İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Nezaman buluşuyorsunuz ve saat kaçta belli mi?Ben fatma buarada gaziosmanpaşada oturuyorum.27yaşındayım.bekarım çalışıyorum.

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Nezaman buluşuyorsunuz ve saat kaçta belli mi?Ben fatma buarada gaziosmanpaşada oturuyorum.27yaşındayım.bekarım çalışıyorum.

ne zaman belli olursa bu topıkte paylaşacağız herkesle cnm merak etme...
kambersiz düğün olur mu dimii

şimdi okudum organizasyon bugünmüş meğer yerde kanlıca malesef bana uymuyormuşşozman size iyi sohbetler arkadaşlar

sbaarancim geldimmmm oleyyyyy istanbuldayim hani ne zaman bulusyoruz cok kisa sureligine burdayim donmeden goruselim ne dersiniz bence siz ayarlarsiniz,hadi haber bekliyorum hoscakal

sbaarancim geldimmmm oleyyyyy istanbuldayim hani ne zaman bulusyoruz cok kisa sureligine burdayim donmeden goruselim ne dersiniz bence siz ayarlarsiniz,hadi haber bekliyorum hoscakal

bebegımm bu haftasonu calısıorm... ancak ayın 1 ınden sona olabılır.. oda senelık ızne ayrılmayı dusunuorm ondan...

sbarancigim, tuh ya bende okadar kalamiyorum ya tuh tuh ki ne tuh seni roremicem oylemi ya?peki senden ozaman bir seyistiyorum bir guzellik yap bizi bir yerde topla bari organizasyon yap sen gelemezsen bile nedersin bence cok guzel organizasyon yaparsin kizlarla birlikte,yeterki avrupa yakasi olsun heryere gelirim hadi haber bekliyorum bye

canım sen nerdesınkı burdakı arkadasların cogunlu anadolu yakası :d gel cengelkoyde bulusalım :d

merhaba canım,

ben avrupa yakası beyoglundayım karsıya gelırsem aksama tek basıma donmekten korkuyorum bana uzak gelıyor bu sefer tek geldım o yuzden cok uzak yerlere gıdemıyorum ondan dedım avrupa yakasındakı kızlarla bulusalım dıye nereye ısterlerse gelırım yeterkı burada olsunlar,sanırım anadolu yakasındasın maalesef bana uzaksın Sanırım kımseyı gormeden doncem ben tuh

cnm anadolu yakasındayızz ama 2.koprunun dıbındeyız ole uzakta degıl kı... tek araba 20 dk gelırsın bı sey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…