- Konu Sahibi aycanilayda
-
Merhabalar Arkadaşlar;
Yakında tüp bebek ile ilgili tedavi görmeye başlayacağım. Ama nerede yaptırsam karar veremedim. Başarı oranının yüksek olduğu yere gidip o tüp bebek merkezinde işlemi yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
İyi Günlerr
canım herşeyden önce allah gönlüne göre hayırlısı ile verir inşallah.Ben alman hastanesine gittim.şu anda 10 haftalık hamileyim.ama istanbul daki pahalı hastanelerden biri ve çok yoğun bi merkez,kalabalık.ama işlerini iyi yaptıklarına inanıyorum.birde böyle bir konu açılmıştı oraya bakarsan bayağı bir yorum var hastanelerle ilgili.
Merhabalar Arkadaşlar;
Yakında tüp bebek ile ilgili tedavi görmeye başlayacağım. Ama nerede yaptırsam karar veremedim. Başarı oranının yüksek olduğu yere gidip o tüp bebek merkezinde işlemi yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
İyi Günlerr
Canım öncelikle hayırlısı olur inşallah.Tüp bebek merkezi seçerken;başarı oranları,ekibi ve oturduğun yere yakınlığı önemli.Ben bunları baz alarak araştırdım ve yeşilköy international hastanesinde kara kıldım.Ekibi çok iyi,işlerini inanılmaz titizlikle yapıyorlar.Doktorum Prof. Engin Oral dı.Sonucum tam belli olmadı,yarın yaptıracağım testle anlaşılacak.Ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Oranlarıda çok iyi.
Fiyatı:tüp bebek paket program 3950 ytl+ilaç.Bende 1500ytl ilaç masrafı oldu.
Toplamda 5500-6000 arası bişey ödedik.
alman hastanesine tüp bebek raporlu gittik.1850 euro hastaneye verdik.2500 ytl ilçlar tutuyor.bunun 500 ünü biz 2000 devlet karşıladı.bunlar tüp bebek yani transfere kadar.birde transferden sonra devletin karşılamadığı ilaç ve iğneler oldu bende.500 daha ekstra iğne parası harcadık.toplamda bizim cebimizden 5000- 5500 arası bi para çıktı.ben aklımda olan bütün tüp bebek merkezlerini gezdim.sana da öneririm yüzyüze görüşmek herzaman daha iyi.içine sinen merkezi tercih et,senin güvenmen ve kendini iyi hissetmen tedavini olumlu etkiler.aklına gelen tüm soruları sor.hayırlısı olsun.ha birde merkezin kendi laboratuvarı var mı yoksa başka bi yerde mi yapıyolar ,bu işte laboratuvar ekibi es geçiliyor ama emriyologların tecrübeside çok önemli bence.
NEstle 76 merhaba, geçen şubat ayında Cem Bey bana da bir laparoskopi yapmıştı ve ben de ondan memnun kalmıştım. Şimdi de Deniz Hn. ile tüp bebek için başlıyoruz. Sana biriki sorum olabilir mi?
1. Bana 1 regl dönemi boyunca doğum kontrol hapı verdi(şu anda 8. haptayım) sonrasında puregon yapılacak (reglin 3. gününden itibaren) ve sonra da yumurta toplama ve embriyo transferi dedi. Sende nasıldı? transfer kaçıncı gün oluyor?
2. Bana % 80 ihtimal verdi Deniz hn.( Benim bir kızım var ve geçen kış bir dış gebelik ve ona bağlı olarak da tüp kaybı yaşamıştım. ) Sana ne kadar başarı oranı söylemişlerdi? Gerçekten bu oranlar gerçekçi mi diye korkuyorum da.
3. Kaça maloldu? Biz para pul sormadan başladık ama hadi hayırlısı bakalım diyorum...
canım bende amerikan hastanesinde tedavi gördüm ve ilk denemem de hamile kaldım doktorum bülent urman sana şimdiden hayırlı olsan canım
İstanbulun en iyisi Alman hastanesi olduğunu kesinlikle biliyorum benim evime uzak olduğu için yine bahcecinin yeri olan UMUT tüp bebek gittim şu an 14 haftalık gebeyim fiyatlarıda almana göre daha uygun ilaçlar dahil 4000 ytl ödedim herzaman öneririm Almanla lab. aynı biliyorsunuz tüp bebekte lab. çok önemli sana iyi şanslar
İStanbulun en iyi hastanesi Alman tüp bebek yani bahceci ekibi ben anadolu yakasında yaşadıım için Bahcecenin yeri olan Özel umut tüp bebek merkezine gittim ilaçlar dahil 4000 ytl ödedim 14 hafatalık gebeyim kesinlikle öneririm almanla aynı lab.sahibler çalışanlarda aynı bol şans
Canım bende Kadıköy Acıbadem Hastanesinde başladım tedavime.Doktorumda Cem Bey.Gerçekten çok ilgili bi doktor işinin ehli olduğu belli.Ben çok memnun kaldım.Çalışanlarda bi o kadar samimi.İnsan zaten böyle bir dönemde istediği tek şey sorularının sabırla yanıtlanması, kafasındaki soru işaretlerinin cevaplarının bulunması.Ben bunları Acıbademde buldum.
Aslında Acıbademde bizim anlaşmalı hastanemiz ama kararsızım sanırım gidip görüşme yaptıktan sonra karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?