- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
canım bencede kadıköy olsun herkesin bildiği yer ne dersin kadıköyde hem fikir olursak tarihi belirleyelim ne dersin ? yani kaç kişi olursak olalım biz bu buluşmayı gerçekleştirelim ...
benım ıcınde kısı sayısı hıc onemlı deıl 100 kısı gelcem der 50 oluruz uyuz olurum :) bu sebepten buraya acık acık yazarızz gelen gelır :))
bana 6 mart oglen saat 12:00 cok uygun olur :))
sbaran ne diyorsun yasemin 5 mart diyor açıkçası bana her ikiside uyar ... sanada uyarmı 5 mart ne diyorsun .. ona göre kararı verelim buluşalım gitsinn ...
sbaran ne diyorsun yasemin 5 mart diyor açıkçası bana her ikiside uyar ... sanada uyarmı 5 mart ne diyorsun .. ona göre kararı verelim buluşalım gitsinn ...
canım bencede kadıköy olsun herkesin bildiği yer ne dersin kadıköyde hem fikir olursak tarihi belirleyelim ne dersin ? yani kaç kişi olursak olalım biz bu buluşmayı gerçekleştirelim ...
slm aranıza alırsanız beni bende kadıköyde oturuyorum,gelmek isterim.hatta nereye gideceksek dönüşte kahveye gelin bana hepiniz.lütfennnnnnnn...fal da bakarım size
Kızlar ...deryacık arkadaşımızın açmış olduğu topic 5 mart cevahir buluşmasına katılamayacak arkadaşlarla 6 mart ta buluşalım ki topiğimiz yarım kalmasın ne dersiniz ?
ya kımse yok mu bahçelievler tarafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?