İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

Efenim konuya son noktayı koyuyorum. Cumartesi günü öğleden sonra 12:00 ila 15:00 arası belirlenecek bir saatte Kanlıca'da buluşuyoruz. Ben Kanlıca'nın nerde olduğunu bilmiyorum ama İstanbul'da uzak bi yerleri aramak çok keyifli arar bulurum :)

Öncelikle Kanlıca'yı iyi bilen arkadaşlardan herkese uyabileceklerini düşündükleri bir mekan belirlemelerini istiyorum :) Bu bir kafe olabilir, yemek yenilecek bir yer olabilir, sigara içenler için ısıtılmış bahçeli bir yer olabilir vs. Çoğaltılabilir :)

Cumartesi günü hava 3dereceyle 9 derece arası olacakmış. E çocuk değilizya donmayız, az kalın giyiniverin bi zahmet :)

Avrupa yakasından gelecek olanlar varsa birlikte buluşupta gidebiliriz.

Sorusu olan var mı? Yok. O zaman buluşuyoruz hemen bi mekan ayarlayın lütfen :)

altı üstü grup değiliz ya 5 kisi felanız kanlıca da camiinin orda bulusup bi yerde otururuz mekan onemlı değil..

Kizlar merhaba,

sizden bir rican olcak su bulusmayi az bi sey erteleseniz olmazmi bir kac gune kadar
neden diceksiniz?ben yurtdisindayim ve cok yakinda Turkiyeye gelcem allah nasip ederse gelecek hafta pazartesi icin dusunyorum
ehhhhhhhh nederseniz uzaktan gelen misafire???

tabıkıde olurrr

sbaran, canim supersin sizinle bulusup hasret gidermek istiyorum orada yalniz kalmak istemiyorum yillardir yurtdisindayim Istanbulda hemen hemen kimsem kalmadi ailem bile burada,ins super vakit geciririz iple cekiyorum vallah

sbaran, canim supersin sizinle bulusup hasret gidermek istiyorum orada yalniz kalmak istemiyorum yillardir yurtdisindayim Istanbulda hemen hemen kimsem kalmadi ailem bile burada,ins super vakit geciririz iple cekiyorum vallah

insallah bı aksılık cıkmaz ve bulusuruz .. sen gelene kdr da katılım artar belkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…