İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

Bende ara ara girip bakıyorum gorusme günü ve zamanı planlandımı diye ama birşey yok galiba henüz :)) çoğunluk anadolu yakasımı bende avrupa yakasındayım..ama çengelköy falan uzak madem anadolu ısteyen arkadaşlar ozaman kadıköy falan olsun yada taksım beyoğlu falan daha iyi olmazmı daha merkezi :)

uyar bana probem değil =)) ama bi an önce kararlastırmamız lazım ...

kılzar bu konu hep yarım kaldı ,bende malesefe bazı sebeplerden ötürü ( nişanlımın babasının klap ameliyatı vs.. nedenler:) takip edemediğim için , bir baktım buluşalım buluşmayalım iki ara bir dere kalmış . Benim anadolu ve avrupa yakasındaki arkadaşlara bir önerim var . 21 mayıs 2011 saat 13:00 civarı kadıköy de buluşalım diyorum . gayette orta bir yer herkesin bildiği . ulaşımın kolaylığı ( metrobüs, vapur,iett vss...) da mümkün . Ne dersiniz kılzar . UNUTULAN TOPİĞİ TEKRAR CANLANDIRALIM MI ? alkısalkıs

bende bandırmalıyım canım bende evlendim istanbula geldim sultanazideyim bendee

hoşgeldin canımm.sultangazi nerede hiç bilmiyorum canım .kimsem yok burada yanlızım anlıcan sıkıcı geçiyo zaman ama şimdi 55günlük bebeğim var vakit geçirmeye çalışıyoruz ..buluşmalar ayarlanıyo ne güzel katılmayı çok isterdim ama bebeğim daha çok küçük

bebeğini de al gel canım havalar güzelleşiyor. sultangazi bana yakın sanki ben kartalda oturuyorum. kızlar ne dersiniz verdiğim tarihe...

evet canım bebeğinide alır gelirsin ne olcakki daha önce burda bir istanbul bulusması olmustu orda 3 aylık bir bebişiyle gelen annemizde vardı 1.5 yasında oğluyla gelende cok guzel gecmişti sanada değişiklik olur hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…