? Elbette bu tipe ben önyargılı olurum..
Bu tipi en fazla tatmin olmak için kullanır bir daha da aramam sormam kimse kusura bakmasın. Ama yapı gereği bunu fazla tercih etmiyorum.
tamam işte bu herifler sokakta yok mu?
iş yerinde, okulda?
biri getirip tanıştırsa ''modern cariye'' olmayacağın ne malum?
erkekler bir halt bilmiyor bu konuda hemfikiriz o gibilerin hepsinin köküne kibrit suyu ama bu sadece internette olan bişey değil belki biraz daha cesaret veriyor ama o sana eve gel diyen adam sokakta yanından geçiyor. bir arkadaşının kardeşi, abisi olabiliyor.
internete girin ilk konuştuğunuzla erkeğim gel deyin demiyor kimse :D

Ben uygulamalara karsiyim net! İnternetten bin erkekten 900u iyi cikti diyen biri varsa gelsin inanayim diyorum.
Lütfen aksi düşüncenize beni ikna etmeye calismayin önyargı derken de o önyargı kelimesinin altini lütfen doldurun ben düşünmüyorum iyi forumlar size
tamam sen düşünme ama pek çok kadın da kullanıyor uygulamayı onlar aptal da bir biz mi akıllıyız?

bu işin istatiski verisi evlenen çiftlerin nasıl tanıştığını sorarsanız cevaplara göre bir yüzde çıkarırsınız. oradan anlarsınız siz veri istediniz ben de buyrun bakın dedim. yani internetin olmadığı zamanlarda herkes çok mutlu evlilik yapıyordu da internet mi b.k etti? kendisi görücü usulü evlenmiş kaç kişinin annesi kızım görücülü evlen diyor acaba?
sorunuzun cevabı çoktan verildi önyargı gözü bürüdüğü için görülmesi zordur.

tanışma uygulamaları internetten tanışmanın tek yolu değildir. konu tanışma uygulamasıysa evet yüzde düşük ama 0 değil. ki gayet de etkili olabilir. doğrudan internete toptan karşı olmak önyargıdır. siz de halen önyargınızda ısrarcısınız.
benim dediğim basit, eğer normal hayatta birini bulamıyorsanız internete şans vereceksiniz. yok biri tanıştırsın yok kısmetim beni bulur zaten filan hikaye. bakın bulmuyor işte.
"Önyargıda ısrarcısınız" hakkımda yaptığınız önyargılı bir tespit beni ne kadar tanıyorsunuz
Baskasinin verileri beni baglamaz ben siz söylediğiniz icin sizden veri istedim
Internete komple karsiyim diyemem ama tanisma/arkadaslik uygulamalarina karsiyim tinder gibi ya da benzer uygulamalara.
Biri araci olur ya da sosyal medyada ortak ilgi alanlarina dair bir grupta tanisip yazisarak tanışmalara karsi degilim ama tindera uye olup biriyle tanisayim ve bu kisi evlenebilecegim vasıflarda olsun diyorsaniz binde milyonda bir diyorum
Lütfen mesajımı alintilamayin zira polemige girmek istemiyorum zaten konu da amacindan saptı
Iyi forumlar

• Beğen
Reactions: 000
hangi konuda açmak gerekiyordu? hepsine baktım en uygun kategori bu geldi :)
Geyik topigi var iliskiler topigi var oralara gelin
Arkadassizlik bir dert olabilir de burada hadi görüşelim tanisalim olayi BDV formatina biraz aykiri kalmış sanki

• Beğen
Reactions: 000
"Önyargıda ısrarcısınız" hakkımda yaptığınız önyargılı bir tespit beni ne kadar tanıyorsunuz
Baskasinin verileri beni baglamaz ben siz söylediğiniz icin sizden veri istedim
Internete komple karsiyim diyemem ama tanisma/arkadaslik uygulamalarina karsiyim tinder gibi ya da benzer uygulamalara.
Biri araci olur ya da sosyal medyada ortak ilgi alanlarina dair bir grupta tanisip yazisarak tanışmalara karsi degilim ama tindera uye olup biriyle tanisayim ve bu kisi evlenebilecegim vasıflarda olsun diyorsaniz binde milyonda bir diyorum
Lütfen mesajımı alintilamayin zira polemige girmek istemiyorum zaten konu da amacindan saptı
Iyi forumlar
polemikle ne alakası var. ben bir realiteden bahsediyorum diyorsun ki tinderdan düzgün birine rastlamak zor ben de evet zor diyorum fakat o tinderda ''düzgün olmayan'' tipin normalde karşına çıkmayacağı ne malum. bir arkadaşın getirip tanıştırsa onun tinder kullanmadığı ne malum?
iş sadece internet ya da tinder filan olsa hiç sorunumuz var. ben tinder kullanmıyorum demek ki sapık tipler beni bulamaz demeye getiriyorsun ama öyle olmuyor işte.

Geyik topigi var iliskiler topigi var oralara gelin
Arkadassizlik bir dert olabilir de burada hadi görüşelim tanisalim olayi BDV formatina biraz aykiri kalmış sanki
dikkat etmemiştim o topiclere. geyik topiğine de çok uygun değil aslında . ilşkiler de değil bence ikili ilişki amaçlı yazmamıştım . en uygun bu geldi bana sanki

hangi konuda açmak gerekiyordu? hepsine baktım en uygun kategori bu geldi :)
Geyik topikleri var. Oraya açmalıydınız. Sohbet topikleri orada.. Burası bir derdim var köşesi..
Ban alma ihtimaliniz yüksek maalesef..

kimsenin sana bişey inandırma zorunluluğu yok veri istiyorsan benim nette tanıştıklarım normalde tanıştıklarımdan daha düzgün çıktı çünkü tanımak için daha fazla vaktim oldu ;)

dikkat etmemiştim o topiclere. geyik topiğine de çok uygun değil aslında . ilşkiler de değil bence ikili ilişki amaçlı yazmamıştım . en uygun bu geldi bana sanki
30 yas ustu sohbet topigimiz vardi ben de oradayim senelerdir :)
Linkini de buldum

Edit: link ekleme

tamam işte bu herifler sokakta yok mu?
iş yerinde, okulda?
biri getirip tanıştırsa ''modern cariye'' olmayacağın ne malum?
erkekler bir halt bilmiyor bu konuda hemfikiriz o gibilerin hepsinin köküne kibrit suyu ama bu sadece internette olan bişey değil belki biraz daha cesaret veriyor ama o sana eve gel diyen adam sokakta yanından geçiyor. bir arkadaşının kardeşi, abisi olabiliyor.
internete girin ilk konuştuğunuzla erkeğim gel deyin demiyor kimse :KK70:

siz anlamadınız bence benim ne demek istediğimi.. "internette de çok düzgün birileri var, evlenenler var vs." yazmanıza istinaden söyledim.. demin de yazdım tekrar yazıyorum, lütfen paylaşın o düzgün erkeklerin olduğu siteleri uygulamaları biz de deneriz sıkıntı yok onda..

bu herifler iş yerinde okulda da vardır elbet ama, inanın internette oldukları kadar rahat değiller.çünkü yüzyüzesiniz, bu yönleri açığa çıkarsa eşe dosta rezil etme ihtimaliniz daha yüksek.. arada tanıdıklar vs. varsa daha temkinliler bazıları sapkınlığı meydana cıkmasın diye görüşmeyi de kabul etmiyor yakın cevreden vs. vs.. o yüzden arkadaşımın tanıştığı herifin beni cariye yapma ihtimaline kendi maçası yemez en başta..
ben internetten tanışmaya karşı değildim, ama düzgün insan çıkmıyor evet deneyimlediğim için söylüyorum. tersini iddia ediyorsanız o siteleri paylaşın dediklerinizin altını doldurun

kimsenin sana bişey inandırma zorunluluğu yok veri istiyorsan benim nette tanıştıklarım normalde tanıştıklarımdan daha düzgün çıktı çünkü tanımak için daha fazla vaktim oldu :KK66:
aslına benim de öyle biliyor musunuz. bazılarını ben beğenemedim o yüzden bitti. bazıları da karşı taraf bitirdi. ama normal hayatta olabilecek şeyler. tabi oradan tanışmaktan ibaret olmayacak. yüzyüze görüşüp zaman geçirdikten sonra devam ya da tamam kararını vereceğiz.

siz anlamadınız bence benim ne demek istediğimi.. "internette de çok düzgün birileri var, evlenenler var vs." yazmanıza istinaden söyledim.. demin de yazdım tekrar yazıyorum, lütfen paylaşın o düzgün erkeklerin olduğu siteleri uygulamaları biz de deneriz sıkıntı yok onda..

bu herifler iş yerinde okulda da vardır elbet ama, inanın internette oldukları kadar rahat değiller.çünkü yüzyüzesiniz, bu yönleri açığa çıkarsa eşe dosta rezil etme ihtimaliniz daha yüksek.. arada tanıdıklar vs. varsa daha temkinliler bazıları sapkınlığı meydana cıkmasın diye görüşmeyi de kabul etmiyor yakın cevreden vs. vs.. o yüzden arkadaşımın tanıştığı herifin beni cariye yapma ihtimaline kendi maçası yemez en başta..
ben internetten tanışmaya karşı değildim, ama düzgün insan çıkmıyor evet deneyimlediğim için söylüyorum. tersini iddia ediyorsanız o siteleri paylaşın dediklerinizin altını doldurun
erkekler niyeti bozdu mu ele güne rezil olmayı da düşünmüyorlar. ki size böyle şeyler söylemedikleri zaman başkasına söylemeleri daha mı iyi oluyor bana demesin ama gitsin başkalarına salça olsunlar mı diyoruz?
sapığın biriyle sevgili olmak sizi rahatsız etmeyecek demek ki..

dediklerimin altı gayet dolu internetten de gayet iyi ilişkiler kurulabilir diyorum. tersini iddia etmek değil gördüm denedim. benim internetten bulduklarım normalde bulduklarımdan daha iyiydi. ayrıca sadece tinder'dan evlenen 2 arkadaşım var. tanıştım ikisiyle de gayet düzgün işinde gücünde tipler bugüne kadar da bir sıkıntı duymadık ama size de hep sapığı manyağı denk gelmiş ne yapacağız? buyrun site adı. sizinki deneyim de benimki turşu suyu mu?
ben de denedim gördüm. pislik herif çok ama düzgünü de çok.
bu işler siteye bakmıyor yani a sitesinde düzgün erkek b sitesinde hulusi kentmen olmuyor.
internet bir seçenektir. değerlendirin.

yani evde oturup birini bulamıyorsanız internet bir seçenektir yok ben gördüm hep sapıklar var derseniz ne yapacağız?

erkek size sapıklık yapmıyorsa sapık olmayacağının garantisi yok. hatta daha sonradan çıkınca işler b.ka sarıyor o yüzden baştan ne halt olduğunu belli etmesi daha iyidir uğraşmazsınız.

Vay be 23 yaşımın kıymetini bilmem lazım djskdkdk

Back
X